2015 Ekim Anneleri

Evt cnm araba koltugu olarak kullanilan pusetinde duruyor gunduzleri ama evdeyken icine destek koyuyrm yani beli boynu falan egri durmyr kucuk bi battaniye ve alt acmasini koyuyrm bi tek onda rahat etti kizim anakucagi vs de yatmadi hanimcik:-)
Anladım canım, herhalde birsey olmaz o zaman. Ediz de tortikolis cikti da, onu arastirken gordum, onlemler kisminda ana kucagi vs. De olabildigince az zaman gecirsin yaziyordu.

Kızlar çok mutluyum, kızımın kalbindeki deliklerden biri iğne ucu kadar kalmış, diğeri de 8-9 mm den 6-7mm ye gerilemiş :) ilaçlardan birini kesti doktorumuz, diğerine de bir sonraki kontrole kadar devam edicez. Enfeksiyon riskimiz artık normal bebekler kadarmış. :nazar::KK49::21::KK73:
Çok sevindim tatlım bu harika sağlığı sigati daim olsun :*

Kızlar bana dua edin karanlık oda muhabbetine kızım2kere 2ser saatlik 2kere de 45dakikalık uyku uyudu şimdi banyosunu yapıp uyuttum ... Normalde 4e kadar uyuması gerekiyo emmeden yani uyuyordu gündüz uykusu ile o kadar uyursa harika olucak ya da ben sabaha kadar zeynebimi eğlicem :D birde bugün bişi öğrettim ses cıkarırken ağzına ac kapa yapıyorum elimde ses değişik cıkıyo ya ilk bağırırken kemdime yapıyorum ağzıma vurarak :) susup onun ağzına vurunca bağırıp aynısını yapıyor :) çok güldüm kızıldereli gibi dolandık evde bugün :D

Kızlar bana dua edin karanlık oda muhabbetine kızım2kere 2ser saatlik 2kere de 45dakikalık uyku uyudu şimdi banyosunu yapıp uyuttum ... Normalde 4e kadar uyuması gerekiyo emmeden yani uyuyordu gündüz uykusu ile o kadar uyursa harika olucak ya da ben sabaha kadar zeynebimi eğlicem :KK70: birde bugün bişi öğrettim ses cıkarırken ağzına ac kapa yapıyorum elimde ses değişik cıkıyo ya ilk bağırırken kemdime yapıyorum ağzıma vurarak :) susup onun ağzına vurunca bağırıp aynısını yapıyor :) çok güldüm kızıldereli gibi dolandık evde bugün :KK70:
Gündüz güzel uyuyan bebek gece de rahat uyurmus canim inşallah zeynep bunun ispatini yapacak Bu gece :nazar: boncugumuzu şimdiden takalim:KK51:

İyi geceler canlar. İnşallah bebişler ve sizler iyisinizdir giremiyorum bu ara ... kızlar ya hifaa 3 gündür gece emmesine uyanmıyor acaba bişey olur mu ki:KK51:

:nazar:

İyi geceler canlar. İnşallah bebişler ve sizler iyisinizdir giremiyorum bu ara ... kızlar ya hifaa 3 gündür gece emmesine uyanmıyor acaba bişey olur mu ki:KK51:

Çok normal canım büyüyorlae artık ve uyku saatleri artıyor ya bırakıcan uyuyorsa uyuyacak ya da acıktığını düşünüyorsan uykusunda besleyecen

Canım günaydın :nazar: inan bana benimki de arada uyanmıyor ben 5.saat alıp emziriyorum içim rahat etsin diye .. 10da yattı akşam gece 3te emzirdim uyandırmadan şimdi emiyo birde daha uyanmadı saat kuruyorum .. Büyüyorlar ve bu bünyesinin sağlıklı olduğunu gösterir

Canım günaydın :nazar: inan bana benimki de arada uyanmıyor ben 5.saat alıp emziriyorum içim rahat etsin diye .. 10da yattı akşam gece 3te emzirdim uyandırmadan şimdi emiyo birde daha uyanmadı saat kuruyorum .. Büyüyorlar ve bu bünyesinin sağlıklı olduğunu gösterir

Yigido bugün 11 de yatıp 7 de kalktı bende gece uyur taaa 8e 9 a kadar uyurmuşum normal dır inşaallah canım
Dokunmayın kızlar uyusun kuzucuklar maşallah onlara:nazar::nazar::nazar:

Nasıl geçti geceniz canım uyudunuz mu mamadan sonra
2 saat arayla uyandı yine canım emmeden de uyumadi açlıktan değil de alışkanlık oldu artık sanırım daha geçen ay 5 saat deliksiz uyuyordu birkaç gün daha böyle deneyeyim bakalım :KK69:

Çok normal canım büyüyorlae artık ve uyku saatleri artıyor ya bırakıcan uyuyorsa uyuyacak ya da acıktığını düşünüyorsan uykusunda besleyecen

Yigido bugün 11 de yatıp 7 de kalktı bende gece uyur taaa 8e 9 a kadar uyurmuşum normal dır inşaallah canım

Dokunmayın kızlar uyusun kuzucuklar maşallah onlara:nazar::nazar::nazar:
Ay kızlar çok saolun içimi rahatlattınız :) :KK68:

Sabah 8de uyanan kızımın tüm gün uyuduğu uyku 1 saat bir de dışarı çıktık 1 saat hava aldı derler ki hava alırsa daha iyi uyur ne olacak bu gündüz uykuları.. Yorulmuyor mu bu kız anlamıyorum ki

Sabah 8de uyanan kızımın tüm gün uyuduğu uyku 1 saat bir de dışarı çıktık 1 saat hava aldı derler ki hava alırsa daha iyi uyur ne olacak bu gündüz uykuları.. Yorulmuyor mu bu kız anlamıyorum ki
Bizim kızlar yorulmuyor canım temiz havayı biz de denedik bakalım ne olacak

Kızlar çok mutluyum, kızımın kalbindeki deliklerden biri iğne ucu kadar kalmış, diğeri de 8-9 mm den 6-7mm ye gerilemiş :) ilaçlardan birini kesti doktorumuz, diğerine de bir sonraki kontrole kadar devam edicez. Enfeksiyon riskimiz artık normal bebekler kadarmış. :nazar::KK49::21::KK73:
Çok geçmiş olsun cnm dualarimiz kabul oluyor çok şükür.

Back