2015 Ekim Anneleri

Hiç ciddiye alma canım he de geç başka türlü olmuyor benim kızım da ağladığında kv ağlamayan çocuğu ağlatıyorsun diyorr

Canim benimkinin gunduz uykusu duzensz bi saat uyur 3 saat belki daha fazla uyanik oluyo banyo yaptigi günler ise uzun uykusu oluyor gündüz duzensiz ama canimm
Biz de öyleyiz canım gündüz uykusunun düzeni yok

Canım sende kendini hazırla karışırlar da müdahale de ederler çok sinir bozucu sende öle bişey duyarsan takma yani

Hiç ciddiye alma canım he de geç başka türlü olmuyor benim kızım da ağladığında kv ağlamayan çocuğu ağlatıyorsun diyorr
Hee de sinirler ayy vallahi hemde çok

Kizlar benim gibi korunmayip ikinci bebegi dusunenler varmi

Bnde korunmadım canım ilk kürtajdan sonra ama zaten bebeğim olmadı bir yıl aradan sonra oldu etrafımda da hiç duymadım sana da geçmiş olsun Allahım hayırlısını versin inşallah

Canim yigitlerin ortak ozelligi hep efe yigit koyma cok hareketli olur yaramaz olur dediler cdden okulda bu adlardaki ogrenciler bayagi hareketliinsallah bizimkiler uslu olur tatlim☺☺
Bende yiğit efe koyacaktım dedim biraz uslu yapalım taylan koyalım 2.ismine .valla babama vericem baktım çok yaramaz o mesul.rüyasında görmüş yiğit ismini bende koydum düşün muhabbet kuşumuz yiğidim diyo evde yiğit aşkını napcaz yaramazligiyla bilmiyorum

Canim yigitlerin ortak ozelligi hep efe yigit koyma cok hareketli olur yaramaz olur dediler cdden okulda bu adlardaki ogrenciler bayagi hareketliinsallah bizimkiler uslu olur tatlim☺☺
Ben de isimlerin gücüne inananlardanım efe yağız yiğit mert gibi isimde kaç tane çocuk tanıdıysam çok yoruyorlardı. Oğlum olsaydı koymayı düşünmüyordum o isimleri

Benim oglumda Yiğit Ali arkadaşlar aptamil conformil 1 mama kullanan var mi bulamiyorm ben

Bi yiğit de ben de vR :)

Ben de isimlerin gücüne inananlardanım efe yağız yiğit mert gibi isimde kaç tane çocuk tanıdıysam çok yoruyorlardı. Oğlum olsaydı koymayı düşünmüyordum o isimleri

Ben boyle kv olmucam oglumu arada birakmicam bu nedir yani ;(

Vallahi bebegin rahat bir bebekse ve de yakınlarında sana yardimci olacak birileri varsa aslında en güzeli arayi fazla acmamak. Benim kızların arasında 7 yaş var. Ilk kizimi buyuturken başka çocuklarla arkadaşlık kursun diye onca yol giderdim. Halbuki aralarinda fazla yaş olmasaydı. Beraber oynarlardi. Kiziminda evde canı sıkılmazdi.

Yardimcim yok dogumdan sonra yalnuzdum.bebegim sakin simdilik Allaha sukur.dedigin hic akluma gelmemisti cok mantuklu.ins hamile kalirim

Ayy minik minik parmakları sanki bişey olacak gibi :) bnm kızım silah olarak kullanıyo sanki tırnağını gelen çocukları yaraladı çizdi hep o yüzden bi cesaret kestim :)
Kızlar bişey sorcam hifaa gündüz iki saat uyanık duruyor bir saat uyuyor serii olarak normal mi sizin bebişler nasıl :)
Ne güzel kimse yaklaşamaz işte :)
Bizim çok düzenli olmasa da 2-3 saat uyanık kalıyor 1 saat uyuyor akşam 5-6 dan sonra bi haller oluyor mızmızlanma başlıyor uyumuyor zorla uyuyor 1 saat uyutabilirsem ne ala yine kalkıyor 22-24 arasında değişiyor uyku saati gece de 2 defa (biri sabaha karşı olmak üzere) kalkıyor genelde mama yiyip uyuyor döngü devam ediyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…