• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Ay inşallah canım sanki eziyet oluyor gibi çocuklara bna öle geliyor bir de bazen çok ağlıyor uyku arasında millet beni suçluyor çocuğu sancılıyomuşum fln bnden hastalanıyomuş öle sancı oluyomuş ağlıyomuş dün babanesine gittik zayıflatmışın çocuğu diyor nasıl sinir oldum :KK43:
Sende ben zayıf seviyorum de o sinir olsun :)
Hiç ciddiye alma canım he de geç başka türlü olmuyor benim kızım da ağladığında kv ağlamayan çocuğu ağlatıyorsun diyorr
Benim kv de bebeğim 10-15 günlükken gelmişti biraz huzursuz benim bebeğim ağlıyor sürekli eşime diyorki ben 4 çocuğu ağlatmadan büyüttüm falan, sanki ben çok istiyorum ağlamasını içim gidiyor ne olduğunu anlamayınca da ama kv ye "bu şekilde öğrenecek, biraz ağlamayı da bilmeli, ağlasında ciğerleri açılsın, benim yöntemim de böyle" gibi şeyler söyledim o sinir oldu :21:

Ben boyle kv olmucam oglumu arada birakmicam bu nedir yani ;(
Ben yabancılar gibi olacağım :KK45:18inden sonra serbest, ayrı yaşamak istiyorsa yaşasın, ne yapmak istiyorsa yapsın, ama bende her zaman destekçisiyim bunu da bilsin
Kizlar benim gibi korunmayip ikinci bebegi dusunenler varmi
Kolay geçmeyen bir hamilelik ve bakımı çok da kolay sayılmayacak kolik bir erkek bebekten sonra düşünemiyorum :KK53: Rabbim hayırlısını versin canım sen istiyorsun anladığım kadarıyla rabbim kolay geçecek sağlıkla kucağına alacağın hamilelik müjdesini alırsın inşallah istediğin zamanda :)
Benim oglumda Yiğit Ali :KK46:arkadaşlar aptamil conformil 1 mama kullanan var mi bulamiyorm ben
Şuan normal aptamil kullanıyorum ama bi ara kullanmıştım ve bulması sıkıntı oluyordu şu sitede var: http://www.saglikliveguzel.com/milupa-aptamil-conformil-1

Kızlar içimde bi sevinç var paylaşmak istiyorum, bakıcı arıyorduk tabiki kafamızda birsürü soru işareti (nasıl olacak, ne olacak, mamasını ben zorla yedirebiliyorken yedirebilecek mi, ağlatacak mı, nasıl davranacak) bi arkadaşımız çocuğuna bakmış bakıcıyı önerdi hele şükür ki şuan boşmuş, bi konuşacağız inşallah olur. Arkadaşımın çocuğuna 2-3 yaşlarında bakmış şimdi kreşe gidiyor ama mızmız bi çocuktu ona dayandıysa benim mızmız, huysuz, sürekli beni gezdir, oyunla şebeklik yaparak mama yedir diyen oğluma da dayanır diye düşünüyorum :) kafanızı şişirdim kusura bakmayın ama paylaşmak istedim ne yapayım :KK23:

Kızlar içimde bi sevinç var paylaşmak istiyorum, bakıcı arıyorduk tabiki kafamızda birsürü soru işareti (nasıl olacak, ne olacak, mamasını ben zorla yedirebiliyorken yedirebilecek mi, ağlatacak mı, nasıl davranacak) bi arkadaşımız çocuğuna bakmış bakıcıyı önerdi hele şükür ki şuan boşmuş, bi konuşacağız inşallah olur. Arkadaşımın çocuğuna 2-3 yaşlarında bakmış şimdi kreşe gidiyor ama mızmız bi çocuktu ona dayandıysa benim mızmız, huysuz, sürekli beni gezdir, oyunla şebeklik yaparak mama yedir diyen oğluma da dayanır diye düşünüyorum :) kafanızı şişirdim kusura bakmayın ama paylaşmak istedim ne yapayım :KK23:
Ne demek kafa şişirmek, mutlu oluyoruz bence paylaşınca :) çok sevindim sizin adınıza canım, bakıcı meselesi zor. Umarım umduğun gibi olur :)

Tatlim bebegin ne kadarlik ve ayip etmis olmazsam yas kac ben 29 oldum bebek dusunmuyorum bi kac yil yasimdan oturu cok da arayi uzatamam tabii ki nasip...canim zor olabilir iki minik bebis gerci annem ablam ile abimi pes pese dogurmus iyiki ole olmus dyo

Canım sende kendini hazırla karışırlar da müdahale de ederler çok sinir bozucu sende öle bişey duyarsan takma yani :63::KK12:
Haklisin tatlim takmamaya caliscam ben mudahale olunca kendimi tutamiyirum ama sakin olmak gerek

Bende yiğit efe koyacaktım dedim biraz uslu yapalım taylan koyalım 2.ismine .valla babama vericem baktım çok yaramaz o mesul.rüyasında görmüş yiğit ismini :KK66: bende koydum düşün muhabbet kuşumuz yiğidim diyo evde yiğit aşkını napcaz yaramazligiyla bilmiyorum o_O
Canim bas etcez insallah ben yigit ismini cok sevyorum yaramaz olmazlar umarim napalim tatlim ugrascazbu arada taylan ismi de cok guzelmis canim

Ben de isimlerin gücüne inananlardanım efe yağız yiğit mert gibi isimde kaç tane çocuk tanıdıysam çok yoruyorlardı. Oğlum olsaydı koymayı düşünmüyordum o isimleri
Canim cok haklisin bende bu isimli ogrencilerle cok ugrasip yoruldum tevafuk mu bilmiyorm hep ole denk geldi ama istisna olur insallah bizim yigitler

Ben boyle kv olmucam oglumu arada birakmicam bu nedir yani ;(
Canim bende ole olmucam Allah izin verirse cunku kiriliyorum ve beni uzende bir sey diyecek olsam esimin asiri savunmaya gecmesi ailemi sevmiyon mu vs deyip lafi agzma tikamasi bazen kendimi degersz goruyorum herkesin yeri ayridir ama her insan yanlis yapar toz kondurmaz onlar yapmaz yanlis anladin sen vs der bana

Canim cok memnun olursun ve hayirlisiysa olur insallah

Güneş hanım ağlamadı ama uyumadı da sağ olsun :( yenice uyuttum. Ayy işe başlıcam 20 gün sonra. Bu kız nasıl uyuyacak yaa. Nasıl uyanıcam sabahları acaba. Emziriyorum, uyutana kadar yine acıkma zamanı geliyor. Bi saate emicem diye kalkarsa görün şenliği, uyur vaziyette emziririm artık :( hadi bakam sizlere iyi uykular.

Canim bende ole olmucam Allah izin verirse cunku kiriliyorum ve beni uzende bir sey diyecek olsam esimin asiri savunmaya gecmesi ailemi sevmiyon mu vs deyip lafi agzma tikamasi bazen kendimi degersz goruyorum herkesin yeri ayridir ama her insan yanlis yapar toz kondurmaz onlar yapmaz yanlis anladin sen vs der bana
Allahımm bu erkeklerin hepsi mi aynı yaa. Muhabbetlerin tarzı bile aynı. İnsana kendini değersiz hissettiriyor. Hala evlilik öncesi zamandaki değeri verip onu devam ettitmeye çalışıyorlar. Evlilik öncesi aileler %50 lik bir yer kaplıyorsa evlendikten sonra bunun %15-20 lere düşmesi lazımken %60-65 lere çıkarmaya çalışıyorlar. Benim eş de annesini burada bu kadar dibimizde görmesi yetmezmiş gibi önümüzdeki haftalarda ablasına gidecektik biraz kafa dinlemeye annemi de götürelim o çocuk bakar biz gezeriz diyor sanki tek derdim gezmekmiş gibi. Kadın evlendiğim 3.5 yıldan beri sürekli burnumun dibinde tatillerde dışarı çıkarken bile oğlu kıyamadığından sürekli yanımızda. Hiç demiyor ki bunlar genç benim ne işim var onlar yalnız takılsınlar diye. Koloni hayatı yaşamak zorundaymışız gibi davranıyor. Sabır diyorum sürekli kendime

Allahımm bu erkeklerin hepsi mi aynı yaa. Muhabbetlerin tarzı bile aynı. İnsana kendini değersiz hissettiriyor. Hala evlilik öncesi zamandaki değeri verip onu devam ettitmeye çalışıyorlar. Evlilik öncesi aileler %50 lik bir yer kaplıyorsa evlendikten sonra bunun %15-20 lere düşmesi lazımken %60-65 lere çıkarmaya çalışıyorlar. Benim eş de annesini burada bu kadar dibimizde görmesi yetmezmiş gibi önümüzdeki haftalarda ablasına gidecektik biraz kafa dinlemeye annemi de götürelim o çocuk bakar biz gezeriz diyor sanki tek derdim gezmekmiş gibi. Kadın evlendiğim 3.5 yıldan beri sürekli burnumun dibinde tatillerde dışarı çıkarken bile oğlu kıyamadığından sürekli yanımızda. Hiç demiyor ki bunlar genç benim ne işim var onlar yalnız takılsınlar diye. Koloni hayatı yaşamak zorundaymışız gibi davranıyor. Sabır diyorum sürekli kendime

İyi uykular bütün kardeşlere emmek üçin uyandık şimdi çok şükür devam ediyoruz. Kızımla gün içerisinde ancak girip okuyabiliyorum çoğu zaman yorum yazamıyorum kızlar sürekli aklımdasınız ve sizi takipteyim. Allahım hepimize kolaylıklar versin öpüyorum hepinizi:)

Kızımın bu hayatta bir kardeşi olsun çok istiyorum fakat doğumdan sonra gerileme hatta çöküş dönemine girdim aynı şeyleri yaşamaktan da korkuyorum 3 ayda ancak toparladım kızım 4 aylık oldu

cok onemli bir konu,,cok sevindim senin adina, umarim hayirlisiyla olur cok da iyi anlasirlar

Back