• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

B btamara canım ben doğum yaptığm ilk günden beri kullanıyorum.sütü artırdığını söylüyorlar ama sürekli kullandığım için etkisi nedir tam bilemiyorum

Hifaa Hifaa canımm sen gecen bir youmunda yazmıssın yastık kullanmakla ilgili..ben de ince bir yastık kullanıyorum ama sanki kullanmasam daha rahat olacak gibi..doktora hiç sordun mu ne öneriyorlar acaba..biz daha dün doktordaydık ama sormayı unuttum :(

Günaydın canlar çok şükür bu gece uyuyabildik banyodan önce denemek için aldığım kaşık mamasindan verdim güzelce yedi banyodan sonrada masaj yaptım fön makinesi sesi eşliğinde uyudu tabiki yarım saat sonra ağlayarak uyandı öyle agliyordu ki sanki bir yeri acıyor sakinlestirmek için baya ugrastim azıcık calpol verdim uykuya daldı eskisi gibi sadece emmek için uyanip uyudu çok şükür kafanızı sisirdiysem affedin uyumuş olmanın mutluluguyla yazdim:KK68:

Bizimki de gündüz iyi uyurun gece daha iyi uyuyor ama çok mu uyuyor diye sordum gece uykusunu etkileyecek kadar inşallah kolaylıkla uyumuştur bu gece
12bucukta uyudu canim gec uyumasinin yaninda huysuzlugu da oluyo allahtan dun gece cok mizmizlanmadan uyudu gunduz daha iyi oluyoruz daha mutlu insallah zamanla duzelcez bu aralar bicok bebis huysuz anlasilan yine yaa sabir moduna gecelim :)

B btamara canım ben doğum yaptığm ilk günden beri kullanıyorum.sütü artırdığını söylüyorlar ama sürekli kullandığım için etkisi nedir tam bilemiyorum

Hifaa Hifaa canımm sen gecen bir youmunda yazmıssın yastık kullanmakla ilgili..ben de ince bir yastık kullanıyorum ama sanki kullanmasam daha rahat olacak gibi..doktora hiç sordun mu ne öneriyorlar acaba..biz daha dün doktordaydık ama sormayı unuttum :KK43:
Sormadım canım bu gittiğimde sorcam da bana herkes söledi de boynu kısa olur diyolar bide hifaa daha rahat uyuyor yastıksız bn ayın 17sinde gitcem hangimiz önce gidersek öğrenip haber edelim birbirimize

Günaydın canlar çok şükür bu gece uyuyabildik banyodan önce denemek için aldığım kaşık mamasindan verdim güzelce yedi banyodan sonrada masaj yaptım fön makinesi sesi eşliğinde uyudu tabiki yarım saat sonra ağlayarak uyandı öyle agliyordu ki sanki bir yeri acıyor sakinlestirmek için baya ugrastim azıcık calpol verdim uykuya daldı eskisi gibi sadece emmek için uyanip uyudu çok şükür kafanızı sisirdiysem affedin uyumuş olmanın mutluluguyla yazdim:KK68:
Günaydın canım ben de seni merak ediyordum teli yeni elime alabildim calpol niye verdim ateşi mi var hasta mı

İnşallah hep güzelce uyur canım sende dinlenirsin bebişin de :)

İnşallah hep güzelce uyur canım sende dinlenirsin bebişin de :)
Sağol tatlım sanki bir yeri ağrıyor gibi agliyordu önceki gece de karnından sesler geliyordu rahatlasın diye verdim calpolu neden ağladığını bilemeyince elim ayağıma dolasti

Hifaa Hifaa M mysterymom kızlar boyun meselesini bilmiyorum da, bebek olsun yetişin olsun solunum yollarının en açık olduğu pozisyon kişinin yastıksız ve yüzü tavana bakar pozisyonda yatmasıdır. Hatta suni solunum yapılacak kişiler de öyle yatırılır ya. Yastık için henüz erken bence annecikler :)

Hifaa Hifaa M mysterymom kızlar boyun meselesini bilmiyorum da, bebek olsun yetişin olsun solunum yollarının en açık olduğu pozisyon kişinin yastıksız ve yüzü tavana bakar pozisyonda yatmasıdır. Hatta suni solunum yapılacak kişiler de öyle yatırılır ya. Yastık için henüz erken bence annecikler :)
Ben yastıkla yatırıyorum mecburen reflüsu var, durmadan kusuyor büyük yastığına belden yatırıyorum napiim

Sağol tatlım sanki bir yeri ağrıyor gibi agliyordu önceki gece de karnından sesler geliyordu rahatlasın diye verdim calpolu neden ağladığını bilemeyince elim ayağıma dolasti

Bence Ateş'i yoksa ateş düşürücü vermeyin, parasetamol var boşuna yükleme yapmayın çocuğa..

Ben yastıkla yatırıyorum mecburen reflüsu var, durmadan kusuyor büyük yastığına belden yatırıyorum napiim
Benimkinin de reflüsü vardı bir ara. Ben de arada belden yukarı yastığa yatırıyordum. Ama şöyle bişey var bu durum aylar sürerse bebeğin omurgasının bu kadar yumuşak bir yerde sürekli yatması doğru değil diyerekten yatağının tek tarafını kaldırdım ben yukarı. Gerçi onda da çocuk aşağı kayıp durdu, yatakta bebek ara işin yoksa:KK48:

Ben de reflü yastığında biraz daha yükselterek yatırıyorum Canım şikayetlerimiz azalsa da bazen kusmuk gelip genzine kaçırıyor mecbur devam ediyorum bu duruma. Yastık ben de zararlı olabilir diye istemiyordum ama bazen insan çaresiz kalıyor:(

Haklısın kuzum işte bn tıbbi açıklamasını bilmiyorum da bizimkiler öle diyor hep :)

Ben de reflü yastığında biraz daha yükselterek yatırıyorum Canım şikayetlerimiz azalsa da bazen kusmuk gelip genzine kaçırıyor mecbur devam ediyorum bu duruma. Yastık ben de zararlı olabilir diye istemiyordum ama bazen insan çaresiz kalıyor:KK43:
Benimkinin de reflüsü vardı bir ara. Ben de arada belden yukarı yastığa yatırıyordum. Ama şöyle bişey var bu durum aylar sürerse bebeğin omurgasının bu kadar yumuşak bir yerde sürekli yatması doğru değil diyerekten yatağının tek tarafını kaldırdım ben yukarı. Gerçi onda da çocuk aşağı kayıp durdu, yatakta bebek ara işin yoksa:KK48:
Allahım şifa versin canım sizin mecburiyetten..

Sormadım canım bu gittiğimde sorcam da bana herkes söledi de boynu kısa olur diyolar bide hifaa daha rahat uyuyor yastıksız bn ayın 17sinde gitcem hangimiz önce gidersek öğrenip haber edelim birbirimize
tamam tatlım haberdar edelim birbirimizi gerci ATPaz güzel acıklamış :) ben de yastığı kaldırıyım en iyisi
çok sağol tatlımm kaldırıcam yastığı :)

Dün ağla ağla sanki etini kopartiyorlar öyle ağlıyo. Bu yiğitlerde sorun var desene :KK66: tırnağını uyurken kesebiliyorum yoksa imkansız
Canim yigitlerin ortak ozelligi hep efe yigit koyma cok hareketli olur yaramaz olur dediler cdden okulda bu adlardaki ogrenciler bayagi hareketliinsallah bizimkiler uslu olur tatlim☺☺

Back