• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

tamam tatlım haberdar edelim birbirimizi gerci ATPaz güzel acıklamış :) ben de yastığı kaldırıyım en iyisi

çok sağol tatlımm kaldırıcam yastığı :)

Evet canım hem daha rahat uzun uyuyolar bnce

Kızlar bişey sorcam hifaa gündüz iki saat uyanık duruyor bir saat uyuyor serii olarak normal mi sizin bebişler nasıl :)

ay ağlamaktan yazamıyorum .. hep dua ediyorum canım Rabbim yavrularımıza şifa versin..yavrularımız sağlıkla sıhhatle büyüyünce bugünleri birer anı olarak hatırlayalım ins..şu anda oyun halısında oynuyor seyrediyorum o kadar tatlı o kadar masum ki konduramıyorum hastalığı..ama gecicek hepsi inanıyorum canım..peki sen anne sütü mü veriyorsun canm ya kilo alması için ek bir sey yapıyormusun?ben birtürlü kilo aldıramıyorum çok az alıyor anne sütüyle :KK43:

canımm biraz gec oldu ama alıntılamıştım mesajını bir türlü yazmaya fırsat bulamadım..benim dikiş yerim de hafif kırmızı.uzanma hareketleri yaptığım zaman ağrıyor özellikle uç kısımları..ama gecen hafta kadın doğum uzmanıma gttim hepsinin normal olduğunu söyledi
Teşekkürler cnm Sagol rahatladım

Kızlar bişey sorcam hifaa gündüz iki saat uyanık duruyor bir saat uyuyor serii olarak normal mi sizin bebişler nasıl :)
Canim benimkinin gunduz uykusu duzensz bi saat uyur 3 saat belki daha fazla uyanik oluyo banyo yaptigi günler ise uzun uykusu oluyor gündüz duzensiz ama canimm

Ay yerim ben o melegi benim bebisin tirnagini kesmek aslinda zor degil de ben cesaret edemedim hic ☺
Ayy minik minik parmakları sanki bişey olacak gibi :) bnm kızım silah olarak kullanıyo sanki tırnağını gelen çocukları yaraladı çizdi hep o yüzden bi cesaret kestim :)

Canim Dila da 2 saat uyanık kalıyor günde bir kere 2 saat falan uyuyor sonrası hep yarım saat

Cnm ela da bir bucuk iki saat uyanık kalıyor yatıyor aynen seri olarak.gece uykusunu etkilemiyor bu.ama gündüz uykucsureleri hep bir saat değil değişiyor iki saat olabiliyor

ay ağlamaktan yazamıyorum .. hep dua ediyorum canım Rabbim yavrularımıza şifa versin..yavrularımız sağlıkla sıhhatle büyüyünce bugünleri birer anı olarak hatırlayalım ins..şu anda oyun halısında oynuyor seyrediyorum o kadar tatlı o kadar masum ki konduramıyorum hastalığı..ama gecicek hepsi inanıyorum canım..peki sen anne sütü mü veriyorsun canm ya kilo alması için ek bir sey yapıyormusun?ben birtürlü kilo aldıramıyorum çok az alıyor anne sütüyle :KK43:

canımm biraz gec oldu ama alıntılamıştım mesajını bir türlü yazmaya fırsat bulamadım..benim dikiş yerim de hafif kırmızı.uzanma hareketleri yaptığım zaman ağrıyor özellikle uç kısımları..ama gecen hafta kadın doğum uzmanıma gttim hepsinin normal olduğunu söyledi
Canim pek takip edemedim bebisinin rahatszligi mi var tam anlamadim ama Rabbim sifa versin kuzuna ve tum meleklere...annesinin sevgsi zati iyi eder onu butum bebisler heep iyi olsun Rabbim hepsine saglik sıhhat versin

Canim benimkinin gunduz uykusu duzensz bi saat uyur 3 saat belki daha fazla uyanik oluyo banyo yaptigi günler ise uzun uykusu oluyor gündüz duzensiz ama canimm
Anladım canım hifaa da uzun süre uyanık kaldığı zaman mızmızlanıyo emzirirken uyuyor bi saat kadar sonra tekrar uyanıyor

Anladım canım hifaa da uzun süre uyanık kaldığı zaman mızmızlanıyo emzirirken uyuyor bi saat kadar sonra tekrar uyanıyor
Canim kisa uykulu oldular kus uykusu bunlarinki mizmizlaniyo emerken cildiryo...insallah rahat eder kuzularimiz

Cnm ela da bir bucuk iki saat uyanık kalıyor yatıyor aynen seri olarak.gece uykusunu etkilemiyor bu.ama gündüz uykucsureleri hep bir saat değil değişiyor iki saat olabiliyor
Gece uykusuda aynı saat 10 da uyuyor 1 de kalkıyor emip uyuyor saat 5 de tekrar emiyor tekrar uyuyor saat 7 ye kadar sonra başlıyor rutin iki saat uyanık bir saat uyuyor ama daha uzun uyumuyor hep bir saat yada 45 dakika bnde acaba çok mu uyuyor diyodum :)

Ayy minik minik parmakları sanki bişey olacak gibi :) bnm kızım silah olarak kullanıyo sanki tırnağını gelen çocukları yaraladı çizdi hep o yüzden bi cesaret kestim :)
Canim benimki kimseyi goremiyo gelen giden maaleswf pek olmuyo kimsemiz yok pek burada o da beni ciziyo elimi yuzumu bende senin gbi cesaret ediyim artik☺☺

Canim kisa uykulu oldular kus uykusu bunlarinki mizmizlaniyo emerken cildiryo...insallah rahat eder kuzularimiz
Ay inşallah canım sanki eziyet oluyor gibi çocuklara bna öle geliyor bir de bazen çok ağlıyor uyku arasında millet beni suçluyor çocuğu sancılıyomuşum fln bnden hastalanıyomuş öle sancı oluyomuş ağlıyomuş dün babanesine gittik zayıflatmışın çocuğu diyor nasıl sinir oldum :KK43:

Ay inşallah canım sanki eziyet oluyor gibi çocuklara bna öle geliyor bir de bazen çok ağlıyor uyku arasında millet beni suçluyor çocuğu sancılıyomuşum fln bnden hastalanıyomuş öle sancı oluyomuş ağlıyomuş dün babanesine gittik zayıflatmışın çocuğu diyor nasıl sinir oldum :KK43:
Zayiflatmissin nedir ya hee diyet yaptiryorm dcem bunlara sinir sahibi olmamali neyse..canim bebeklerimizi bizden daha cok kimse dusunemez sen nasil sancilican ne alaka ya bosver tatlim benimki de uyurken agliyo rahatsz olabilir belki biz ister muyiz ama onlarda robot degil ya insan sonucta

Benimde haftaya kayinvaldemler gelcekler doguma filan gelmediler onu gecti cocugum 15 inde 4 aylik olacak ins 4 aydır gormediler telefondan ay oglum canim.cicim bende bise demiyorum umarim surekli bebekle ilgili sunu sole bunu bole yap demez tabii bu seyler der ama mudahale bazen boguyor..

Büyüme dönemlerinde daha çok uykuya ihtiyaç duyduklarını okumuştum canım o uyuyorsa sende uyu :) geceyi etkilemedikten sonra

Back