2015 DGS 'ye Hazırlananlar Topiği

Zaten sadece final sınavları okulda yapılıyor,vize sınavı net üzerinden yapılıyor.Harçları biraz yüksek oluyor maalesef,kitap falanda vermiyorlar aslında biraz düşük olması gerek.

canım onu nasıl yapacağımı bilmiyorum pek becerikli değilim sanırım o konuda

eğer talep olursa isteyen varsa ben yeni bir konu açabilirim???
ders çalışmak isteyenler isimlerini yazdırabilir...günlük çalıştığı dersi üniteyi soruyu vs bildirir.... hangi bölümü isteyen vs ayrıntılı listeleyebilirim... ama dediğim gibi talep olursa... çünkü emek çekeceğim uğraşacağım, kimse uğramaz bildirim yapmazsa boşuna uğraşmayım.... ne dersiniz kızlar???

Zaten sadece final sınavları okulda yapılıyor,vize sınavı net üzerinden yapılıyor.Harçları biraz yüksek oluyor maalesef,kitap falanda vermiyorlar aslında biraz düşük olması gerek.

evet harçlar çok pahalı.. hele birde kalırsan çok kötü..para da yanıyor...
senede iki sefer gidilecek artık... hayırlısı ile kazanalım inşallah da nasipse gideriz napalım :)
sen nereyi düşünüyorsun canım? örgünmü istiyorsun?

Ben aöf işletme okuyorum dün sınav sonuçları açıklandı iyi notta var kötü notta var,yalnız yüksek notunda düşük notunda başarısı sıfır yazıyor,sonra öğrendim ki herkeste sıfır yazıyormuş.Uzaktan eğitimin 1 dönemi için 600 liraya kadar gidiyor Rabbim yardımcın olsun.

canım sen hazırla buraya yaz ben copy paste yaparım ilk sayfaya

canım sen hazırla buraya yaz ben copy paste yaparım ilk sayfaya

önce kimler katılmak istiyor onları sen bi öğren canım... isimlerini listeye yazdırmak isteyenler kimler var? önce onu bileyim ... birde hangi bölümü istiyorlar onu bilmeliyim...bir tane örnek yazayım kendimi.. istersen sen ona göre devam ettir listeyi..

İSİM ve İSTEDİĞİ BÖLÜM............................................ÇALIŞTIĞI DERS ve KONUSU..............ÇÖZDÜĞÜ SORU ADEDİ

SAKEENA- İLİTAM.........................................................TÜRKÇE-SÖZCÜKTE ANLAM...............20

Günaydın arkadaşlar. İlk sayfamız yenilenmiştir. İlk sayfaya adını yazmak isteyenler benimle orda bulunan formatı doldurup paylaşsınlar

insallah kazanirz canimm. hangi yayin calstgn kitap ?? biri ankara biri sakaryayi kazanan arkadslarn nasil yapiyorlar sinav zamani ??? cunku bizde esim de bende gircz ama ilitam mi orgun mu gitsek napsak bilemioz.orgun yazipta ikmzde farkli yerler kazanrsak diye ( puanlari alalmda hayirlisi gerisi diyoruzz.. zahmet olmazsa o arkadaslarn puanlari nasilms birnci tercihlrdemi kaznmslar ??

Allah kolayliklar versin canimm.

canım kaçıncı tercihleri olduğunu bilmiyorum.. görüştüğümde sorayım sana yazarım...
ama puanlarını biliyorum... geçen yıl kazanan arkadaşım sivas cumhuriyeti kazandı 248 puanla...
sakaryayı kazanan 260 civarıydı üç aşağı beş yukarı...
eşimin ankarayı kazanan arkadaşı da 260 civarıydı... çok aşırı da çalışmadılar.. ben şahidim.. hatta biri hiç çalışmadan girmişti :) kendi bile şaşırdı nasıl kazandım diye...:)

ikinizde örgün okuyacaksanız çok zor olur canım, aynı okulları kazanamazsanız eğer... mecburen biriniz açıktan okuyacak...
yada ikinizde açıktan okuyun... ben açık okuyabilirim malum çocuğum var... kazanırsam tabi inşallah..

canım bu şekilde uzun uzun yazmak seni yormayacakmı? listenin en tepesine başlıkları yaz... sonra başlıkların altına alt alta sıralayarak git... böyle uğraştırır.. hani örnekte yaptığım gibi... hergün değiştirip düzeltmek zorunda kalmazsın...
sadece ders ismi ve soru sayısını düzeltirsin ... ama sen bilirsin tabi cnm.. zor olmaz dersen karar senin :)

canım ben bişey yazmayla uğraşmayacağım ismini yazmak isteyen ordan kopyalayıp buraya düzenlenmiş halini yazar yada bana mesj atar bende ilk sayfaya koyarım

harclar ne kadar oluyor canim ?? ya kitap hic vermiyolarr mii
Uzaktan eğitimin kitabı yok canım,net üzerinden elektronik kitap yüklüyorlar,vize sınavları net üzerinden finaller ise üniversitenin kampüsünde yapılıyor harçları bölümüne göre değişiyor en asgarisi 600 lira 1 dönemi.

canim ya benmde persembeden beri moralm bozuk cunku puanmi 245 die haturliyorum ama 248mis ve canakkele cok istyrdm yakn die orgun egitm 245le kapatms die okudm internette ne kadr dogru bilmyrm ama iyi kptu bir yer olurmus yinede demekki. ne bilim ben bir kac test paragraf sorusu cozeblmstm sadce butun calsmam buydu ama dgs nasil bir sinav gormus olurm die girdim. o yuzden hic.arkasna dusmedm. arastrmadm terxh yapmadm smdi de uzuldum ole gorunce ama hayirlisi diyorum napimm ( evt canm zor olucak ama puanlarmza gore secicez artk. ayni yere duselimde birmz orgun birmz ilitan olsun farketmez pek. tek istegmz ayni yer olabilse keskeee

canım ben bişey yazmayla uğraşmayacağım ismini yazmak isteyen ordan kopyalayıp buraya düzenlenmiş halini yazar yada bana mesj atar bende ilk sayfaya koyarım
bende yazicam da arkdlsar smdi kendi evimde deglm kendi evime donuce katilcm ins cozdgm sorulara bakip:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…