benn varmm. bende insallah baslayacagim artikkk :)Selamun aleyküm arkadaşlar.
Bismillah diyerek çalışmalara başlıyorum :) benim gibi dgs ye hazırlananlar bu topikte paylaşımda bulunabiliriz.
Günaydın canımmm bende yeni başladım zaten ilk 2 konumu bitirdim matematikten şimdi sorularını çözüyorum. Hafta içi çalıştığım için çok hızlı ilerleyemiyorum ama güzelce hazırlancam inşAllahh :)benn varmm. bende insallah baslayacagim artikkk :)
hmm ben turkceden baslicam. matematik pek yapmiyoru biz. turkcenin getirisi daha faLa bize. bende bugun aksam baslamayi dusunuyorum insallahh.elinde nasil kaynak var onerecegin bir.yayin var mi ?Günaydın canımmm bende yeni başladım zaten ilk 2 konumu bitirdim matematikten şimdi sorularını çözüyorum. Hafta içi çalıştığım için çok hızlı ilerleyemiyorum ama güzelce hazırlancam inşAllahh :)
hmm ben turkceden baslicam. matematik pek yapmiyoru biz. turkcenin getirisi daha faLa bize. bende bugun aksam baslamayi dusunuyorum insallahh.elinde nasil kaynak var onerecegin bir.yayin var mi ?
hmm benm pek fazla kaynagim yok ama olanlarda tertemz cunku gecengirdgmde hic calisamadm. sadece yarginin paragraf sorulari cozumleme teknikleri die kitabi vardi onun yarsni cozdum ve snavdn 248aldm dusuk tabkiCanım benimde sözelim iyidir ama tam tersi banada sayısal gerekli olduğu için sayısal çalışıyorum :) Canım yayın olarak murat, tasarı, fem, güvender bunlar iyi ben murat aldım aleste iyi olduğu için ama soru olarak her kaynaktan çöz benim elimde şuan murat güvender yargı soru bankası ve denemeleri var
hmm benm pek fazla kaynagim yok ama olanlarda tertemz cunku gecengirdgmde hic calisamadm. sadece yarginin paragraf sorulari cozumleme teknikleri die kitabi vardi onun yarsni cozdum ve snavdn 248aldm dusuk tabkibirde yargi konu anlatmi, yedi iklim tamami cpzumlu soru bankasi ve dgs ders notlari die kucuk kitap var. siz daha once hic girdniz mi kac aldniz ve ben sozele nasil calismaliym sizce ??
evet cok kitap okumak lazm bende kitap okumya baslayacagmm bir yandan. cok tesekkur ederm anlattklarin icin :) insallah yavas yavas da olsa bir yerden baslamak lazim. insallah bu sene guzel puanlar alir istedgmz bolum olurr :) nasil gidiyor calismalar :)bende çok yüksek almamıştım çünkü çalışıp girmemiştim. Türkçe için bol bol kitap okumanı tavsiye ederim. Hızlı okuma tekniklerini öğrenmen soruları daha hızlı okuyup anlamana yardımcı olur vakitten kazanırsın. Bol bol farklı kaynaklardan soru çöz soru çözerken paragraflardan anladığın değilde senden istenilene odaklan ve tüm cevapları okumadan seçenek işaretleme paragrafları cevap seçeneklerine göre değerlendir.
inşaallah canım işyerimde işte çalışabildiğim kadar çalışıyorum. bugün biraz rahatsızdım çok çalışamadım ama 30 küsür kadr soru çözebildim sadece eve gidince devam edicem soruları bitirip yrn yeni konuya başlayacağım cnmevet cok kitap okumak lazm bende kitap okumya baslayacagmm bir yandan. cok tesekkur ederm anlattklarin icin :) insallah yavas yavas da olsa bir yerden baslamak lazim. insallah bu sene guzel puanlar alir istedgmz bolum olurr :) nasil gidiyor calismalar :)
gecmis olsun canimmm. ama gene de baya cozmusun.. bende bugun isten gelnce temzlk yaptm yemekten sonrada ders calsmya baslayacagm.. bak bende motive oluyorum calisasim geliyor :)) durmak yok calsmya devam :) ya kimse de bizden baskaa bu konuda nerde bu millet :)inşaallah canım işyerimde işte çalışabildiğim kadar çalışıyorum. bugün biraz rahatsızdım çok çalışamadım ama 30 küsür kadr soru çözebildim sadece eve gidince devam edicem soruları bitirip yrn yeni konuya başlayacağım cnm
Olsun canım calis sende guzelce ne kadr calisabilirsen kardir yeterki calismani hic kesmegecmis olsun canimmm. ama gene de baya cozmusun.. bende bugun isten gelnce temzlk yaptm yemekten sonrada ders calsmya baslayacagm.. bak bende motive oluyorum calisasim geliyor :)) durmak yok calsmya devam :) ya kimse de bizden baskaa bu konuda nerde bu millet :)
hoşgeldin canımmm. nasıl gidiyor çalışmalar ?Bende varımmmm
evettt gerçekten çok önemli ama bugün hiç açamadım kitabı medcezir yüzünden :)Olsun canım calis sende guzelce ne kadr calisabilirsen kardir yeterki calismani hic kesme
Hosg3ldin canim sen ne mezunusun hangi bolume gecmek istiyosunBende varımmmm
Bugun calis canım :) ihmal etme biseylerde fedakarlik yapmadan olmaazevettt gerçekten çok önemli ama bugün hiç açamadım kitabı medcezir yüzünden :)(
Merhaba canm hoşbuldk bende büro yönetimi mezunuyum yeni mezun oldum dgs ye girdm fakat en büüyük pişmnlığım hiç calışmadım 227 puan aldım yapılamıyacak bi sınav değilmiş cok korkkutmuşlardı bnm gözmü ..şimdi tekrar iletişim fakultesi halkla ilişkilere hazırlanıyorum yargı ve pegem yayınlarından ..ama bi türlü düzenli calışamıyorum iş güç temizlik malum annem ben okuldan döndükten sonra tatile girdi resmenhoşgeldin canımmm. nasıl gidiyor çalışmalar ?
evett fedakarlik olmadan hic birsey olmuyorr insallah birazdan calismalara basliyoruumm :)Bugun calis canım :) ihmal etme biseylerde fedakarlik yapmadan olmaaz
evt bnde gecen sene mezun oldum ve ilk defa dgsye girmstm. dedign gbi o kadar korkutuyorlar ki insann gozunu hatta bana kac kisi dgs yi gecmek zor baska bolum oku bile denmsti ama Allah nasip ederse bu sene herkesi sasirtalim :) ben bekarkende annem oyleydi diyebilirim. malesef anneler oyle oluyor. ama iste filan calismiyorsan ep evdeysen bunu
Merhaba canm hoşbuldk bende büro yönetimi mezunuyum yeni mezun oldum dgs ye girdm fakat en büüyük pişmnlığım hiç calışmadım 227 puan aldım yapılamıyacak bi sınav değilmiş cok korkkutmuşlardı bnm gözmü ..şimdi tekrar iletişim fakultesi halkla ilişkilere hazırlanıyorum yargı ve pegem yayınlarından ..ama bi türlü düzenli calışamıyorum iş güç temizlik malum annem ben okuldan döndükten sonra tatile girdi resmen
hep evdeysen bunu iyi degerlnedir diyecektim, yanlslikla gonderdm msji. tlfndan giriyrunda :)evt bnde gecen sene mezun oldum ve ilk defa dgsye girmstm. dedign gbi o kadar korkutuyorlar ki insann gozunu hatta bana kac kisi dgs yi gecmek zor baska bolum oku bile denmsti ama Allah nasip ederse bu sene herkesi sasirtalim :) ben bekarkende annem oyleydi diyebilirim. malesef anneler oyle oluyor. ama iste filan calismiyorsan ep evdeysen bunu