- 30 Kasım 2014
- 27
- 7
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın .. zaten gitsem bile götrmek zorunda kalacam .. onun dısında kazanacagıma pek ümidimde yok acıkcası :) esimle pek konusmadık bu konuyu ama bence karısmaz ..Canım sen bilirsin ama bebeğinin sana o dönemlerde ihtiyacı olacak ..eşinin görüşü nedir bu durumda ?
evet basladm ama devami gelir insallahh. sizde bir an once baslayin cunku temmuz da olsa gunler oyle bir geciyor ki hic anlayamayiz bile. hemde oglunuz varms ben en azndan cocugum yokken sinavlari kazanayim diye bakiyorum :) ki is guc anca vakit ayiriyorum yada zor geliyo desek daha dogru :) mantik sorularindan bende cok korkuyordum gerci hala korkuyorum ama hic olmayacak birsey dgil. oncelikle kesinlikle video izlemelisniz. mantik videolari var gugul amcaya yazarsanz eminim bir suru cikar. nasil birsey oldugnu.ne yapmanz gerektgni anlarsinz en azndan. biz esimle video acip dinler sonra sorulari yapmya calsir birbirmze anltmya calsrdk tabi bunu iki uc kere yapabldk sinava cok az zaman vardi. ama bu sefer guzelce calscgiz. neyse puanim 145 di dogru hatrliyrsm :) ilahiyat istiyorum insallh. siz ??
kusura bakmayin ama merak ettigimden soruyorum. esinizle aranizdaki iletisim nasil?? hakknizda hayirlisi olsun ama burda bebegnizi alip baska yere gitmekten bahsediyorsunuz yeni bir hayt ve duzen ama sizin cvbniz bence karismaz mi yani !!!??haklısın .. zaten gitsem bile götrmek zorunda kalacam .. onun dısında kazanacagıma pek ümidimde yok acıkcası :) esimle pek konusmadık bu konuyu ama bence karısmaz ..
amin cnm. valla daha hic bakmadim.ama bakarsam tabki link atarm. sende bulursan bana at ?bende ilitam istiyorum inşallah canım umarım kazanırız...
mantık videolarına bakayım inşallah söylediğin iyi oldu canım... hangi siteden takip ediyorsun? link falan atarsan çok memnun olurum canım...
hayııır .. siz beni yanlıs anladınız ! esimle iletişimim cok iyi elh ben ilitam okumayı düşünüyorum sadece sınavlara 1 hafta kala gidip derslere grmekten bahsediyorum ..kusura bakmayin ama merak ettigimden soruyorum. esinizle aranizdaki iletisim nasil?? hakknizda hayirlisi olsun ama burda bebegnizi alip baska yere gitmekten bahsediyorsunuz yeni bir hayt ve duzen ama sizin cvbniz bence karismaz mi yani !!!??
canım sen yinede hazırlanda olmazsa bile alt yapın sağlam olur sneeye bidaha girersinhaklısın .. zaten gitsem bile götrmek zorunda kalacam .. onun dısında kazanacagıma pek ümidimde yok acıkcası :) esimle pek konusmadık bu konuyu ama bence karısmaz ..
tatlımmm üzülme sıkma canını bende kpss ye hazırlanırken çok zor şeyler yaşadım ama çok şükür Rabbim bi kolaylık veriyor azmin hiç gitmesin bunlar seni dahada çok güçlendirsin gerekirse gece kalk çalış kuzum sen çalıştıkça azmini gördükçe bence ailende sana kolaylık sağlar kararlılığına inanırlarCanım inşallah hepimiz azimli oluruz ama ailenin anlayışlı olması gerek ..bilmiyorum ya resmen kendimi evin annegibi hissediyorum annem bu saatten sonra ne yapıcan okumayı diyo bana düşünsenize ya cok zor gercekten..annem kursa gidiyo nakış kursuymuş ..
Geceleri calışayım diyorum odada soba yok buz gibi ya neyse sinrlerim boozuldu benim..
ama zaman kaybı olucakcanım sen yinede hazırlanda olmazsa bile alt yapın sağlam olur sneeye bidaha girersin
İnşallah canım bnm ya bi sene daha kayıp vermk istemiyorum zaten...tatlımmm üzülme sıkma canını bende kpss ye hazırlanırken çok zor şeyler yaşadım ama çok şükür Rabbim bi kolaylık veriyor azmin hiç gitmesin bunlar seni dahada çok güçlendirsin gerekirse gece kalk çalış kuzum sen çalıştıkça azmini gördükçe bence ailende sana kolaylık sağlar kararlılığına inanırlar
amin cnm. valla daha hic bakmadim.ama bakarsam tabki link atarm. sende bulursan bana at ?
hatunlar hangi konuya calstgmizi kac soru cozdgumuzu paylasalim burda.. belki benm gbi tembeller varsa birbizmi hirslandiririzz :)
Uzaktan eğitim mi düşünüyorsun.bugün başladım Türkçeden çok şükür...sözcükte anlam konusunu yarıladım... kalan yarısını da akşam bitirip soru çözmeyi düşünüyorum 20 soru var ünite sonlarında... kitabı çok beğendim...çok öğretici....
inşallah devamı gelir de hemen bıkmam... inşallah hayırlısıyla kazanırız yaa çok istiyorum... türkiyenin hangi üniversitesi olursa razıyım... hem sınav bahanesiyle gezmiş oluruz :) arkadaşım sivası kazandı... diğer arkadaşım istanbulu...eşimin arkadaşı ankarayı kazandı..karısı da sakaryayı :)
bizede nasip olurmu ki...?
canım onu nasıl yapacağımı bilmiyorum pek becerikli değilim sanırım o konudaevet bencede yaaa... geçen yıl aöf okurken burda aöf topiğinde herkes çalıştığı üniteyi ve soru sayısını bildiriyordu...
sayfanın ilk başında isimlerimiz yazıyordu... ve herkes hangi dersi hangi üniteyi çalıştıysa bildiriyordu... hem listede üniteler azaldıkça motive oluyorduk... hemde birbirimizi gaza getiriyorduk... keşke topik sahibi liste yapsa da öyle yapsak...
Uzaktan eğitim mi düşünüyorsun.
canım onu nasıl yapacağımı bilmiyorum pek becerikli değilim sanırım o konuda