2015 DGS 'ye Hazırlananlar Topiği

kızlaaaar :KK33: öncelikle selamun aleykum :KK54: bende dgs ye hazırlanmak istiyorum bi kere girdim hazırlıksız bi seklde tabi sonuc hüsran :KK43: gecen sene bazı nedenlerden dolayı giremedim bu senede girmeye ve calısmaya kesin olarak karar vermişken smdiyse RABBİMİN izniyle hamileyim :KK36: kesinlkle üzülmyrm ama dgs ye sizce ara mı versem cnkü sınav zamanı bebişim hayırlısıyla dogarsa 15 günlük felan olucak olurda kazanırsam ALLAHIN izniyle , bebişim daha cok kücükken bırakıp nasıl gitcem baska ile :KK43: :KK35: bana bi fikir verin kızlar ? sizce napayım ?

Canım sen bilirsin ama bebeğinin sana o dönemlerde ihtiyacı olacak ..eşinin görüşü nedir bu durumda ?
haklısın .. zaten gitsem bile götrmek zorunda kalacam .. onun dısında kazanacagıma pek ümidimde yok acıkcası :) esimle pek konusmadık bu konuyu ama bence karısmaz ..

evet basladm ama devami gelir insallahh. sizde bir an once baslayin cunku temmuz da olsa gunler oyle bir geciyor ki hic anlayamayiz bile. hemde oglunuz varms ben en azndan cocugum yokken sinavlari kazanayim diye bakiyorum :) ki is guc anca vakit ayiriyorum yada zor geliyo desek daha dogru :) mantik sorularindan bende cok korkuyordum gerci hala korkuyorum ama hic olmayacak birsey dgil. oncelikle kesinlikle video izlemelisniz. mantik videolari var gugul amcaya yazarsanz eminim bir suru cikar. nasil birsey oldugnu.ne yapmanz gerektgni anlarsinz en azndan. biz esimle video acip dinler sonra sorulari yapmya calsir birbirmze anltmya calsrdk tabi bunu iki uc kere yapabldk sinava cok az zaman vardi. ama bu sefer guzelce calscgiz. neyse puanim 145 di dogru hatrliyrsm :) ilahiyat istiyorum insallh. siz ??

bende ilitam istiyorum inşallah canım umarım kazanırız...
mantık videolarına bakayım inşallah söylediğin iyi oldu canım... hangi siteden takip ediyorsun? link falan atarsan çok memnun olurum canım...

haklısın .. zaten gitsem bile götrmek zorunda kalacam .. onun dısında kazanacagıma pek ümidimde yok acıkcası :) esimle pek konusmadık bu konuyu ama bence karısmaz ..
kusura bakmayin ama merak ettigimden soruyorum. esinizle aranizdaki iletisim nasil?? hakknizda hayirlisi olsun ama burda bebegnizi alip baska yere gitmekten bahsediyorsunuz yeni bir hayt ve duzen ama sizin cvbniz bence karismaz mi yani !!!??

kusura bakmayin ama merak ettigimden soruyorum. esinizle aranizdaki iletisim nasil?? hakknizda hayirlisi olsun ama burda bebegnizi alip baska yere gitmekten bahsediyorsunuz yeni bir hayt ve duzen ama sizin cvbniz bence karismaz mi yani !!!??
hayııır .. siz beni yanlıs anladınız ! esimle iletişimim cok iyi elh ben ilitam okumayı düşünüyorum sadece sınavlara 1 hafta kala gidip derslere grmekten bahsediyorum ..

Kızlaar günaydın nasılsınız ben çalıştığım gündüzde işte çalıştığım için pek giremiyorum şuan matematikten 3. konuma geçtim kızlar.

canım sen yinede hazırlanda olmazsa bile alt yapın sağlam olur sneeye bidaha girersin

Canım inşallah hepimiz azimli oluruz ama ailenin anlayışlı olması gerek ..bilmiyorum ya resmen kendimi evin annegibi hissediyorum annem bu saatten sonra ne yapıcan okumayı diyo bana düşünsenize ya cok zor gercekten..annem kursa gidiyo nakış kursuymuş ..
Geceleri calışayım diyorum odada soba yok buz gibi ya neyse sinrlerim boozuldu benim..
tatlımmm üzülme sıkma canını bende kpss ye hazırlanırken çok zor şeyler yaşadım ama çok şükür Rabbim bi kolaylık veriyor azmin hiç gitmesin bunlar seni dahada çok güçlendirsin gerekirse gece kalk çalış kuzum sen çalıştıkça azmini gördükçe bence ailende sana kolaylık sağlar kararlılığına inanırlar

tatlımmm üzülme sıkma canını bende kpss ye hazırlanırken çok zor şeyler yaşadım ama çok şükür Rabbim bi kolaylık veriyor azmin hiç gitmesin bunlar seni dahada çok güçlendirsin gerekirse gece kalk çalış kuzum sen çalıştıkça azmini gördükçe bence ailende sana kolaylık sağlar kararlılığına inanırlar
İnşallah canım bnm ya bi sene daha kayıp vermk istemiyorum zaten...

amin cnm. valla daha hic bakmadim.ama bakarsam tabki link atarm. sende bulursan bana at ?

bugün başladım Türkçeden çok şükür...sözcükte anlam konusunu yarıladım... kalan yarısını da akşam bitirip soru çözmeyi düşünüyorum 20 soru var ünite sonlarında... kitabı çok beğendim...çok öğretici....
inşallah devamı gelir de hemen bıkmam... inşallah hayırlısıyla kazanırız yaa çok istiyorum... türkiyenin hangi üniversitesi olursa razıyım... hem sınav bahanesiyle gezmiş oluruz :) arkadaşım sivası kazandı... diğer arkadaşım istanbulu...eşimin arkadaşı ankarayı kazandı..karısı da sakaryayı :)
bizede nasip olurmu ki...?

hatunlar hangi konuya calstgmizi kac soru cozdgumuzu paylasalim burda.. belki benm gbi tembeller varsa birbizmi hirslandiririzz :)

evet bencede yaaa... geçen yıl aöf okurken burda aöf topiğinde herkes çalıştığı üniteyi ve soru sayısını bildiriyordu...
sayfanın ilk başında isimlerimiz yazıyordu... ve herkes hangi dersi hangi üniteyi çalıştıysa bildiriyordu... hem listede üniteler azaldıkça motive oluyorduk... hemde birbirimizi gaza getiriyorduk... keşke topik sahibi liste yapsa da öyle yapsak...

bende matematikten doğal sayılarda bölmeye geçtim çok fazla çalışamadım bu ara işler yoğun ayrıca üstüne birde görevde yükselme sınavım eklendi şubat 28 de görevde yükselme sınavım var bugün ona başvurularımı tamamladım şimdi onada çalışmam laszım çok zımbırtılı ya hangi bi işe yetişeceğimi şaşırdımm

bugün başladım Türkçeden çok şükür...sözcükte anlam konusunu yarıladım... kalan yarısını da akşam bitirip soru çözmeyi düşünüyorum 20 soru var ünite sonlarında... kitabı çok beğendim...çok öğretici....
inşallah devamı gelir de hemen bıkmam... inşallah hayırlısıyla kazanırız yaa çok istiyorum... türkiyenin hangi üniversitesi olursa razıyım... hem sınav bahanesiyle gezmiş oluruz :) arkadaşım sivası kazandı... diğer arkadaşım istanbulu...eşimin arkadaşı ankarayı kazandı..karısı da sakaryayı :)
bizede nasip olurmu ki...?
Uzaktan eğitim mi düşünüyorsun.

evet bencede yaaa... geçen yıl aöf okurken burda aöf topiğinde herkes çalıştığı üniteyi ve soru sayısını bildiriyordu...
sayfanın ilk başında isimlerimiz yazıyordu... ve herkes hangi dersi hangi üniteyi çalıştıysa bildiriyordu... hem listede üniteler azaldıkça motive oluyorduk... hemde birbirimizi gaza getiriyorduk... keşke topik sahibi liste yapsa da öyle yapsak...
canım onu nasıl yapacağımı bilmiyorum :KK43: pek becerikli değilim sanırım o konuda

Uzaktan eğitim mi düşünüyorsun.

evet canım.. örgün okuyamam çocuğum var... sınavlara girip çıkacam artık inşallah kazanırsam tabi

canım onu nasıl yapacağımı bilmiyorum :KK43: pek becerikli değilim sanırım o konuda

topiğin ilk sayfasına isimlerimizi yazacaksın canım çok kolay..isimlerin karşısına da çalıştığımız ders konu veya çözdüğümüz soru sayısını belirteceksin... yapamam dersen de canın sağolsun canım :) zorlama kendini

X