kaynak olarak basitten karmaşığa çöz birde seviyeni bilemediğim çok yorum yapamıyorum ama genel olarak ygs ve ales kaynaklarından çalışmak daha mantıklı. Karekök ten başlayabilirsin tasarı kaynaklarıda iyi ileri seviye için birey tavsiye edebilirimYEKTA61 canım sen baya tecrübelisin. Bana tavsiye edebilecek kaynak, internette hoca ve süreç için.
Kaç mat yaparsak 300 puan alabiliriz. Üç aşağı beş yukarıkaynak olarak basitten karmaşığa çöz birde seviyeni bilemediğim çok yorum yapamıyorum ama genel olarak ygs ve ales kaynaklarından çalışmak daha mantıklı. Karekök ten başlayabilirsin tasarı kaynaklarıda iyi ileri seviye için birey tavsiye edebilirim
evet sınavda çok heycanlandım yapamadım bu sene yine dershaneye yazıldım ama başka yere bakalım ne olur yine olmazsa %50 burslu okuycam ins. okul puanın kaç benim 2,46 sınavda 49.200 geliyor ona göre 40 net yaparsa 300 geliyorKaç mat yaparsak 300 puan alabiliriz. Üç aşağı beş yukarıBu sene hazırlanacak mısın?
Anladım başarılar o zaman bizeevet sınavda çok heycanlandım yapamadım bu sene yine dershaneye yazıldım ama başka yere bakalım ne olur yine olmazsa %50 burslu okuycam ins. okul puanın kaç benim 2,46 sınavda 49.200 geliyor ona göre 40 net yaparsa 300 geliyor
Girmedim takipteyim. Bi sonrakine gireceğim inş. Tebrikler bu arada Puanını öğrenebilir miyim netlerle beraber?Merhaba arkadaşlar bu topiği 2014 te açmışım ozmn nasip olmadı ama çok şükür bu sene bilgisayar mühendisliği kazanıyorum sanırım puanlarımız açıklandı. Varmı başka sonucu iyi gelen arkadaşımız. Sonucu kötü gelen arkadaşlar da biliyorum çok üzüüyorsunuz ama vazgeçmeyin. Ümidinizi kırmayın
Teşekkür ederim cnmGirmedim takipteyim. Bi sonrakine gireceğim inş. Tebrikler bu arada Puanını öğrenebilir miyim netlerle beraber?
tebrik ederim.hayırlı olsun.Teşekkür ederim cnm
Sayısal Puan 294.52 Sıralama : 3259 Sayısal 36 D 4 Y Türkçe 15 D 2 Y ÖBP : 49.200
teşekkür ederimtebrik ederim.hayırlı olsun.
tercihler yapıldımı? nereleri yazacaksınız?teşekkür ederim
var aslında katılabilirsin 2019 içinHiç guncel baslık yok 2019 dgs ıcın okuyup motive olmaya gelmiştim
harika :) zormuydu sınav? biraz korkuyorumTeşekkür ederim cnm
Sayısal Puan 294.52 Sıralama : 3259 Sayısal 36 D 4 Y Türkçe 15 D 2 Y ÖBP : 49.200
harika :) zormuydu sınav? biraz korkuyorum
anladım. matematiğim pek iyi değil. bakalım inş olacak. senin netleri bi köşeye kaydettim. denemelerde vs. hedefim olacak :)yani kişi seviyelerine göre düz lise ve anadolu lisesinde eğitim almış kişiler için zor olmamalı ama meslek liseliler için zordu. Okula devam etmiyorum ben dondurdum. Tekrar gircem sınava ama hazırlanmıyorum yani
benim dezavantajım okul puanımın düşükl olması eğer yüksek olsaydı 300 küsür olurduanladım. matematiğim pek iyi değil. bakalım inş olacak. senin netleri bi köşeye kaydettim. denemelerde vs. hedefim olacak :)