Hepimiz için hayırlısı soruları azaltmaları iyi oldu bence toplam 160 soru çok ağırdı. ben matde ve geometi de konu çalışamlarımı %80 bitirdim. Ben işletme veya iktisat istiyorum.. çok yüksek puan almam lazım sen hangi ünv. düşünüyorsun..Kızlar merhaba. Ben de 2015 dgsye gireceğim, hazırlanıyorum. Sınav sorularını azalttılar malumunuz, dolayısıyla dakika da azaldı. Çalışmalarınız nasıl, hangi konulardasınız. Ben peyzaj bitirdim, peyzaj mimarlığına tamamlamak istiyorum.İnşallah olur çıktık bi alamete
yok bence aynı olur.Çünkü sorları yapan ve yapamayan oranları değişmez.Bende ankara istiyorum..Ben İstanbul istiyorum çünkü kızımı kayınvalideme bırakabilirim anca. İstanbul dışı benim için çok zor, gidemem. Ama soruların azalması soru kalitesinin de artması demek bence. zorlayacak gibi bizi : (
yok bence aynı olur.Çünkü sorları yapan ve yapamayan oranları değişmez.Bende ankara istiyorum..
İnş seninde istediğin olur..İnşallah istediğin olur.
Daha önce dgsye girdin mi.
Dgs için kaynak önerebilir misiniz
Erkek arkadaşım hazırlanacak 1 aydan az bir süre kaldı ve temeli hiç yok. 230 civarı puan yapması gerekiyor bu yayınlar iyidir dimi? Benim pek bilgim yok çünkütasarı ve murat yayınları
dikey geçiş sınavına girecek olanlar nerdesiniz, sınava az kaldı gelin azcık dertleşelim... kim nekadar çalışıyor, kaç soru çözüyor.. ramazan dolayısıyla ben pek çalışamıyorum, başım ağrıyor aç karna... akşamları da iftardan sonra tıkanıyorum... üfff sınava daaz kaldı napıcaz
Bende girecem sınava stresten bir hal oldum yüzüm sivilce dolduÖzellikle sahura kadar uyumuyorum çalışıyorum.Gündüzde soru çözmeye çalışıyorum ,dershanede denemelere girdim ama bugün sondu.Elimden geldiğimce çalıştım artık sınavda ne olur bilemem.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.Bu arada bölüm ne?
Merhaba 2016 icin istanbulda cok iyi bi dershane ariyorum. Tavsiye edebileceginiz yerler varsa yazarsanız mubarek gunde duaciniz olurum :)