2015 DGS 'ye Hazırlananlar Topiği

herkese slm ben bu yıl ilk defa ireceğim 2010 gıda mezunuyum baya bi ara oldu allah nasib kısmet ederse gıda mühendislik veya diyetisyenlik hedefim haftaya tg sınav var deranede feci telaslıyım bos bırakmaya gelmiyooo cokkkkkk calısmak gerekiyor günlük soru konu şeklınde kim ne kadar yapıyo yazarsanız herkes motıve olur hırs yapar :) nacizane :)

kızlar merhaba; bende aof de okuyorum.Bu sene dgsye giricem işletme veya iktisat bölümlerini düşünüyorum.. eşit ağırlık olarak puan alıcam mat ve geometriden nerdeyse tüm konuların tekrarları bitti ama hiç türkçeye bakmadım. İnş herkes gönlündeki bölümü ve okulu kazanır...

Kızlar merhaba. Ben de 2015 dgsye gireceğim, hazırlanıyorum. Sınav sorularını azalttılar malumunuz, dolayısıyla dakika da azaldı. Çalışmalarınız nasıl, hangi konulardasınız. Ben peyzaj bitirdim, peyzaj mimarlığına tamamlamak istiyorum.İnşallah olur çıktık bi alamete

Hepimiz için hayırlısı soruları azaltmaları iyi oldu bence toplam 160 soru çok ağırdı. ben matde ve geometi de konu çalışamlarımı %80 bitirdim. Ben işletme veya iktisat istiyorum.. çok yüksek puan almam lazım sen hangi ünv. düşünüyorsun..

Ben İstanbul istiyorum çünkü kızımı kayınvalideme bırakabilirim anca. İstanbul dışı benim için çok zor, gidemem. Ama soruların azalması soru kalitesinin de artması demek bence. zorlayacak gibi bizi : (

yok bence aynı olur.Çünkü sorları yapan ve yapamayan oranları değişmez.Bende ankara istiyorum..

dikey geçiş sınavına girecek olanlar nerdesiniz, sınava az kaldı gelin azcık dertleşelim... kim nekadar çalışıyor, kaç soru çözüyor.. ramazan dolayısıyla ben pek çalışamıyorum, başım ağrıyor aç karna... akşamları da iftardan sonra tıkanıyorum... üfff sınava daaz kaldı napıcaz

Bende girecem sınava stresten bir hal oldum yüzüm sivilce dolduÖzellikle sahura kadar uyumuyorum çalışıyorum.Gündüzde soru çözmeye çalışıyorum ,dershanede denemelere girdim ama bugün sondu.Elimden geldiğimce çalıştım artık sınavda ne olur bilemem.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.Bu arada bölüm ne?

Merhaba 2016 icin istanbulda cok iyi bi dershane ariyorum. Tavsiye edebileceginiz yerler varsa yazarsanız mubarek gunde duaciniz olurum :)

ilahiyat canım ilitam istiyorum... türkiyenin neresi olursa olsun, hayırlı ise olsun hangi şehir olursa..sen hangi bölümsün?

Benim sosyal hizmetler ilk tercihim ataaöf olacak sonra bütün örgünleri yazacam.Kontenjanlar baya düştü inşallah yerleşebiliriz.

Merhaba 2016 icin istanbulda cok iyi bi dershane ariyorum. Tavsiye edebileceginiz yerler varsa yazarsanız mubarek gunde duaciniz olurum :)

canım ben izmirde bi dershaneyle anlaştım. eğitim sistemi falan kafama çok yattı. şubeleri oldugunu söylemişlerdi kadıköyde benim de iş durumum var istanbulda belki o taraflara geçebilceğimi söylediğimde bu bilgiyide edinmiş oldum...

kadıköydeymiş kurum dilerseniz bi ziyaret edin istanbulda..

Radikal Akademi diye biryer. Hatta kısa bi süreliğine sorumlusu izmirdeydi erhan bey onunla çok sohbet etmek fırsatımız oldu keyifli ve verimli bi sohbetti. sağolsunlar çok yardımcı oldular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…