doğru çocuklar da hep karşılıksız bir sevgi oluyor:) hele ki benim öğrencilerde:)öncelikle herkese günaydın dicemde gün çoktaaan aydı :) onun yerine hayırlı günler hayırlı seneler diyim hicri yılımız hayırlara vesile olsun inşallah :) sorunun cevabına gelirsek yok canım ben dkab öğretmenliği yaptım :) şu tedavi işi olmasa tekrar yapmayı çok isterim her ne kadar bazen çok şımarık olsa da yeni nesil aralarında çok ii çocuklar da var onların hatırına tekrar isterim ki öğrencilerim hala mesaj atarlar niye gelmıyonuz diye :) böyle çıkarsız sevilmek ve sevmek harika bişey :) amaan sen kısacık soru sordun ben destan yazdım çenem düştü :)
Ben de ortmenimmmm :)Evet canım öğretmenim, sen?
vakti değilmiş daha üzüntü yok umut var hayaller var :)Bu sabah itibariyle regl oldum maalesef. Bi umut daha cope...
vakti değilmiş daha üzüntü yok umut var hayaller var :)
hadi inşallah bakalım :) ben de şuan beklemedeyim düşükten sonraki ilk adetim olcağı için ne zaman adet olucam bilmiyorum temennim tabi ki olmamak da ama yaklaştı sanırım ara ara ığıl ığıl bi ağrım oluyo hayırlısı artık :)Dogru. Yeni bir yol var onumde. Hastalik bitimi hemen rahim filmine. Sonraki ay da hemen tedaviye. Ciktigimiz yolda insallah muvaffak oluruz. Sen nasilsin neler yapiyorsun
Hakkinda hayirlisi olsun . Ama mucizelere ben inanirim :)hadi inşallah bakalım :) ben de şuan beklemedeyim düşükten sonraki ilk adetim olcağı için ne zaman adet olucam bilmiyorum temennim tabi ki olmamak da ama yaklaştı sanırım ara ara ığıl ığıl bi ağrım oluyo hayırlısı artık :)
Amiiiiinn ecmain :) bende inanırım ama yok bee bişi yoktur bu ay en azından olcağını düşünmüyorum :)Hakkinda hayirlisi olsun . Ama mucizelere ben inanirim :)
aa ne güzel:) senin branş ne canım?Ben de ortmenimmmm :)
senin düşük ne zaman oldu canım? kendiliğinden mi düştü bi de?hadi inşallah bakalım :) ben de şuan beklemedeyim düşükten sonraki ilk adetim olcağı için ne zaman adet olucam bilmiyorum temennim tabi ki olmamak da ama yaklaştı sanırım ara ara ığıl ığıl bi ağrım oluyo hayırlısı artık :)
ekimin 1de oldu canım.evet kendiliğinden düştü hatta salı günü kan testinde öğrendim gecesi düşük oldu bi anda.senin düşük ne zaman oldu canım? kendiliğinden mi düştü bi de?
Geçmiş ola canım:)ekimin 1de oldu canım.evet kendiliğinden düştü hatta salı günü kan testinde öğrendim gecesi düşük oldu bi anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?