• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

teşekkürler canım :) bu arada merak ettim kimler nerde ikamet ediyor? ben sakarya hendekteyim.
Öncelikle herkese GÜNAYDIN ;))) ben KONYA dayım.... Hadi herkes yazsın neredeler?....

Hayırlı sabahlar Günaydın olsun sizlere..
Yozgat merkez .. ;) nerden nereye diye sorarsanız Almanyada doğdum 23 yıl sonra Mardine Gelin geldim atama Yozgata çıktı .. ve daha nereye gideceğimiz meçhul .hayırlısı.

Hayırlı sabahlar Günaydın olsun sizlere..
Yozgat merkez .. :KK66: nerden nereye diye sorarsanız Almanyada doğdum 23 yıl sonra Mardine Gelin geldim atama Yozgata çıktı .. ve daha nereye gideceğimiz meçhul .hayırlısı.
Devamlı tayin durumlarınız mı var canım? Bu arada YAŞ kaç? Kaç yıllık evlisiniz? Problem ne?

Ben antalyadan canim yas 38 sebebsiz infertelite 13 yillik evliyim 4 tup

4 tüp denemesi olacak benim...RABBIM TEZ ZAMANDA VERSIN İNŞALLAH HEPIMIZE

Birde bu beklemeler yokmu her ay sanki hamile kalacak gibi his halen devam ediyor ben 3 sene once hamile kaldim mucize iste Rabbim kendiliginden gosterdi sebebde bulunamayinca ümit her ay oluyor.3 kez hamile kaldim ama kalp atislari durdu 8 haftalikken ...

Devamlı tayin durumlarınız mı var canım? Bu arada YAŞ kaç? Kaç yıllık evlisiniz? Problem ne?

Evet devamli tayin durumu var bizde.
24 yaşındayim 15 aydır bebeğimiz olsun diye cirpiniyoruz..
hiç korunmadik en son doktora gittik malesef hüsran la döndük meğersem eşim de bincivari sperm sayısı varmış sadece .. bir tüp negativ sonuçlandı.

Şimdilik sadece bitkisel takviyeler filan veriyorum eşime. Sayımız 1mil. Oldu az da olsa bizim için ilk defa spermiogramm testinde Sıfır in üstünü gördük..

Rabbim ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip etsin

Birde bu beklemeler yokmu her ay sanki hamile kalacak gibi his halen devam ediyor ben 3 sene once hamile kaldim mucize iste Rabbim kendiliginden gosterdi sebebde bulunamayinca ümit her ay oluyor.3 kez hamile kaldim ama kalp atislari durdu 8 haftalikken ...
Canım hepsinin mi kalp atışları durdu? Ben de 1 kere hamile kaldım onun da kalp atışları durdu maalesef:(

Evet devamli tayin durumu var bizde.
24 yaşındayim 15 aydır bebeğimiz olsun diye cirpiniyoruz..
hiç korunmadik en son doktora gittik malesef hüsran la döndük meğersem eşim de bincivari sperm sayısı varmış sadece .. bir tüp negativ sonuçlandı.

Şimdilik sadece bitkisel takviyeler filan veriyorum eşime. Sayımız 1mil. Oldu az da olsa bizim için ilk defa spermiogramm testinde Sıfır in üstünü gördük..

Rabbim ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip etsin
Âmin dualarına inş canım..... Kısa sürede başlamışsınız siz de tüpe?..

Canım hepsinin mi kalp atışları durdu? Ben de 1 kere hamile kaldım onun da kalp atışları durdu maalesef:KK43:
2sinde oldu biri 60 degerden yukselemdi tutulmadi yani...zor bir sinav ama rabbim mucizesini gosterecek ben inaniyorum..senin ikinci denemenmi canim

Âmin dualarına inş canım..... Kısa sürede başlamışsınız siz de tüpe?..

Evet hemen yaptırdık tüp bebek tedavisini. Doktor bize sperm sayısı çok az ,yok olmadan geçiktirmemizi söyledi...
Negativ sonuc aldıktan sonra maddi manevi yiprandik eşimle.

Doktorlar proxeed tavsiye eti. Ama biz zamana bırakmayı tercih ettik. Ve doktorların sadece mikro tese ile bulunan sperm şimdi 1mil. oldu şükür. Az da olsa bizim için ilk defa böyle bir sonuç geldi.

Inşallah gerekmez ama tekrar nisan ayında düşünüyoruz..

2sinde oldu biri 60 degerden yukselemdi tutulmadi yani...zor bir sinav ama rabbim mucizesini gosterecek ben inaniyorum..senin ikinci denemenmi canim
Canım 3. Olacak inş. Ama biz 2 olacak diyoruz, çünkü 1 . De sadece 1 embriyo olsu onun da akıbeti konusunda pek bilgilendirilmemiştik :(

Evet hemen yaptırdık tüp bebek tedavisini. Doktor bize sperm sayısı çok az ,yok olmadan geçiktirmemizi söyledi...
Negativ sonuc aldıktan sonra maddi manevi yiprandik eşimle.

Doktorlar proxeed tavsiye eti. Ama biz zamana bırakmayı tercih ettik. Ve doktorların sadece mikro tese ile bulunan sperm şimdi 1mil. oldu şükür. Az da olsa bizim için ilk defa böyle bir sonuç geldi.

Inşallah gerekmez ama tekrar nisan ayında düşünüyoruz..
Evet canım hem madden hem de manen yıpratıyor tüp tedavisi :( sen de bir problem yoksa belki de Rabbim mucizeye gönderir ;)

Siz nerde yaptırdıniz tüp bebek tedavinizi..???

Ben ankara ulus hrs hastanesinde yaptırdım çok da memnun kaldım tavsiye ederim.
Tarık aksu

Siz nerde yaptırdıniz tüp bebek tedavinizi..???

Ben ankara ulus hrs hastanesinde yaptırdım çok da memnun kaldım tavsiye ederim.
Tarık aksu
Canım ben 2 . Tedavimi Konya merkezde eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırdım. Sonuçta aldım , fakat;( şimdi 3 . Yü de orada yaptırmayı planlıyoruz.

Canım ben 2 . Tedavimi Konya merkezde eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırdım. Sonuçta aldım , fakat;( şimdi 3 . Yü de orada yaptırmayı planlıyoruz.

Allah bu sefer nasip etsin inşallah.

Bizim gidip gelmemiz + 4 gece kaldık + ilaçlar + yumurta toplama transfer =8 bin TL verdik. Harçlık dahi

Siz?

Allah bu sefer nasip etsin inşallah.

Bizim gidip gelmemiz + 4 gece kaldık + ilaçlar + yumurta toplama transfer =8 bin TL verdik. Harçlık dahi

Siz?
Canım biz de Konya merkezde oturuyoruz. Yol masrafı olmadı sayılır yani. Bizim ilaçlar + embriyoskop+ tedavi 5500 falan tuttu. Bu arada sizin merkez özel mi?

Back