- 17 Aralık 2014
- 334
- 223
- 63
- 34
Hayırlısı olsun inş müjdeli haberdir son 3 gün bakalım allahım nolur güldür yüzümüzü:) benim cesaretim yok ne güzel senin en azından silik te olsa görmüşsün[/QUOTE]Her merkez farkli prosudur uyguluo sanirimda bana bolunmeyi hizlandircak yarim doz vurun dediler ve ben dayanamadim idrar testi yaptim silik cikti 2.cizgi nekadar dogruluk payi var bilmem
Oylede sevinemedimki ne bilim tuaf hisler.icindeyim:)[/QUOTE]Hayırlısı olsun inş müjdeli haberdir son 3 gün bakalım allahım nolur güldür yüzümüzü:) benim cesaretim yok ne güzel senin en azından silik te olsa görmüşsün
Yerleşme kanaması olmasın lekelemem oldumu belki aldığımız ilâçlardandir kötüye yorma pes etmek yok biz anne olmasak ta ANNE kadar güçlüyüz:)Bide afedersiniz idrarim bir tuafti nasil anlatsam tarifi bile.yok( camur gibimi desem bulanik camur suyu olur ya sarimtirak gibi o.sekilde ustunde beyaz bisler vardi
Kanamam yok canimYerleşme kanaması olmasın lekelemem oldumu belki aldığımız ilâçlardandir kötüye yorma pes etmek yok biz anne olmasak ta ANNE kadar güçlüyüz:)
Canım tup bebekte belirli bi mevsim diye bir şey yok, hiç de duymadım:| tup bebek tedavisi eğer kısa protokolse transfere kadar ortalama 15 gün falan sürüyor. Sonrası da 12 gün test gününü bekleme:) Allah yardımcın olsun canımkızlar merhaba ben de tüp bebek düşünüyorum.eşimde sperm sayı ve hareketinde sıkıntı var.2 aşılama oldum negatif sonuç.ben çalışıyorum bu yüzden yaza düşünüyordum aslında ancak yazın önermiyorlar tüp bebek diye duydum doğru mu? bahar ayları tüp bebek için uygun diyenler oldu. Tüp bebek süreci transfer dahil kaç gün sürüyor? çalıştığım için rapor alarak yaptırmayı düşünüyorum beklemek istemiyorum.
Canım biliyorum kotu Bi durum, ne diyeceğimi de bilemiyorum:'( Allah yeniden deneme gücü versin inş......2. denemem ve sonuc negatıf.11 yumurta toplandı.5.gune 1 ıyı kalıte bır 2. kalıte embıryo kaldı hıc tutunmamıslar. 0aldık oturduk.bılmıyorum ne hıssedecegımı ılk duydugumda yalnızdım kaldırıma oturup jıckıra hıckıra agladım ama hayat devam edıyor.demekkı vaktı zamnı degılmıs.esımı cok sevıyoorum.asla pes etmıycem ama bır sure dınlenecem.bızse morfolojı bozukluğu ve hareket sorunu var.protokole baktım yıne ıcsı yapmıslar.sekıl bozukluğu var sonucta neden ımsı yapılmadı doktorumla konuscam.butun yumurtlarda gıttı.gecen 5 yumurtam olmustu.kımyasal gebelıktı.nasıpten oteye gıdılmıyo
Arkadasim oncelikle gecmis olsun pes etme bence baska daha iyi bir.merkezde birdaha dene2. denemem ve sonuc negatıf.11 yumurta toplandı.5.gune 1 ıyı kalıte bır 2. kalıte embıryo kaldı hıc tutunmamıslar. 0aldık oturduk.bılmıyorum ne hıssedecegımı ılk duydugumda yalnızdım kaldırıma oturup jıckıra hıckıra agladım ama hayat devam edıyor.demekkı vaktı zamnı degılmıs.esımı cok sevıyoorum.asla pes etmıycem ama bır sure dınlenecem.bızse morfolojı bozukluğu ve hareket sorunu var.protokole baktım yıne ıcsı yapmıslar.sekıl bozukluğu var sonucta neden ımsı yapılmadı doktorumla konuscam.butun yumurtlarda gıttı.gecen 5 yumurtam olmustu.kımyasal gebelıktı.nasıpten oteye gıdılmıyo
C
Canım biliyorum kotu Bi durum, ne diyeceğimi de bilemiyorum:'( Allah yeniden deneme gücü versin inş......[/Q
bır sure ara vercem bakalım.nezaman denerım bılmıyom.bazen esıme dıyorumkı belkıde hıc olmıycak senle yaslancaz.hersey olabılır.bısey dıyemıyorum yıne denıycem ama kısmet bakalım.bı ılac verdı doktor antioksidant formula esınle kullan dedı 3-4 ay.yumurtalarad ıyı gelıyomus bakalım.gorelım mevlam neyler neylerse gusel eyler.destegınız ıcın sagolun arkdslar
tup bebekte de mucıze olmuyokı nasıpten oteye gıdılmıyo.baska mewrkeze bakcaz artık.sımdılık bır vıtamın verdı onu kullancaz.bakalımArkadasim oncelikle gecmis olsun pes etme bence baska daha iyi bir.merkezde birdaha dene
Canım tup bebekte belirli bi mevsim diye bir şey yok, hiç de duymadım:| tup bebek tedavisi eğer kısa protokolse transfere kadar ortalama 15 gün falan sürüyor. Sonrası da 12 gün test gününü bekleme:) Allah yardımcın olsun canım[/QUOTE
uzun süre tüp bebek tedavisi görmüş bir arkadaşım bahar aylarını tavsiye etti nedense.Çok teşekkürler Hepimizin Allah yardımcısı olsun.
hadi Inşallah pozitif çıkacak.bende yarın kan testi yaptırcam ama umudum yokKizlar bugun esim erken cikan gebelik testinden almis silik.cizgi cikti yine artik.sevinsemmi hala.umutlanmak istemiyorum bugun.8.gunum yarin kan testi yaptrcam olcem.yoksa.meraktan dua.edin
Aynısşeyi ben de duydum. Hormon ilaçları iğneleri etki eetmiyorumfazla. Inşallah oöyle değildir. Çalıştığım iiçinben de yyazın yyaptırmak durumundayimkızlar merhaba ben de tüp bebek düşünüyorum.eşimde sperm sayı ve hareketinde sıkıntı var.2 aşılama oldum negatif sonuç.ben çalışıyorum bu yüzden yaza düşünüyordum aslında ancak yazın önermiyorlar tüp bebek diye duydum doğru mu? bahar ayları tüp bebek için uygun diyenler oldu. Tüp bebek süreci transfer dahil kaç gün sürüyor? çalıştığım için rapor alarak yaptırmayı düşünüyorum beklemek istemiyorum.
Ben dayanamadim bugun verdim kan sonuc 12 30da benimde umudum yokhadi Inşallah pozitif çıkacak.bende yarın kan testi yaptırcam ama umudum yok
bende verdim 12 De çıkacak sonuç hayırlısı olsun hakkımızdaBen dayanamadim bugun verdim kan sonuc 12 30da benimde umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?