2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Canım kaç yumi çıkmıştı? Havuz mu oluşturuyorlar yoksa?
3 tane yumurta vardı 2 si olgundu , 1 i döllendi ve donduruldu.evet havuz olacak ama pek bilmiyorum kaç adet dönemi toplancak,senin bilgin varmı nasıl yapılıyor, birde Eğriçayır marka arı sütü+bal+polen karışımı aldım,(rezerv az,yumurta kalitesi ve sayısına iyi gelir diye)buna adet oluncamı başlamam lazım,benim bu ay iğne ilaç tedavim bitti 1 dondurulmuşum var,ilk adetle yine başlıcaz tedaviye,ozamana kadar kullanayım diyorum ama,belki ğnelerle kullanılması uygun değildir diye.

Canım ben günde 2 defa yapıyorum jelden. Gece yapıp yatıyorum hemen hemen 2 aydır kullanıyorum herhangi Bi sorun olmadı...
O zaman boşuna yürümeyeyim bende zaten ağrılarım oluyor zorlaniyorum senin nasıl ağrıların olmusmuydu bugün 8. Günüm hala ağrılarım var

Canım Hayırlısı olsun inş. Kaç adet dönemi diye belli bir şey yok canım. Yeterli Sayıda embriyoya ulaşıldığında sona erecektir:) diğerleri hakkında pek bi fikrim yok

O zaman boşuna yürümeyeyim bende zaten ağrılarım oluyor zorlaniyorum senin nasıl ağrıların olmusmuydu bugün 8. Günüm hala ağrılarım var
Pek ağrım olmamıştı canım. Ama biraz Ağrı olması normal. İşlem olduğu için.

Ins vardir arkadasimya valla kalpten gitcem.9.gunmu yapsam lan testini bide bana 9.gun catlatma ignesi.ol.dddi yarim.doz.ovilite bunu olunca gebelik yoksa bile.pozitif cikarmazmi

B
[, post: 39465290, member: 645757"]Ins vardir arkadasimya valla kalpten gitcem.9.gunmu yapsam lan testini bide bana 9.gun catlatma ignesi.ol.dddi yarim.doz.ovilite bunu olunca gebelik yoksa bile.pozitif cikarmazmi[/QUOTE]
BeBenim doktorum catlatma iğnesini tekrar bir demedi neden acaba

kızlar merhaba ben de tüp bebek düşünüyorum.eşimde sperm sayı ve hareketinde sıkıntı var.2 aşılama oldum negatif sonuç.ben çalışıyorum bu yüzden yaza düşünüyordum aslında ancak yazın önermiyorlar tüp bebek diye duydum doğru mu? bahar ayları tüp bebek için uygun diyenler oldu. Tüp bebek süreci transfer dahil kaç gün sürüyor? çalıştığım için rapor alarak yaptırmayı düşünüyorum beklemek istemiyorum.

B
[, post: 39465290, member: 645757"]Ins vardir arkadasimya valla kalpten gitcem.9.gunmu yapsam lan testini bide bana 9.gun catlatma ignesi.ol.dddi yarim.doz.ovilite bunu olunca gebelik yoksa bile.pozitif cikarmazmi
BeBenim doktorum catlatma iğnesini tekrar bir demedi neden acaba[/QUOTE]
Her merkez farkli prosudur uyguluo sanirimda bana bolunmeyi hizlandircak yarim doz vurun dediler ve ben dayanamadim idrar testi yaptim silik cikti 2.cizgi nekadar dogruluk payi var bilmem

10gun.igne tedavisi var sonra yumurta toplama ama sizde esinizde sorun var esinizde.ilac tedavisi gorebilir tup bebek.icin.mevsimin bi.onemi yok ya tamamen.uydurma toplam 15 gun suruor

10gun.igne tedavisi var sonra yumurta toplama ama sizde esinizde sorun var esinizde.ilac tedavisi gorebilir tup bebek.icin.mevsimin bi.onemi yok ya tamamen.uydurma toplam 15 gun suruor
bir süre kullandı ilaç bıraktı şimdi kullanmıyor.keçi boynuzu kürü içiyor bu aralar.peki aşılama yaptırmış olma şartı aranıyor mu? ben daha önce 2 kere yaptırdım ama özelde.

BeBenim doktorum catlatma iğnesini tekrar bir demedi neden acaba
Her merkez farkli prosudur uyguluo sanirimda bana bolunmeyi hizlandircak yarim doz vurun dediler ve ben dayanamadim idrar testi yaptim silik cikti 2.cizgi nekadar dogruluk payi var bilmem[/QUOTE]
Hayırlısı olsun inş müjdeli haberdir son 3 gün bakalım allahım nolur güldür yüzümüzü:) benim cesaretim yok ne güzel senin en azından silik te olsa görmüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…