Sağol cnm inşAllah bilir ya sen.sıkma canini
bende 10 dakka yapıyorum yeterli geliyor canım ilk kullandığımda kaşıntı yapıyordu şimdi rahatımbiz her akşam 45 dk yürüyüş yapıyoruz bu yağmurda yürümezsen mantar olabilir dedi
Canım ben günde 2 defa yapıyorum jelden. Gece yapıp yatıyorum hemen hemen 2 aydır kullanıyorum herhangi Bi sorun olmadı...biz her akşam 45 dk yürüyüş yapıyoruz bu yağmurda yürümezsen mantar olabilir dedi
3 tane yumurta vardı 2 si olgundu , 1 i döllendi ve donduruldu.evet havuz olacak ama pek bilmiyorum kaç adet dönemi toplancak,senin bilgin varmı nasıl yapılıyor, birde Eğriçayır marka arı sütü+bal+polen karışımı aldım,(rezerv az,yumurta kalitesi ve sayısına iyi gelir diye)buna adet oluncamı başlamam lazım,benim bu ay iğne ilaç tedavim bitti 1 dondurulmuşum var,ilk adetle yine başlıcaz tedaviye,ozamana kadar kullanayım diyorum ama,belki ğnelerle kullanılması uygun değildir diye.Canım kaç yumi çıkmıştı? Havuz mu oluşturuyorlar yoksa?
O zaman boşuna yürümeyeyim bende zaten ağrılarım oluyor zorlaniyorum senin nasıl ağrıların olmusmuydu bugün 8. Günüm hala ağrılarım varCanım ben günde 2 defa yapıyorum jelden. Gece yapıp yatıyorum hemen hemen 2 aydır kullanıyorum herhangi Bi sorun olmadı...
Canım Hayırlısı olsun inş. Kaç adet dönemi diye belli bir şey yok canım. Yeterli Sayıda embriyoya ulaşıldığında sona erecektir:) diğerleri hakkında pek bi fikrim yok3 tane yumurta vardı 2 si olgundu , 1 i döllendi ve donduruldu.evet havuz olacak ama pek bilmiyorum kaç adet dönemi toplancak,senin bilgin varmı nasıl yapılıyor, birde Eğriçayır marka arı sütü+bal+polen karışımı aldım,(rezerv az,yumurta kalitesi ve sayısına iyi gelir diye)buna adet oluncamı başlamam lazım,benim bu ay iğne ilaç tedavim bitti 1 dondurulmuşum var,ilk adetle yine başlıcaz tedaviye,ozamana kadar kullanayım diyorum ama,belki ğnelerle kullanılması uygun değildir diye.
Pek ağrım olmamıştı canım. Ama biraz Ağrı olması normal. İşlem olduğu için.O zaman boşuna yürümeyeyim bende zaten ağrılarım oluyor zorlaniyorum senin nasıl ağrıların olmusmuydu bugün 8. Günüm hala ağrılarım var
Yeterli sayi embriyo kac senceCanım Hayırlısı olsun inş. Kaç adet dönemi diye belli bir şey yok canım. Yeterli Sayıda embriyoya ulaşıldığında sona erecektir:) diğerleri hakkında pek bi fikrim yok
Bence en az 5 i geçmeli canım. Tabi doktorunun yöntemi de çok önemliYeterli
Yeterli sayi embriyo kac sence
Oy oy taze hamiş adayı da gelmiş:)Son 3 gun heycan dorukta.egildikce yada sag sola dondukce goguslerim aciyor kasik agrisi vs hic bisi kalmadi
Bende hala devam ediyor kaşık ağrılarım göğüslerim açıyor kanama oldumu sendeSon 3 gun heycan dorukta.egildikce yada sag sola dondukce goguslerim aciyor kasik agrisi vs hic bisi kalmadi
BeBenim doktorum catlatma iğnesini tekrar bir demedi neden acaba[/QUOTE]B
[, post: 39465290, member: 645757"]Ins vardir arkadasimya valla kalpten gitcem.9.gunmu yapsam lan testini bide bana 9.gun catlatma ignesi.ol.dddi yarim.doz.ovilite bunu olunca gebelik yoksa bile.pozitif cikarmazmi
10gun.igne tedavisi var sonra yumurta toplama ama sizde esinizde sorun var esinizde.ilac tedavisi gorebilir tup bebek.icin.mevsimin bi.onemi yok ya tamamen.uydurma toplam 15 gun suruorkızlar merhaba ben de tüp bebek düşünüyorum.eşimde sperm sayı ve hareketinde sıkıntı var.2 aşılama oldum negatif sonuç.ben çalışıyorum bu yüzden yaza düşünüyordum aslında ancak yazın önermiyorlar tüp bebek diye duydum doğru mu? bahar ayları tüp bebek için uygun diyenler oldu. Tüp bebek süreci transfer dahil kaç gün sürüyor? çalıştığım için rapor alarak yaptırmayı düşünüyorum beklemek istemiyorum.
bir süre kullandı ilaç bıraktı şimdi kullanmıyor.keçi boynuzu kürü içiyor bu aralar.peki aşılama yaptırmış olma şartı aranıyor mu? ben daha önce 2 kere yaptırdım ama özelde.10gun.igne tedavisi var sonra yumurta toplama ama sizde esinizde sorun var esinizde.ilac tedavisi gorebilir tup bebek.icin.mevsimin bi.onemi yok ya tamamen.uydurma toplam 15 gun suruor
bir süre kullandı ilaç bıraktı şimdi kullanmıyor.keçi boynuzu kürü içiyor bu aralar.peki aşılama yaptırmış olma şartı aranıyor mu? ben daha önce 2 kere yaptırdım ama özelde.[/QUOTE
2kere denemissin sonucta alirlar tup bebege bence
Her merkez farkli prosudur uyguluo sanirimda bana bolunmeyi hizlandircak yarim doz vurun dediler ve ben dayanamadim idrar testi yaptim silik cikti 2.cizgi nekadar dogruluk payi var bilmem[/QUOTE]BeBenim doktorum catlatma iğnesini tekrar bir demedi neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?