Canım bana jelden 2 dakka yatıp 10 dakika yürüyüş yap dedi.Kızlar kel den sonra ne kadar yürüyüş yapıyorsunuz benim doktorum 45 do dedi eşim işten gelince her akşam yürüyoruz
Arkadaşlar daha önce buraya yazanlardanım. 2 defa tüp bebek yaptırdık. 2 . Sinde sonuca ulaştık fakat 10 haftalıkken kalp atışı alınamadığı için 30 haziranda benden alındı yavrum şimdi 3. Yü düşünüyoruz. Eşim hemen yaptırmak istiyor fakat ben üzerinden 6 ay geçmesini istiyorum. Bakalım büyük ihtimal 2015 de yeniden hazırlıklara start vereceğiz inş... Probleme gelince ben de pco var. Kısaca hikayem bu şekilde. Sizlerle beraber bebişlere kavuşmak istiyorum
NİCK..............YAŞ.................MERKEZ......................SORUN............ DENEME SAYISI...... veee SONUÇ
0hatu0.............27............Konya Novafertil.............pco+pıhtılaşma.....................2....................
Sakura07.........36............İstanbul medipol üni......tüp tıkanıklığı ve fsh..............1................ Ocak-şubat
8sevgi8............26...........Ankara güven has.............azosperm...............................2..................Haziran-Temmuz
Lilik..................33..............İstanbul IVF...................morfoloji..............................4...................şubat
Ecem18 ............35...........başkent üni...........fsh yüksek,kötü over,azosperm.......1 ...............boş yumurta;(
Sbry...................25 .........Bahçeci Fulya............sebepsiz infertilite.......................2................Mart
Yase07.............. 38..........Menorial............yumurta rezervi az,morfili.................4......................??
Galadriel80.......34......Dicle Memorial.............sperm ileri hız 0..........................1.......................??
Okyanus34........30.................??..........................tüpler alındı...............................3......................??
Espoirs..............35..................??...............fsh yüksek,yumurta rezervi az.............2.....................??
Halide25...........30.........Şişli Memorial.....................morfoloji...............................1.....................??
FTM..................35.......Emsey Hospital..............rahimde yapışılık........................1....................Ocak sonu
İlkgözağrım06....25........Özel Ankara TBM.........Sebepsiz infertilite....................3................HAMIŞ
Esila79...............35..........Gürgan Clinic....................azosperm.............................2.......................??
Bibebemolsa......23...........Kadıköy Şifa Has..................pco..........................,........1...................TEDAVIDE
Cleopatra2222.....24............Ferjitin TBM......................pco...................................1...............19 ŞUBAT TEST
Lovely35..............27.....Özel İzmir Tınaztepe Has........erkek infertilite.................1...............HAMİŞ
Tosun788............31...........Uludağ Üniversite'si......düşük yumurta rezervi..........1........................??
Eftelyahsn...........30...........Acıbadem Maslak.............azosperm ve pco.................1....................TEDAVİDE
Kanaryamm........30........İstanbul Tıp Çapa..................varikosel...........................1......................Ocak??
Parmesan86........28............Konya Novafertil............ileri hızlı sperm...................2.......................Şubat
Maybe00.............36.........Malatya Doğufertil..........morfoloji,Hız,Sayı.................2........................??
Cemrem29...........32............Liv Hastanesi....................Azosperm.........................1........................Ocak
Akimel.................27............Kayseri Memorial................morfoloji........................1.....................HAMIŞ
Fsh13...................26........................???........................rezerv azlığı........................4........................Mart
Esma_kavak1907......27......Acıbadem Maslak..........sebepsiz infertilite................5.....................TEDAVIDE
EsEs50...............28......................Yurtdışı....................erkek infertilite..................4.............Bir Dahakine İNŞ.
Zekiye111.............26............Ist Zeynep Kamil Has..............pco...............................2........................Şubat
Mhtpfth...............??..............İzmir Eurofertil............4.derece varikosel................2.........................Ocak
Minissss..............27...................Ankalife...................pco ve sperm azlığı...............2.........................Ocak
Mbayors..............28.................19 Mayıs Üni..................tüpler tıkalı.....................2.......................Şubat-Mart
Sureyya06...........37................Başkent Üni Has............. Azosperm.......................4.........................Şubat
Sykopusuz...........24.................İstanbul TBM............pco ve hareket azlığı............ 1.................HAMİŞ
Elvin_06.............38...............Şişli Memorial.........................???.............................2.........................Mayıs
BirGaripYolcu.....25................Kadıköy Şifa......................Varikosel........................1..........................Nisan
Songül0134.........25..............Amerikan Hastanesi.....erkek infertilite+pco.............2..........................Nisan
Suwra35..............23.................Antalya TBM.........................pkos...........................1..........................Haziran
Capkek................28......................???..............................Sperm azlığı.....................2..........................Nisan
Amanda...............35...............Memorial Şişli.................morfoloji+tüp..............2(Donmuş).......TEDAVIDE
Selinsrkn.............25..................Başkent Üni...............Sperm Sayı Azlığı................1...............Test Aşamasında
Keser84...............31...............Kayseri Acıbadem..........sebepsiz infertilite..............1...................TEDAVİDE
Tşkler canım. Senin için de hayırlı olur İnş. Sen de bilgilerini yaz da seni de listeye ekleyim canımcanım topiğin hayırlı olsun bende ıkıncı denememi yaptırıcam bakalım inş benim de sorunum PKO
Tşkler canım. Senin için de hayırlı olur İnş. Sen de bilgilerini yaz da seni de listeye ekleyim canım
Allah razı olsun cümlemize inşallah canımOyle canim zor sureclerden gecioz Rabbim guc kuvvet bol sabir versin ins hepimize,tedavinde hayirli olsun ins Rabbim nasip eder bu sefer canim
Canım GÜNAYDIN. Tüp bebek Süreci 2 şekilde olur. Biri kısa protokol- ki adetin genelde 3 . Günü Başlayan bi süreçtir. Diğeri de uzun protokol- ki adetten sonra Başlayan bir süreçtir. Genelde kısa protokol olur . Ben sana kısaca onu anlatayım: adetin 2 . Günü doktora gidersin. Doktor vajinal ultrason muayenesi ile kaç yumi olduğuna bakılır. Yaşına vs göre iğne dozu ayarlanarak , 3 . Gün iğne Süreci başlar. Üç dört gün iğne yaptıktan sonra gün aşırı doktor kontrollere çağırır. Yumurtaların ilerleyişine göre iğneleri ayarlayarak, istenilen büyüklüğe ulaştıklarında çatlatma iğnesi yapılır. Ve tam 48 saat sonra yumurtalar toplanır( opu) . Aynı gün Eşinden de sperm alınır. Ve o gün mutlu birliktelik olurKizlar ben ilk defa yaptiracagim tup bana nasil oldugunu anlatir misiniz? Rahim filmi cekilecek bana.. bu pazartesi sali regly bitince ara cekelim dediler. simdiden tesekkurler..
Arkadaşlar daha önce buraya yazanlardanım. 2 defa tüp bebek yaptırdık. 2 . Sinde sonuca ulaştık fakat 10 haftalıkken kalp atışı alınamadığı için 30 haziranda benden alındı yavrum şimdi 3. Yü düşünüyoruz. Eşim hemen yaptırmak istiyor fakat ben üzerinden 6 ay geçmesini istiyorum. Bakalım büyük ihtimal 2015 de yeniden hazırlıklara start vereceğiz inş... Probleme gelince ben de pco var. Kısaca hikayem bu şekilde. Sizlerle beraber bebişlere kavuşmak istiyorum
NİCK..............YAŞ.................MERKEZ......................SORUN............ DENEME SAYISI...... veee SONUÇ
0hatu0.............27............Konya Novafertil.............pco+pıhtılaşma.....................2....................
Sakura07.........36............İstanbul medipol üni......tüp tıkanıklığı ve fsh..............1................ Ocak-şubat
8sevgi8............26...........Ankara güven has.............azosperm...............................2..................Haziran-Temmuz
Lilik..................33..............İstanbul IVF...................morfoloji..............................4...................şubat
Ecem18 ............35...........başkent üni...........fsh yüksek,kötü over,azosperm.......1 ...............boş yumurta;(
Sbry...................25 .........Bahçeci Fulya............sebepsiz infertilite.......................2................Mart
Yase07.............. 38..........Menorial............yumurta rezervi az,morfili.................4......................??
Galadriel80.......34......Dicle Memorial.............sperm ileri hız 0..........................1.......................??
Okyanus34........30.................??..........................tüpler alındı...............................3......................??
Espoirs..............35..................??...............fsh yüksek,yumurta rezervi az.............2.....................??
Halide25...........30.........Şişli Memorial.....................morfoloji...............................1.....................??
FTM..................35.......Emsey Hospital..............rahimde yapışılık........................1....................Ocak sonu
İlkgözağrım06....25........Özel Ankara TBM.........Sebepsiz infertilite....................3................HAMIŞ
Esila79...............35..........Gürgan Clinic....................azosperm.............................2.......................??
Bibebemolsa......23...........Kadıköy Şifa Has..................pco..........................,........1...................TEDAVIDE
Cleopatra2222.....24............Ferjitin TBM......................pco...................................1...............19 ŞUBAT TEST
Lovely35..............27.....Özel İzmir Tınaztepe Has........erkek infertilite.................1...............HAMİŞ
Tosun788............31...........Uludağ Üniversite'si......düşük yumurta rezervi..........1........................??
Eftelyahsn...........30...........Acıbadem Maslak.............azosperm ve pco.................1....................TEDAVİDE
Kanaryamm........30........İstanbul Tıp Çapa..................varikosel...........................1......................Ocak??
Parmesan86........28............Konya Novafertil............ileri hızlı sperm...................2.......................Şubat
Maybe00.............36.........Malatya Doğufertil..........morfoloji,Hız,Sayı.................2........................??
Cemrem29...........32............Liv Hastanesi....................Azosperm.........................1........................Ocak
Akimel.................27............Kayseri Memorial................morfoloji........................1.....................HAMIŞ
Fsh13...................26........................???........................rezerv azlığı........................4........................Mart
Esma_kavak1907......27......Acıbadem Maslak..........sebepsiz infertilite................5.....................TEDAVIDE
EsEs50...............28......................Yurtdışı....................erkek infertilite..................4.............Bir Dahakine İNŞ.
Zekiye111.............26............Ist Zeynep Kamil Has..............pco...............................2........................Şubat
Mhtpfth...............??..............İzmir Eurofertil............4.derece varikosel................2.........................Ocak
Minissss..............27...................Ankalife...................pco ve sperm azlığı...............2.........................Ocak
Mbayors..............28.................19 Mayıs Üni..................tüpler tıkalı.....................2.......................Şubat-Mart
Sureyya06...........37................Başkent Üni Has............. Azosperm.......................4.........................Şubat
Sykopusuz...........24.................İstanbul TBM............pco ve hareket azlığı............ 1.................HAMİŞ
Elvin_06.............38...............Şişli Memorial.........................???.............................2.........................Mayıs
BirGaripYolcu.....25................Kadıköy Şifa......................Varikosel........................1..........................Nisan
Songül0134.........25..............Amerikan Hastanesi.....erkek infertilite+pco.............2..........................Nisan
Suwra35..............23.................Antalya TBM.........................pkos...........................1..........................Haziran
Capkek................28......................???..............................Sperm azlığı.....................2..........................Nisan
Amanda...............35...............Memorial Şişli.................morfoloji+tüp..............2(Donmuş).......TEDAVIDE
Selinsrkn.............25..................Başkent Üni...............Sperm Sayı Azlığı................1...............Test Aşamasında
Keser84...............31...............Kayseri Acıbadem..........sebepsiz infertilite..............1...................TEDAVİDE
Gizlimelekank ....39......Centrum Cilinik ankara...........Sperm azlığı hareketsiz....................Tedavide.......
rahim filimi çekiyorlar sonrada lbir kaç ay sonraya bırakıyorlar buralardan öğrendim bende iyice sor burdakilere ondan sonra geç demesinlerKizlar ben ilk defa yaptiracagim tup bana nasil oldugunu anlatir misiniz? Rahim filmi cekilecek bana.. bu pazartesi sali regly bitince ara cekelim dediler. simdiden tesekkurler..
ben bugün rahim filimi çektiren arkadaşlardan şunu okudum arkadaşlar rahim filimini çektiriyor sonra doktor bir şey olsada olmasada onlara radyasyon aldın birşeyin çıkmadı ama bu yüzden bir kaç ay beklemen lazım diyor. Bu yüzden ben de sana bunu yazmak istedim rahim filiminin radyasyon olup olmadığını bir öğren istersen bendeki sorun erkek sperm azlığı ve hareket azlığı tekrar geçmiş olsun bu siteyi takip et ben çok şey öğrendim burdan sende öğrenebilirsin.Canım sanırım bilgilerini yazmak istedin ama olmamış.. Bi daha yaz istersen:)
Canım ben rahim filmi ile ilgili herhangi bir şey yazmadım ki!!! Neyi öğrenmemi istiyorsun onu da anlamadım???ben bugün rahim filimi çektiren arkadaşlardan şunu okudum arkadaşlar rahim filimini çektiriyor sonra doktor bir şey olsada olmasada onlara radyasyon aldın birşeyin çıkmadı ama bu yüzden bir kaç ay beklemen lazım diyor. Bu yüzden ben de sana bunu yazmak istedim rahim filiminin radyasyon olup olmadığını bir öğren istersen bendeki sorun erkek sperm azlığı ve hareket azlığı tekrar geçmiş olsun bu siteyi takip et ben çok şey öğrendim burdan sende öğrenebilirsin.
kusura bakma yağ ben başkasına cevap yazayım derken sana yazdım o zaman yağ inan ki insan herkese yardımcı olmak istiyor çünkü doktorlara soru sorulmuyor kimine cevap veriyor kimine vermiyor kimine işlem yaptırıyor sonra başka problem çıkarıyor Allahtan burası varda bizde birbirimize biraz yardımcı oluyoruz kusura bakma yanlış olmuşCanım ben rahim filmi ile ilgili herhangi bir şey yazmadım ki!!! Neyi öğrenmemi istiyorsun onu da anlamadım???
deis yazmış şimdi baktımda k okur inşallahkusura bakma yağ ben başkasına cevap yazayım derken sana yazdım o zaman yağ inan ki insan herkese yardımcı olmak istiyor çünkü doktorlara soru sorulmuyor kimine cevap veriyor kimine vermiyor kimine işlem yaptırıyor sonra başka problem çıkarıyor Allahtan burası varda bizde birbirimize biraz yardımcı oluyoruz kusura bakma yanlış olmuş
ben bugün rahim filimi çektiren arkadaşlardan şunu okudum arkadaşlar rahim filimini çektiriyor sonra doktor bir şey olsada olmasada onlara radyasyon aldın birşeyin çıkmadı ama bu yüzden bir kaç ay beklemen lazım diyor. Bu yüzden ben de sana bunu yazmak istedim rahim filiminin radyasyon olup olmadığını bir öğren istersen bendeki sorun erkek sperm azlığı ve hareket azlığı tekrar geçmiş olsun bu siteyi takip et ben çok şey öğrendim burdan sende öğrenebilirsin.Kizlar ben ilk defa yaptiracagim tup bana nasil oldugunu anlatir misiniz? Rahim filmi cekilecek bana.. bu pazartesi sali regly bitince ara cekelim dediler. simdiden tesekkurler..
evet ben senden önce öğrendim radyasyon var bence histereskopi yaptır eğer zaman sıkıntın varsa ama o biraz pahalıben bugün rahim filimi çektiren arkadaşlardan şunu okudum arkadaşlar rahim filimini çektiriyor sonra doktor bir şey olsada olmasada onlara radyasyon aldın birşeyin çıkmadı ama bu yüzden bir kaç ay beklemen lazım diyor. Bu yüzden ben de sana bunu yazmak istedim rahim filiminin radyasyon olup olmadığını bir öğren istersen bendeki sorun erkek sperm azlığı ve hareket azlığı tekrar geçmiş olsun bu siteyi takip et ben çok şey öğrendim burdan sende öğrenebilirsin.
Merhaba, ben de ilk defa tüp bebek yaptıracağım. Bu ay rahim filmim Çekildi bu sebeple adetimden sonra başlayacağız. dr um bir ay beklemek yeterli dedi. Şimdi size verilen cevapla tedirgin oldum. Birkaç ay beklemek mi gerekir? bilenler varsa fikirlerini paylaşmalarını isterimKizlar ben ilk defa yaptiracagim tup bana nasil oldugunu anlatir misiniz? Rahim filmi cekilecek bana.. bu pazartesi sali regly bitince ara cekelim dediler. simdiden tesekkurler..
Tesekkur ederim canim...Canım GÜNAYDIN. Tüp bebek Süreci 2 şekilde olur. Biri kısa protokol- ki adetin genelde 3 . Günü Başlayan bi süreçtir. Diğeri de uzun protokol- ki adetten sonra Başlayan bir süreçtir. Genelde kısa protokol olur . Ben sana kısaca onu anlatayım: adetin 2 . Günü doktora gidersin. Doktor vajinal ultrason muayenesi ile kaç yumi olduğuna bakılır. Yaşına vs göre iğne dozu ayarlanarak , 3 . Gün iğne Süreci başlar. Üç dört gün iğne yaptıktan sonra gün aşırı doktor kontrollere çağırır. Yumurtaların ilerleyişine göre iğneleri ayarlayarak, istenilen büyüklüğe ulaştıklarında çatlatma iğnesi yapılır. Ve tam 48 saat sonra yumurtalar toplanır( opu) . Aynı gün Eşinden de sperm alınır. Ve o gün mutlu birliktelik olurve doktor embriyonun bölünmesine göre 3. Ya da 5 . Gün transfer eder. Veeee 10-12 gün sonra mutlu haber alınır dilim döndüğünce anlattım canım... Hayırlı tedaviler......
Canim cokkkkk tesekkur ederim. Dr bana dedi ki once flim cekelim sonraki ay baslariz.. sadece film cektirmemistim. Diger butun tetkiklerim yapildi.. ama mutlaka soyleyecegim. radyosyon varsa. Laroskopi olsun diye.. cokkkk saolunnnnben bugün rahim filimi çektiren arkadaşlardan şunu okudum arkadaşlar rahim filimini çektiriyor sonra doktor bir şey olsada olmasada onlara radyasyon aldın birşeyin çıkmadı ama bu yüzden bir kaç ay beklemen lazım diyor. Bu yüzden ben de sana bunu yazmak istedim rahim filiminin radyasyon olup olmadığını bir öğren istersen bendeki sorun erkek sperm azlığı ve hareket azlığı tekrar geçmiş olsun bu siteyi takip et ben çok şey öğrendim burdan sende öğrenebilirsin.
biz her akşam 45 dk yürüyüş yapıyoruz bu yağmurda yürümezsen mantar olabilir dediCanım bana jelden 2 dakka yatıp 10 dakika yürüyüş yap dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?