Mrb bugün benimde 5. Günün senin gibi belirtilerin neler lütfen msjimi cevapla aynı gün alıcaz sonucu muhtemelenBugun transferden sonraki 5.gunum belirtiler kesildi goguslerimde damarlar fazlasiyla gozukuor ins bebislerim benimledir 0hatu0 senin hic belirtin oldumi canim.ya
Merhaba tabiki yazarim benim 5.gun embiriyosu 3adet transfer edildi ilk 2gun kadik agrim ates basmasi terleme ayni anda usume oldu:)) 3.gun basim dondu halsizdim 4.gun agzim kurudu hemde ne.kuruma yapisti resmen su.icim ddim su acayip geldi tadini alamadim tiksindim kokuyomu bu su die evdekilere icirdim 5.gun.bugun goguslerim söndu resmen kenarinda dokununca agri var mavi damarlar belli akintim var diyecem akinti gibi deil bisi akio au diyorum idrarimimi kacirdim wcye gidiom bakiom sadece camasirim.islanmis bukadar belirti.ise bunlar ssndd.ne.gibi seyler varM
Mrb bugün benimde 5. Günün senin gibi belirtilerin neler lütfen msjimi cevapla aynı gün alıcaz sonucu muhtemelen
Bu kadar olur 5. Gün embriyosu 3 tane koyulduMerhaba tabiki yazarim benim 5.gun embiriyosu 3adet transfer edildi ilk 2gun kadik agrim ates basmasi terleme ayni anda usume oldu:)) 3.gun basim dondu halsizdim 4.gun agzim kurudu hemde ne.kuruma yapisti resmen su.icim ddim su acayip geldi tadini alamadim tiksindim kokuyomu bu su die evdekilere icirdim 5.gun.bugun goguslerim söndu resmen kenarinda dokununca agri var mavi damarlar belli akintim var diyecem akinti gibi deil bisi akio au diyorum idrarimimi kacirdim wcye gidiom bakiom sadece camasirim.islanmis bukadar belirti.ise bunlar ssndd.ne.gibi seyler var
ooo Baya varmış belirtilerin:)Merhaba tabiki yazarim benim 5.gun embiriyosu 3adet transfer edildi ilk 2gun kadik agrim ates basmasi terleme ayni anda usume oldu:)) 3.gun basim dondu halsizdim 4.gun agzim kurudu hemde ne.kuruma yapisti resmen su.icim ddim su acayip geldi tadini alamadim tiksindim kokuyomu bu su die evdekilere icirdim 5.gun.bugun goguslerim söndu resmen kenarinda dokununca agri var mavi damarlar belli akintim var diyecem akinti gibi deil bisi akio au diyorum idrarimimi kacirdim wcye gidiom bakiom sadece camasirim.islanmis bukadar belirti.ise bunlar ssndd.ne.gibi seyler var
O belirtiler deli ediyor insaniooo Baya varmış belirtilerin:)
kesinlikle Öyle benimde 5.günüm bugün bendede rahimde kısa süreli kasılmalar oluyor ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor çok susuyorum sürekli su içiyorumO belirtiler deli ediyor insani
Aynen su iciom tadini alamiom :))umutlanmak.istemiorum ilaclardandir.diyorum sureklikesinlikle Öyle benimde 5.günüm bugün bendede rahimde kısa süreli kasılmalar oluyor ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor çok susuyorum sürekli su içiyorum
Sık.idarara ciktini neye gore soyluosun mesela bende cok az gelio.idrarim hemen wcye.gitme istegi gelio ben jel.kullanmiorum.ignelerim var kan.sulandirici progestan falan cok acitioBu kadar olur 5. Gün embriyosu 3 tane koyuldusendeki gibi transferinden hemen sonra kasiklarımda batma ile başladı sonraki günlerde adet ağrısı gibi ağrılarım devam ediyor şu gibi akintım var sanırım crioen jel den sabahları çok kötü bulan tim var kokulardan tuhaf bişekilde etkilenir oldum ve bugün sık idar ara çıkıyorum
Hocam sende.ne.gibi belirtiler varkesinlikle Öyle benimde 5.günüm bugün bendede rahimde kısa süreli kasılmalar oluyor ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor çok susuyorum sürekli su içiyorum
Yarın saat ara bilemedim 45 di ama az az sürekli varmış gibi bende kan sulandırıcı clexan kullanıyorumSık.idarara ciktini neye gore soyluosun mesela bende cok az gelio.idrarim hemen wcye.gitme istegi gelio ben jel.kullanmiorum.ignelerim var kan.sulandirici progestan falan cok acitio
Hayirlisi.olsun hepimiz.icin benim 1kizim var normal.yoldan.hamile.kaldim 6yasindaa suan onda hic bir belirtim.yoktu.sadece bikez.ogurtu.geldi.okadar hamile.oldugumu ogrendim ne kusma.ne basdonmesi birtek.peynir yiyemezdimYarın saat ara bilemedim 45 di ama az az sürekli varmış gibi bende kan sulandırıcı clexan kullanıyorum
Allah bagislasin maşallah ne güzel sen en azından annelik duygusunu yaşamışsın ne güzel inş bunuda kucağına almayı nasip eder hepimize inşHayirlisi.olsun hepimiz.icin benim 1kizim var normal.yoldan.hamile.kaldim 6yasindaa suan onda hic bir belirtim.yoktu.sadece bikez.ogurtu.geldi.okadar hamile.oldugumu ogrendim ne kusma.ne basdonmesi birtek.peynir yiyemezdim
Canım Bende de sendekine yakın belirtiler baş dönmeside bugün başladı.ah o progestan yokmu mafetti beni sağ tarafımda ödem oluştu tabi bu hemşirenin hatası ama sol tarafımda da apse yaptı 5.iğneye kadar kullandım 5.kullanmadım jeli günde 2 ye çıkardım ama ağrıdan yataktan bile kalkamadım çok zorlandımHocam sende.ne.gibi belirtiler var
Kızlar kel den sonra ne kadar yürüyüş yapıyorsunuz benim doktorum 45 do dedi eşim işten gelince her akşam yürüyoruzCanım Bende de sendekine yakın belirtiler baş dönmeside bugün başladı.ah o progestan yokmu mafetti beni sağ tarafımda ödem oluştu tabi bu hemşirenin hatası ama sol tarafımda da apse yaptı 5.iğneye kadar kullandım 5.kullanmadım jeli günde 2 ye çıkardım ama ağrıdan yataktan bile kalkamadım çok zorlandım
cnm hayırlı sonuçlar alırsın inş 3 taneyi sen mi istedin soru neydi sizde biz de azospermliyiz eğer bulurnursa ben de 2 tane itiyorum bu ilkdenememiz olcak ama 2 korlar mı bilmiyorumBu kadar olur 5. Gün embriyosu 3 tane koyuldusendeki gibi transferinden hemen sonra kasiklarımda batma ile başladı sonraki günlerde adet ağrısı gibi ağrılarım devam ediyor şu gibi akintım var sanırım crioen jel den sabahları çok kötü bulan tim var kokulardan tuhaf bişekilde etkilenir oldum ve bugün sık idar ara çıkıyorum
Amin.allah razi olsunAllah bagislasin maşallah ne güzel sen en azından annelik duygusunu yaşamışsın ne güzel inş bunuda kucağına almayı nasip eder hepimize inş
cnm hayırlı sonuçlar alırsın inş 3 taneyi sen mi istedin soru neydi sizde biz de azospermliyiz eğer bulurnursa ben de 2 tane itiyorum bu ilkdenememiz olcak ama 2 korlar mı bilmiyorum
Allah bilir ya sen.sıkma caniniNe güzel maşallah benim de 3 tane transfer edildi ama benim doktorum çok umutlu değil malesef çok iyi kalitede değiller 2. Ve 3. Kalite arası dedi
Ben jel.kullanmadigim icin bilmiorumKızlar kel den sonra ne kadar yürüyüş yapıyorsunuz benim doktorum 45 do dedi eşim işten gelince her akşam yürüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?