• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Merhabalar transferimin 10.gunu 471 çıktı hamileyim darısı burdakilere....çok zor bi süreç ama zamanı gelince oluyormuş 7 yıllık evliyim 2.denememde oldu çok şükür Allah tamamına erdirsin inşallah beni hamile olanları. .transfer olup bekleyenler bende belirti olmadı belirtilere takilmayinnn
Ay canım.çok sevindim adına. Tebrik ederim. Kaçıncı gün embriyosu idi? Değerin gayet iyi:)

Herkese merhabalar. Sizlere bir sorum olacak. 7 ay once dış gebelik sebebiyle sağ tüpümü kaybettim. Dış gebelikten once 2 tüpüm de açıktı . Dün ise hsg de sol tüpümün tıkalı olduğunu hafif hidrosalpenks olduğunu öğrendim. Dr um ultrasonda iyice baktı ve 4mm dedi. Yani evet şişmiş ama az dedi. Şuanda tüp bebekten başka bi çarem yok fakat dr sol tüpümü almadan önce tüp bebek denememi önerdi. Eğer tutmazsa ameliyat yapalım dedi. Hidrosalpenks in embriyonun tutunmasına engel olduğunu biliyorum ama Genişleme az ise hiçbir sorun olmayabilirmiş. Dr um cerrahpaşa da Prof. Ben özel yerine gidiyorum istese ameliyat eder çalıştığı özel hastanede fakat once bir kez deneyelim dedi. Sizler ne önerirsiniz bana ? Fikirlerinize ihtiyacım var . Şimdiden teşekkür ederim Rabbim bu zorlu yolda hepimizin kucağını doldursun inşallah

Herkese merhabalar. Sizlere bir sorum olacak. 7 ay once dış gebelik sebebiyle sağ tüpümü kaybettim. Dış gebelikten once 2 tüpüm de açıktı . Dün ise hsg de sol tüpümün tıkalı olduğunu hafif hidrosalpenks olduğunu öğrendim. Dr um ultrasonda iyice baktı ve 4mm dedi. Yani evet şişmiş ama az dedi. Şuanda tüp bebekten başka bi çarem yok fakat dr sol tüpümü almadan önce tüp bebek denememi önerdi. Eğer tutmazsa ameliyat yapalım dedi. Hidrosalpenks in embriyonun tutunmasına engel olduğunu biliyorum ama Genişleme az ise hiçbir sorun olmayabilirmiş. Dr um cerrahpaşa da Prof. Ben özel yerine gidiyorum istese ameliyat eder çalıştığı özel hastanede fakat once bir kez deneyelim dedi. Sizler ne önerirsiniz bana ? Fikirlerinize ihtiyacım var . Şimdiden teşekkür ederim Rabbim bu zorlu yolda hepimizin kucağını doldursun inşallah
denemekte fayda var tatlim dr unu dinle bence belki bebisin olacak

saolun kizlar hakkimizda hayirlisini versin Rabbim, elden bisi gelmio,nasip kismet isi bu isler ,
27 martta randevum var silbastan tedaviye baslicaz insallah
Canım üst üste gibi olmaz mı tedavi martta? Tabi doktorun daha iyi bilir ama biraz ara vermek hem rahimi hem de psikolojini rahatlatmaz mı???

Canım üst üste gibi olmaz mı tedavi martta? Tabi doktorun daha iyi bilir ama biraz ara vermek hem rahimi hem de psikolojini rahatlatmaz mı???
canim bu denemelerim dondurulmuşlarla idi benim tedavim farkli ,spontan ,hic ilaç kullanmiorum ben , yeni tedavide ilaçlarla baslicam iste,opu fln,benimki taaaaa nisan mayisi bulacak belki de hazirannn

saolun kizlar hakkimizda hayirlisini versin Rabbim, elden bisi gelmio,nasip kismet isi bu isler ,
27 martta randevum var silbastan tedaviye baslicaz insallah
Canim üzülme azim ve sebat gerekiyo bizim durumumuzdakiler icin zor biliyorum ama ya nasib deyip tekrar yeni baslangiclar yapmak gerek Rabbim gönlündekini hayirlisiyla nasib etsin inşallah ☺

Canim üzülme azim ve sebat gerekiyo bizim durumumuzdakiler icin zor biliyorum ama ya nasib deyip tekrar yeni baslangiclar yapmak gerek Rabbim gönlündekini hayirlisiyla nasib etsin inşallah ☺
Oyle canim zor sureclerden gecioz Rabbim guc kuvvet bol sabir versin ins hepimize,tedavinde hayirli olsun ins Rabbim nasip eder bu sefer canim

denemekte fayda var tatlim dr unu dinle bence belki bebisin olacak[/QUOTE
Bugün dr um tekrar bakacak yine aynı mm derse tüp bebeği ameliyat olmadan denemeye karar verdim inşallah sonucu da gÜzel olur. Hepimiz için annelik hasretiyle yanıp tutuşan her kadın için dua ediyorum.

Klinikten haber geldi, 2. Gun embriyosu 1 tane. Dondurdular. 4 e bolunmus gelisimi iyi kalitesi iyi dediler. Gebe lik olma ihtimali yüksek embriyo dediler. Inşallah bundan sonrakilerde de kaliteliembriyom olur. Adeti beklicem şimdi

Klinikten haber geldi, 2. Gun embriyosu 1 tane. Dondurdular. 4 e bolunmus gelisimi iyi kalitesi iyi dediler. Gebe lik olma ihtimali yüksek embriyo dediler. Inşallah bundan sonrakilerde de kaliteliembriyom olur. Adeti beklicem şimdi
Canım kaç yumi çıkmıştı? Havuz mu oluşturuyorlar yoksa?

Bugun transferden sonraki 5.gunum belirtiler kesildi goguslerimde damarlar fazlasiyla gozukuor ins bebislerim benimledir 0hatu0 senin hic belirtin oldumi canim.ya

Bugun transferden sonraki 5.gunum belirtiler kesildi goguslerimde damarlar fazlasiyla gozukuor ins bebislerim benimledir 0hatu0 senin hic belirtin oldumi canim.ya
Canım daha önceki gebeliğimde hiç belirti olmamıştı ve tutmuştu. Bence hiç belirtilere takılma, ve kendini dinleme. Çok iyi biliyorum insan devamlı kendini dinleyip duruyor. :) sen rahat ol az kaldı sevinçli haberi almamıza;)

Back