Yine bir nöbet çıkışı canim ben de perşembe başlıyorum inşallah tedavime, senin durumun nasil bebisin iyi mi☺Günaydın arkadaşlar. Epeydir pek yoğun giremedim buraya. 15 tatilde olduğumdan, malum tatil psikolojisi nasılsınız?
Allah hayırla sonuçlandırsın inş canım:) ben iyiyim şukur canım 2 hafta sonra göreceğim bebişi ense kalınlığına bakılacak, inş iyidir o da...Yine bir nöbet çıkışı canim ben de perşembe başlıyorum inşallah tedavime, senin durumun nasil bebisin iyi mi☺
Amin cümlemizinkin canim Allah razı olsun inşallah sapasağlamdır bebeğin merak etmeAllah hayırla sonuçlandırsın inş canım:) ben iyiyim şukur canım 2 hafta sonra göreceğim bebişi ense kalınlığına bakılacak, inş iyidir o da...
Ayin 19unda ins tutmusturCleopatra canım test gunun ne zamandı? Az kalmıştır inş:)
Canım listeye eklemek için sormuştum. İnş tutmuştur ne kalmış şurda hamiş yazmama:)Ayin 19unda ins tutmustur
Ins ya 1kere normal yoldan.hamile kalip dogum yaptigim vede 5.gun embiriyolarim.cok iyi.oldugu icin sansim yuksekmis oyle.ddiler fakat insan.korkuo transfer.oldugum gun kasik agrim hemen.basladi ertesi gune kadar devam.etti daha sonra arada oldu dun bas donmem oldu bugun yemek yiyiyorum hala.acim cozemedim goguslerim sis ve bogazimda bi.kuruluk var herseyde belirti arar oldum tecrubeli olanlar yazsin lutfen belirti neler yasadinizCanım listeye eklemek için sormuştum. İnş tutmuştur ne kalmış şurda hamiş yazmama:)
İnşallah Rabbim hayirlisiyla müjdesini almayı nasib etsinAyin 19unda ins tutmustur
ben mevlana hastanesinde hüseyin alptekinin adını duydum iyi oldugunu söylediler ben muayene oldum esim oldu gebelige engel herhangi bir durum görünmüyor dedi esimin sonuclar da iyi cıkınca biraz umutlandım az daha beklemeye karar verdim esimde sıkıntı vardi çünkü ben de enfeksiyon tedavisi gördüm önümüzdeki ay çatlatma ignesi deniyecegim tüp bebek icin yazı beklemeye karar verdim hamile olanları görünce okadar mutlu oldum ki Allah hepimizin yüzünü güldürsünSen nerelerdesin canım? Hiç göremedik seni. Nasılsın? Tedavide hangi aşamadasın?
Rabbim tedaviye gerek kalmadan versin şnş bebeğini canım benim....ben mevlana hastanesinde hüseyin alptekinin adını duydum iyi oldugunu söylediler ben muayene oldum esim oldu gebelige engel herhangi bir durum görünmüyor dedi esimin sonuclar da iyi cıkınca biraz umutlandım az daha beklemeye karar verdim esimde sıkıntı vardi çünkü ben de enfeksiyon tedavisi gördüm önümüzdeki ay çatlatma ignesi deniyecegim tüp bebek icin yazı beklemeye karar verdim hamile olanları görünce okadar mutlu oldum ki Allah hepimizin yüzünü güldürsün
amin insallah gireyim bu sitede stres,m gecsin istiyorum daha kötü oluyorum basarisiz bi tüp bebek denemesi gecirince igneler jeller o zamanki halimi akla getiriyor okuyamıyorum bile kafam rahatlasin yaza kadar unutayım istiyorum ama ne mümkün hamileleri görünce inanilmaz sevindim hepimizin hayırlısıyla anne olalım :)Rabbim tedaviye gerek kalmadan versin şnş bebeğini canım benim....
Cnm yazmıştım kan testi yaptırdık ve pozitif..çok şükür..darısı bekleyen emek harcayan arkadaşlarımâ inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?