canım ölen bebeklerime bu tanı konuldu genetik bi hastalıkmış.. ben ve eşimde taşıyıcı olduğumuz için bebek hasta doğuyor bu yüzdende bebeklerimizi kaybediyoruz tüp bebekle bu durum yaşanmaz inşş
Ben geçen sene endometriozis amaliyat geçirdim yani rahim bagırsak yumurtalık birbirine yspışmış ayrıldı.Amaliyattan sonra hap tedavisi gördüm tekrarlamasın diye dr normal olması biraz zor dedi bizde hemen yüp bebek yapmaya karar verdikinş canımm dua edelim birbirimize.. sizin sorun neydi canım?
Senin tedavin nezaman başlayacak canım?Ben geçen sene endometriozis amaliyat geçirdim yani rahim bagırsak yumurtalık birbirine yspışmış ayrıldı.Amaliyattan sonra hap tedavisi gördüm tekrarlamasın diye dr normal olması biraz zor dedi bizde hemen yüp bebek yapmaya karar verdik
çok geçmiş olsun canım haklısın zaman kaybetmeyinnn doğal yolla dha önce oldumu???Ben geçen sene endometriozis amaliyat geçirdim yani rahim bagırsak yumurtalık birbirine yspışmış ayrıldı.Amaliyattan sonra hap tedavisi gördüm tekrarlamasın diye dr normal olması biraz zor dedi bizde hemen yüp bebek yapmaya karar verdik
bursadan gelecek olan tahlilleri bekliyoruz canım sonuç alır almaz başlamayı düşünüyoruzzSenin tedavin nezaman başlayacak canım?
Teşekkür ederim,evet iki oglum var.bu hastalık normal dogum yaptıgım için dogumdan sonra gelmiş evet vakit kaybetmiyelim.yaşım daha 30çok geçmiş olsun canım haklısın zaman kaybetmeyinnn doğal yolla dha önce oldumu???
Allahım inşaallah sanada hayırlı tahlil sonuçları,hayırlı tedaviler,ve hayırlı minikler nasib eder.evin çocuk sesleri ile dolsun inşaallah,dogru zamandaçok geçmiş olsun canım haklısın zaman kaybetmeyinnn doğal yolla dha önce oldumu???
iyi sevindimm canım inş doğal yoldan hamile kalabildiğin içinn hemen tutunur bebiş inş skntı yaşamazsn inş bnde doğal yoldan hamile kalabiliyorum ama bebeklerim hasta doğup ölüyorlar o yüzden tüp bebeğe geçecezTeşekkür ederim,evet iki oglum var.bu hastalık normal dogum yaptıgım için dogumdan sonra gelmiş evet vakit kaybetmiyelim.yaşım daha 30
Allah bagislasin canim yaa insallah Allah bizede nasip ederAynen çok zor ben geldigimde hemen hamile oldum oglum dogdu.üç sene sonra yine bi oglum oldu.biri okula gidiyor biri anaokula gidiyor zaman çocuklarımla geçti.İyiki varlarmış tabiki kocam çom önemli Allah kocamdan binkere razı olsun her şeyimi o yaptı yoksa burda bu yabancı ülkede çok zordu.seni çok iyi anlıyorum.inşaallah seninde miniklerin olurda onlarla birlikte zaman geçirirsin
Saol canım ALLAH razı olsun .. ALLAH çocuklarınııı bağışlasınn en kısa zmaanda hamişş klırsın kim bilir belki haftalarımızz birliktee ilerlerr :)Allahım inşaallah sanada hayırlı tahlil sonuçları,hayırlı tedaviler,ve hayırlı minikler nasib eder.evin çocuk sesleri ile dolsun inşaallah,dogru zamanda
Çok güzel olur .Dr konuştuktan sonra ikiz olması için deneme istedigimi söylüyecegim bakalım.hep beraberiz inşSaol canım ALLAH razı olsun .. ALLAH çocuklarınııı bağışlasınn en kısa zmaanda hamişş klırsın kim bilir belki haftalarımızz birliktee ilerlerr :)
Canım verende Allah alanda Allah yüzümüzü güldürende yine O yoluna canımız feda hepimizin yüzünü güldürsün yüce rabbim.kojol canım ne güzell dua ettin öyle içimm bi hoş olduu :))
İnşaallah bu defa Hz.Allah sana bir kısmet verirde herşey yolunda gider.dua,dua,duaSaol canım ALLAH razı olsun .. ALLAH çocuklarınııı bağışlasınn en kısa zmaanda hamişş klırsın kim bilir belki haftalarımızz birliktee ilerlerr :)
Belliki sen çok acı yaşamışsın,sanırım iki evladını kaybetmişsin.Allah birdaha yaşatmasın.Amin...Saol canım ALLAH razı olsun .. ALLAH çocuklarınııı bağışlasınn en kısa zmaanda hamişş klırsın kim bilir belki haftalarımızz birliktee ilerlerr :)
Allah tamamına erdirsin canım. Hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağına alırsın.Arkadaşlar Şükürler olsun pıtpıtları duyduk
Arkadaşlar Şükürler olsun pıtpıtları duyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?