2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

inş canımm dua edelim birbirimize.. sizin sorun neydi canım?
Ben geçen sene endometriozis amaliyat geçirdim yani rahim bagırsak yumurtalık birbirine yspışmış ayrıldı.Amaliyattan sonra hap tedavisi gördüm tekrarlamasın diye dr normal olması biraz zor dedi bizde hemen yüp bebek yapmaya karar verdik

Senin tedavin nezaman başlayacak canım?

çok geçmiş olsun canım haklısın zaman kaybetmeyinnn doğal yolla dha önce oldumu???

çok geçmiş olsun canım haklısın zaman kaybetmeyinnn doğal yolla dha önce oldumu???
Allahım inşaallah sanada hayırlı tahlil sonuçları,hayırlı tedaviler,ve hayırlı minikler nasib eder.evin çocuk sesleri ile dolsun inşaallah,dogru zamanda

Teşekkür ederim,evet iki oglum var.bu hastalık normal dogum yaptıgım için dogumdan sonra gelmiş evet vakit kaybetmiyelim.yaşım daha 30
iyi sevindimm canım inş doğal yoldan hamile kalabildiğin içinn hemen tutunur bebiş inş skntı yaşamazsn inş bnde doğal yoldan hamile kalabiliyorum ama bebeklerim hasta doğup ölüyorlar o yüzden tüp bebeğe geçecez

Allah bagislasin canim yaa insallah Allah bizede nasip eder

Allahım inşaallah sanada hayırlı tahlil sonuçları,hayırlı tedaviler,ve hayırlı minikler nasib eder.evin çocuk sesleri ile dolsun inşaallah,dogru zamanda
Saol canım ALLAH razı olsun .. ALLAH çocuklarınııı bağışlasınn en kısa zmaanda hamişş klırsın kim bilir belki haftalarımızz birliktee ilerlerr :)

kojol canım ne güzell dua ettin öyle içimm bi hoş olduu :))

Saol canım ALLAH razı olsun .. ALLAH çocuklarınııı bağışlasınn en kısa zmaanda hamişş klırsın kim bilir belki haftalarımızz birliktee ilerlerr :)
Çok güzel olur .Dr konuştuktan sonra ikiz olması için deneme istedigimi söylüyecegim bakalım.hep beraberiz inş

İnşaallah bu defa Hz.Allah sana bir kısmet verirde herşey yolunda gider.dua,dua,dua

Belliki sen çok acı yaşamışsın,sanırım iki evladını kaybetmişsin.Allah birdaha yaşatmasın.Amin...

Tedavideki arkadaşlar nasıl gidiyor? Haberlerinizi bekliyoruz

hayirli aksamlar kizlar bugun transferim vardi maalesef buz bebeisim çözündükten sonra yasamamis tel geldi transfer iptal edildi Rabbim in vardir bir bildiği ,hayirlisi olsun hakkimizda inşallah cümleten,simdi siklustan sonra tekrar deneyecez subatta varsa nasipte bakalim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…