2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Pko olunca yumurta zormu buyuyo ya 1tane asilama gecirdim ayni ayni ilaclarla baya olmustu yumurta ne yapmak lazim acaba yumurtanin buyumesi icin
Cnm ben pko luyum dr artık ağır diyo çünküü gonalf 225 kullandım 1 hafta yumurtalarda tık yok 30 a yakın yumurta ama 13-12mm büyümüyo snra menegon ekledik 225 menegon 150 gonalf 375 doz kullandım 10 güne anca 9 tane gelişebildi yani ben her tedavide yüksek doz kullandogım halde zor gelişiyo cok zor bi durum yanii

Bana sadece menogon verdi 2toz 1 su 3tane bundan daha sonra 3tane.daha bide 3tanede yanina cetrotide verdi 1tane gelismis yumurta sanirim menegon cok dusuk dozda verdi bidahaki ay artirirmi dozu acaba

Bana sadece menogon verdi 2toz 1 su 3tane bundan daha sonra 3tane.daha bide 3tanede yanina cetrotide verdi 1tane gelismis yumurta sanirim menegon cok dusuk dozda verdi bidahaki ay artirirmi dozu acaba
Yumurtaların cvbına göre değişir doz ben 4 kutu gonalf 4 kutu menegon 10 adette cetrodite kullandımm benim yumiler baya inatçı uzun sürdü tedavim

Pko olunca yumurta zormu buyuyo ya 1tane asilama gecirdim ayni ayni ilaclarla baya olmustu yumurta ne yapmak lazim acaba yumurtanin buyumesi icin
Canım ben de pco luyum ve bende de yumurta çok fazla oluşmuyor. Ama bazı pco lıların da acayip fazla yumurta oluşuyor. Süama tabi sayısı değil, kalitesi önemli. Geçen gün bir yerde okudum 20 küsür yumurta çıkmış, ama transfere kadar elinde 2 tanecik kalmış. Yani kalite, kalite, kalite

anlıyorum bende yumurta cokmus ama gelişmemiş 1tanecik ile kaldık bakalım bugun çatlatma iğnesini oldum hayırlısı Allahtan

Aşılama sırasında da 5 kutu gonal f kullanmıştım. Ama o zaman amaç bir yada 2 yumurtayı büyütmek ti. O yüzden küçük dozlarla uzun süre devam etmiştik. Sonunda ne oldu hepsi birden patladı tedavi iptal edildi. Doktorum söyle diyor pco lularda yumurta çok düşük dozlarla ilerliyoruz . Mısır patlama gibi hepsi birden patlarsa ohhs olursun yavaş yavaş doz artıracak. Bakalım perşembe tekrar kontrol var. Hayirlisi

Arkadaş lar bende pkoluyum esimde de ileri hareket sifir...4 ocakta gonal f 225 ile basladik...esime mikro tese yapacaklar belki..bu süreçte neler yapıyorsun uz...beni de bilgilendirir misiniz...Eşim kimsenin bilmesini istemedi yalniziz bu süreçte ...

Canım yalnız değilsiniz bizlerde aynı durumdayız ve burda birbirimizin süreç ve deneyimlerinden güç alıyoruz. Tedaviniz hayırlı olsun. Dilerim mucizenize tez zamanda kavuşursunuz.. Eşinin spermiogram sonuçları nasıl? Tüp bebek için ileri hareketlilik çok önemli değil zannediyorum canlı ve hareketli olması yeterli diye biliyorum ama emin değilim. İlaçlardan sonra bir değişiklik hissediyomusun vucudunda şişlik vs?

Canim sagolasin....rabbim herkese nasip etsin....hareketli sperm hep vardi bu aya kadar yeterliydi ama bu ay % 100 hareketsiz cikti...artık stresten mi neden anlayamadik ...
Doktor o günde boyle cikarsa mikrotese yapacaklarini söylediler. ..bakalim hayirlisi diyoruz....bugün 4.gun ignemi yaptim canim henüz bir degisiklik yok gibi...sen ne durumdasin canim...

Benim eşimde de tam tersiydi canım sperm testlerinde o kadar az canlıya raslanıyodu ki morfoloji kısmında hiç bişey yazamıyodu Sonra eşim ameliyat oldu birde nolvadex-d diye bi ilaç verdi doktorumuz 2 aydır kullanıyoduk çok şükür bu seferki testte 300.000 buldular %60 gibi de hareketli varmış. Doktor yine de normal yolla mucize olur diyor Nisanda bizde tüp bebek yapıcaz kısmetse. Senin eşindeki teshis neydi peki? 4. iğnene kadar hergün izliyolarmı yumurtaları peki? ben iğnelerden çekiniyorumda biraz o yüzden detaylı soruyorum

canim allah yardimciniz olsun...bizde düzelme umudu ile ameliyat olduk ama nasip değilmiş...ben afyon da oturuyorum onun için hergün gidemiyorum yarın ilk kontrolüm var inşallah ama yarindan sonra bir gün durup birgün gidecem...doktorumda terslik olmazsa bu sekilde dedi...ignelerden neden korkuyorsun canim yan etkilerinden falan mi...

Kısmet böyleymiş tatlım Karnımdan iğne yapma fikri biraz ürkütüyo sanırım beni. Şişecekmiyim diye çekiniyorum falan sonucunu düşününce gevşiyorum unutuyorum bile hatta hem zaten başka çarem de yok ya :) Doktor kontrolunden sonra haberdar canım inşallah hayırlı haberler getirirsin :)

Canını sıkma canım sperm değerleri çok değişken oluyormuş... Benim eşiminde morfoloji %0 çıktı tüp bebek tedaviside OPU günü sperm testi daha iyi çıktı ve 8 adet embriyo oluştu... Keçiboynuzu pekmezi, muz, kuruyemiş yedi bu arada...
İnşallah herşey yolunda gider sizin içinde...

GuNaYdinLar canlar,

yârin transferim var heyecanlaniommm ki sormayin gecen ay negatif aldigimdan böyle boşlukta gibiyim
InsAllah yârin transferim güzel geçer bebeisimi alir gelirim eve

GuNaYdinLar canlar,

yârin transferim var heyecanlaniommm ki sormayin gecen ay negatif aldigimdan böyle boşlukta gibiyim
InsAllah yârin transferim güzel geçer bebeisimi alir gelirim eve
Ay canım hadi hakkında Hayırlısı, sağlıkla al bebişini , Yarından itibaren bi anne adayısın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…