• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Kız geçmişi henüz okuyamadım... Beni bazı arkadaşlar tanır ama tanımayanlar için yazayım...
Yaş 34,
4,5 Yaşında Bir kızım var (tüp bebek)
Aralık2014 ayındaki tedavim negatif sonuçlandı...
İstanbul Memorial de tedavi gördüm ve göreceğim...
Ocak 28-29 gibi adet olacağım ve dondurulmuşlarımla yola devam edeceğim... İnşallah yılın ilk başlarında pozitifi görür, yıl sonunda da sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...
Insallah sonuc alirsin benim yasim 26 , 2 yasinda kizim var (tup bebek) aralik ayinda ne yazikki negatif sonuç aldim 1 tane yumurtam dollendi ve 2. Kaliteydi olmadi. Doktor rezerv azligim ve kalite nedeniyle dhea kullanmami istedi 4 ay kullanacagim haziranda yeniden tedavi insallah. Kizlarimiza bi kardes daha nasip eder Rabbim insallah

günaydın kızlar
cumartesi dr.a gittik yine reglinin 12.günü rahim kalınlığına baktı sorun yok çok şükür kan hormon eşimin sperm sonuçlarıda çıkmıştı onları görüştük.hormonlar falan normal bende sadece d vitamini eksikliği çıktı.eşiminde spermlerinin tüp bebek için yeterli olduğunu söyledi.en azından testislerden alınmayacak bunada şükür
biz şubatta başlarız diye düşünüyorduk marttada olabilir dedi dr.umuz 2-3 ay önce vücudunuzu hazırlayalım dedi
coenzyme q10, dhea,melatonin,resvetarol,apikobal,folbiol,devit,polivit verdi.bu ilaçları kullanan varmı aranızda
daha önceki 3 tüp denememdede hiç ilaç kullandırmamıştı dr lar

günaydın kızlar
cumartesi dr.a gittik yine reglinin 12.günü rahim kalınlığına baktı sorun yok çok şükür kan hormon eşimin sperm sonuçlarıda çıkmıştı onları görüştük.hormonlar falan normal bende sadece d vitamini eksikliği çıktı.eşiminde spermlerinin tüp bebek için yeterli olduğunu söyledi.en azından testislerden alınmayacak bunada şükür
biz şubatta başlarız diye düşünüyorduk marttada olabilir dedi dr.umuz 2-3 ay önce vücudunuzu hazırlayalım dedi
coenzyme q10, dhea,melatonin,resvetarol,apikobal,folbiol,devit,polivit verdi.bu ilaçları kullanan varmı aranızda
daha önceki 3 tüp denememdede hiç ilaç kullandırmamıştı dr lar
merhaba canım inşallah güzel sonuçlar alırsın bende 4. tedavime başlayacağım. benimde doktorum ilk defa kullanmamı istedi. 4 ay boyunca dhea kullanmamı istedi. geçen ay negatif sonuç aldım. 6 ay ara vermemi istedi. dheanın en az 3 ay kullanılması gerektiğini biliyorum. imkanın var ise 3-4 ay kullan derim.

merhaba canım inşallah güzel sonuçlar alırsın bende 4. tedavime başlayacağım. benimde doktorum ilk defa kullanmamı istedi. 4 ay boyunca dhea kullanmamı istedi. geçen ay negatif sonuç aldım. 6 ay ara vermemi istedi. dheanın en az 3 ay kullanılması gerektiğini biliyorum. imkanın var ise 3-4 ay kullan derim.

İnşallah sende güzel sonuçlar alirsin canim.allah yardimcimiz olsun sen nerde baslayacaksin tedaviye

ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN İŞALLAH
BEN ŞEY SRUCAM BENDE SAMSUN MEDİKAL PARK DA MEHMET BEYLE BU SÜRECE BAŞLICAM.SEN İLK DENEMENİ MEDİKAL PARKDA YAPMIŞSIN MEMNUN KALDINMI ORDADAN

Kusura bakma yeni gördüm mesajını ben Tayfun Hocaya yaptırdım ondan memnun kaldım ama maddi olarak bizi zorladğı için Üniversitede yaptırmayı düşünüyorum ordaki doktorumda Tüp Bebekte çok iyi diye duydum

Arkadaşlar daha önce buraya yazanlardanım. 2 defa tüp bebek yaptırdık. 2 . Sinde sonuca ulaştık fakat 10 haftalıkken kalp atışı alınamadığı için 30 haziranda benden alındı yavrum şimdi 3. Yü düşünüyoruz. Eşim hemen yaptırmak istiyor fakat ben üzerinden 6 ay geçmesini istiyorum. Bakalım büyük ihtimal 2015 de yeniden hazırlıklara start vereceğiz inş... Probleme gelince ben de pco var. Kısaca hikayem bu şekilde. Sizlerle beraber bebişlere kavuşmak istiyorum

NİCK..............YAŞ.................MERKEZ......................SORUN............ DENEME SAYISI...... veee SONUÇ
0hatu0.............27............Konya Novafertil.............pco+pıhtılaşma.....................2....................:nazar::nazar:
Sakura07.........36............İstanbul medipol üni......tüp tıkanıklığı ve fsh..............1................ Ocak-şubat
8sevgi8............26...........Ankara güven has.............azosperm...............................2..................Haziran-Temmuz
Lilik..................33..............İstanbul IVF...................morfoloji..............................4...................şubat
Ecem18 ............35...........başkent üni...........fsh yüksek,kötü over,azosperm.......1 ...............boş yumurta;(
Sbry...................25 .........Bahçeci Fulya............sebepsiz infertilite.......................2................Mart
Yase07.............. 38..........Menorial............yumurta rezervi az,morfili.................4......................??
Galadriel80.......34......Dicle Memorial.............sperm ileri hız 0..........................1.......................??
Okyanus34........30.................??..........................tüpler alındı...............................3......................??
Espoirs..............35..................??...............fsh yüksek,yumurta rezervi az.............2.....................??
Halide25...........30.........Şişli Memorial.....................morfoloji...............................1.....................??
FTM..................35.......Emsey Hospital..............rahimde yapışılık........................1....................Ocak sonu
İlkgözağrım06....25........Özel Ankara TBM.........Sebepsiz infertilite....................3.......................Ocak
Esila79...............35..........Gürgan Clinic....................azosperm.............................2.......................??
Bibebemolsa......23...........Kadıköy Şifa Has..................pco..........................,........1...................TEDAVIDE :nazar:
Cleopatra2222.....24............Ferjitin TBM......................pco...................................1........................Ocak
Lovely35..............27.....Özel İzmir Tınaztepe Has........erkek infertilite.................1....................TEDAVİDE:nazar:
Tosun788............31...........Uludağ Üniversite'si......düşük yumurta rezervi..........1........................??
Eftelyahsn...........30.......Dr.Süleyman Tosun.............azosperm ve pco.................1.......................Ocak sonu
Kanaryamm........30........İstanbul Tıp Çapa..................varikosel...........................1......................Ocak??
Parmesan86........28............Konya Novafertil............ileri hızlı sperm...................2.......................Şubat
Maybe00.............36.........Malatya Doğufertil..........morfoloji,Hız,Sayı.................2........................??
Cemrem29...........32............Liv Hastanesi....................Azosperm.........................1........................Ocak
Akimel.................27............Kayseri Memorial................morfoloji........................1.....................TEDAVİDE:nazar:
Fsh13...................26........................???........................rezerv azlığı........................4........................Mart
Esma_kavak1907......27......Acıbadem Maslak..........sebepsiz infertilite................5.........................??
EsEs50...............28......................Yurtdışı....................erkek infertilite..................4......................TEDAVİDE:nazar:
Zekiye111.............26............Ist Zeynep Kamil Has..............pco...............................2........................Şubat
Mhtpfth...............??..............İzmir Eurofertil............4.derece varikosel................2.........................Ocak
Minissss..............27...................Ankalife...................pco ve sperm azlığı...............2.........................Ocak
Mbayors..............??..................19 Mayıs Üni..................tüpler tıkalı.....................2..........................??
Sureyya06...........37................Başkent Üni Has............. Azosperm.......................4.........................Şubat
Sykopusuz...........24.................İstanbul TBM............pco ve hareket azlığı............ 1.................TEDAVİDE:nazar:
Elvin_06.............38...............Şişli Memorial.........................???.............................2.........................Mayıs
BirGaripYolcu.....25................Kadıköy Şifa......................Varikosel........................1..........................Nisan
Songül0134.........25..............Amerikan Hastanesi.....erkek infertilite+pco.............2..........................Nisan
Suwra35..............23.................Antalya TBM.........................pkos...........................1..........................Haziran

Yaş 28 ve Şubat veya Mart gibi deneme olacak nasipse :)

tecrubeli arkadaslar opu sonrasi kanamaniz oldumu ben 12de ciktim iki saat dinlendim ayagi kalkinca cok kanama oldu sonra azaldi ama suan az da olsa var normalmi
Canım benim de çok az olmuştu. Çok normal çünkü rahim içinde bir operasyon oluyor. Yarına birşeyin kalmaz inş canım;)

Back