Bende antalyadayı. Zeki beye mi gidiyorsun ? Pınar hanım vardı gitmiş ben ona gidiyordum ama bulamadım onu ? Memnun musun bana yazarsan sevinirim haziranda tüp bebek için gidicem hatanenarastırıyorummşimdiden hangisi iyiyse ona gidicem Antalya tüp bebeği Mert eden de çokben Antalyada tedavi oluyorum. 2. tedavimden bir kızım var. bu 4. tedavim olcak kızıma kardeş için uğraşıyorum hastanem memorial
Zeki bey kadin dogum sanirim ben batu beye gidiyorum ilk negatifimi antya ivf de aldığım icin oraya tekrar gitmek istemiyorum. Batu bey mukemmel bi doktor bende haziranda düşünüyorumBende antalyadayı. Zeki beye mi gidiyorsun ? Pınar hanım vardı gitmiş ben ona gidiyordum ama bulamadım onu ? Memnun musun bana yazarsan sevinirim haziranda tüp bebek için gidicem hatanenarastırıyorummşimdiden hangisi iyiyse ona gidicem Antalya tüp bebeği Mert eden de çok
tecrubeli arkadaslar opu sonrasi kanamaniz oldumu ben 12de ciktim iki saat dinlendim ayagi kalkinca cok kanama oldu sonra azaldi ama suan az da olsa var normalmi
Şimdiden geçmiş olsun canımsıkılıyor hayırlısını diliyorummdualarımseninle
sağol canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu gece rüyamda erkek bebeğim vardı onu emziriyordum ayy allahım o duyguyu hissettim resmen rüyası böyle ise gerçeği kimbilir nasıldır
Insallah sonuc alirsin benim yasim 26 , 2 yasinda kizim var (tup bebek) aralik ayinda ne yazikki negatif sonuç aldim 1 tane yumurtam dollendi ve 2. Kaliteydi olmadi. Doktor rezerv azligim ve kalite nedeniyle dhea kullanmami istedi 4 ay kullanacagim haziranda yeniden tedavi insallah. Kizlarimiza bi kardes daha nasip eder Rabbim insallah
Canım aşk olsun niye yazmayalım, ben yeni gördüm. Tüplerde bi problem çıkmamasına sevindim, ama tedavinin iptal OLMASINA üzüldüm. İnş tedaviye gerek kalmadan gelir, senin mucizenKizlar benim icinde bisi yazmadiniz askolsun
Eğer kendini hazır hissetmiyorsanız, bir kaç bekle canım, hem de o arada rahim kendini toplar biraz.İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız... Aslında bende biraz tereddüt ediyorum Ocak sonu başlama konusunda... Aralık sonu negatif sonuçlanan tüp denemesi sonrası doktor bir ay dinlen Ocak sonu adetin ile dondurulmuş transferi yaparız dedi... Kimi birkaç ay beklemek iyi diyor kimi çok ara vermeden devam etmek bilemedim bende...
Canım ins. Tekrar igneye gerek kalmaz hamike kalırsn.bende aynı seyleri yasamk istemiyorum.oncdeSlm kizlar bugun doktora gittim iyicdum tupte sivi falan yokmus vucut onu atmistir coktan dedi bi.oh cektim yumurtalardan sadece 1tane gelismis tup bebek bu ay iptal oldu catlama ignesi verdi belki.norml gebe kalirsin dedi kalamazsam.bidahaki ay yeniden.igne aksilik olmazsa 2embirio transfer edicek kizim 2iz cok istiyor ins bakalim cok.dua. ettim belki kendiliginden olucak
Canm bende aralk negatif sonuc aldm ve dondurulmuslar icin birkac ay bekleyecegim dr da 2-3 ay bekleyelim dedi.ama onemli olan senin hazır hissetmenİnşallah iz güzel sonuçlar alırız... Aslında bende biraz tereddüt ediyorum Ocak sonu başlama konusunda... Aralık sonu negatif sonuçlanan tüp denemesi sonrası doktor bir ay dinlen Ocak sonu adetin ile dondurulmuş transferi yaparız dedi... Kimi birkaç ay beklemek iyi diyor kimi çok ara vermeden devam etmek bilemedim bende...
Bildigim kadariyla dondurulmus tedavisinde ara vermemek gerekiyor ilaçların etkisi gecmeden yapılması lazim diye biliyorumİnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız... Aslında bende biraz tereddüt ediyorum Ocak sonu başlama konusunda... Aralık sonu negatif sonuçlanan tüp denemesi sonrası doktor bir ay dinlen Ocak sonu adetin ile dondurulmuş transferi yaparız dedi... Kimi birkaç ay beklemek iyi diyor kimi çok ara vermeden devam etmek bilemedim bende...
Canım genelde 12-14 gün Arasında oluyor. Yumurtaların gelişimine göre ayarlıyorlar, hızlı büyürlerse daha erken bitiyor. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşKızlar Merhaba benim ilk tüp bebek denemem ilacın 8 günündeyim gonal f kullanıyorum. 150 ile başladık 187.5 a çıktık. Bende pco var Aşılama tedavisinde ohhs oldum iptal edildi. Direk tüp bebeğe geçtik. Sizlerde ilaç tedavisi kaç gün sürdü yumurta toplama kaçıncı günde oldu. Okuduğuma göre 14 gün falan toplama işlemi oluyor benim uzayacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?