teşekkür ederim canim ins bebeğimi hayirlisiyla alirim gelirim evimize sonra simsiki tutunur...Ay canım hadi hakkında Hayırlısı, sağlıkla al bebişini , Yarından itibaren bi anne adayısın inş
AMİİİİİİİİİİiİiİiİiİİİİiİiİNnNNNNN.............................teşekkür ederim canim ins bebeğimi hayirlisiyla alirim gelirim evimize sonra simsiki tutunur...
Su mübarek cuma gunun hürmetine ,peygamber efendimiz in yuzu suyu hürmetine YaRabbim yar ve yardimcimiz olsun cümleten dualarimizi kabul etsin ,topikte herkes hamile kalsinnnnnnnnnnnn
Canım henüz yok. Önceki kaybettiğim bebeğimde de olmamıştı;( anlayamıyorum yani. Aslında dün kalp atışları için gidecektik ama hava şartlarından yarına kaldı. Inş yarın hayırlı haberler vermeyi nasip eder Allah.0hatu0 canim nasil gidio hamilelik var mi belirtin fln,?
ins hayirli haberlerini aliriz yârin ,kalp atislariyla kendini hissettirir annesiCanım henüz yok. Önceki kaybettiğim bebeğimde de olmamıştı;( anlayamıyorum yani. Aslında dün kalp atışları için gidecektik ama hava şartlarından yarına kaldı. Inş yarın hayırlı haberler vermeyi nasip eder Allah.
Canım inan Can'ını hiç Sıkma, tedaviye Başladıktan sonra sanki zaman su gibi akıp geçiyor. Geçmeyen kısmı transferden sonraki 12 gün2.tup denemesı ıcın bı haftam kaldı ama ben o ıgnelerı opuyu dusundukce moralım bozuluyo.sonra dıyorum sonucları buna deger ama ıste zorya.1 ay erteledım hazır olmadıgım ıcın sımdı havlar kotu oldu ve ben 3 saatlık yola gıdıp gelcem.ALLAH buyuk bakalım.sız neler hıssedıyosunuz
Amin...inşaallah,inşaallahteşekkür ederim canim ins bebeğimi hayirlisiyla alirim gelirim evimize sonra simsiki tutunur...
Su mübarek cuma gunun hürmetine ,peygamber efendimiz in yuzu suyu hürmetine YaRabbim yar ve yardimcimiz olsun cümleten dualarimizi kabul etsin ,topikte herkes hamile kalsinnnnnnnnnnnn
Canim hayirlisi olur inşallah hepimize de...dunkontrolü.m vardi ama gidemedim yollar kapaliydi bugün gittim hersey iyi gibi igneleri 225ten 300 e cikardi..bakalim inş iyi olur Pztsi tekrar gidecem...Kısmet böyleymiş tatlımKarnımdan iğne yapma fikri biraz ürkütüyo sanırım beni. Şişecekmiyim diye çekiniyorum falan sonucunu düşününce gevşiyorum unutuyorum bile hatta hem zaten başka çarem de yok ya :) Doktor kontrolunden sonra haberdar canım inşallah hayırlı haberler getirirsin :)
Canım Çalışıyor musun sen? Gidiş gelişte zor oluyordur.Canim hayirlisi olur inşallah hepimize de...dunkontrolü.m vardi ama gidemedim yollar kapaliydi bugün gittim hersey iyi gibi igneleri 225ten 300 e cikardi..bakalim inş iyi olur Pztsi tekrar gidecem...
İnşallah cnm dedigin gibi olur...hayirlisi deyip koyulduk yola sonu güzel olur inşallah...Canını sıkma canım sperm değerleri çok değişken oluyormuş... Benim eşiminde morfoloji %0 çıktı tüp bebek tedaviside OPU günü sperm testi daha iyi çıktı ve 8 adet embriyo oluştu... Keçiboynuzu pekmezi, muz, kuruyemiş yedi bu arada...
İnşallah herşey yolunda gider sizin içinde...
Merhabalar,bende Almanya'da yaşıyorum tüp bebek tedavisine başlayacagım.ama burada ve benim sigortam yüzde yüz karşılıyor.almanya'da imkan daha fazla sıkıntısız evimin yakınında.12 sine dr ramdevum var kontrollerim yapıldı.başlayacagız inşKizlar ben bu tüp bebek hakkinda internette arastirdigim kadar biliyorum ama kisa protokol ve uzun protokol diye bisi varmis ben kendi kafama gore adetten bir gün öncesi randevu aldim benim yumurta durumum iyi sorun esimde acaba daha bu adetimin 20. gününe mi randevu almaliyim bilemedim ya ben almanyadan gelcem bu islem icin ve yumurta takibi icin kac kere cagiriyorlar hastane fulyada ben o sirada bahcelievlerde gorümcemde olcam
Kızlarrr bizde inşallahhh tüp bebek sürecine tekrar girdik... bizde 4 negatif sonuç aldık. 5. için farklı bir merkezle başlıyoruz, ordaki doktorum rahim filmine bakarak önce laparoskopi dedi. haftaya laparoskopimiz. sorasında ona göre sürecimiz başlayacakkkkk inşallahhh...
Hayrlı olsun cnm.guzel düsün guzel olsun.biz kadınlar cok güclüyuz korkma.bebegimize kavusmamız icin yasamamız gereken bir surec.Selam arkadaslarr benide araniza alin Allahh nasip ederde bir sorun cikmazsa bnde pgt ile baslayacm tup bebekk denemelerine ilk olacagi icin cokk stresli heyecanli ve korku doluyumm arkadaslarr
Benim hikayem cokk uzun 3 bebegimi dogduktan sonra kaybettim genetik problemimiz var dogal yolla hamile kalamazsin artik tup bebek yaptir dedi doktor pgt yapilacak bizee insaallah saqliklii bi sekilde aliriz kucagimiza bebislerimiziHayrlı olsun cnm.guzel düsün guzel olsun.biz kadınlar cok güclüyuz korkma.bebegimize kavusmamız icin yasamamız gereken bir surec.
Sakın olumsuz dusunme seninle aynı durumda olan arkadasm var isyerinden.o da 2 dogum yaptı ama malesf bebekler yasamdı.3te oldu simdi oglu 3 yasında.alost: 38779479 .!.:Benim hikayem cokk uzun 3 bebegimi dogduktan sonra kaybettim genetik problemimiz var dogal yolla hamile kalamazsin artik tup bebek yaptir dedi doktor pgt yapilacak bizee insaallah saqliklii bi sekilde aliriz kucagimiza bebislerimizi
Yine ayni seyleri yasamak istemiyorum aqir geliyor artik cok yıprandım cokk bursadan gelecek sonucu bekliyoruz tup bebek ypmak icn insaallah hicbi engel cikmazSakın olumsuz dusunme seninle aynı durumda olan arkadasm var isyerinden.o da 2 dogum yaptı ama malesf bebekler yasamdı.3te oldu simdi oglu 3 yasında.
Senin durumun nedir canim ?? Tup bebek surecinde misin?Sakın olumsuz dusunme seninle aynı durumda olan arkadasm var isyerinden.o da 2 dogum yaptı ama malesf bebekler yasamdı.3te oldu simdi oglu 3 yasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?