AMIN CANIM INSALLAH
Selam canım bilgilerini tam yaz da seni ekleyim listeyeSelam bende 2015 ten umutlu olup tup bebek yaptırıcak olanlardanım bende pkos var diyetisyene başladım zayıflamaya çalışıyorum biraz kilo vereyim tüp bebek yaptıracağım Mayıs sonu inşallahhh
Yok tatlım. Allah yardımcın olsun inş. Tez zamanda kavuşalım yavrularımıza23 yaşındayım canım 8 yıllık Evliyim bir düşüğüm oldu evlendiğim ilk yıl pkos var Haziran da tup bebek yaptıracağız Antalya'da oturuyorum Antalya tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum inşallH başka yazmam gerek bırsey var mı
Yok tatlım. Allah yardımcın olsun inş. Tez zamanda kavuşalım yavrularımıza
Canım bunları kendi doktorunda paylaştın mı? İnş kötü bir şey yokturbenim moralim cok bozuk rahim filmi sonucunu başka bi doktora yazdım sol tüpün alınması gerekebilir alınmazsa tüp bebeğin tutma sansını dusurur diyor kafam cok karışık sınırden aglıorum bi yandan iğnelerimi oluyorum
Amin...canım sagol yüce rabbim bütün annelerin gönlüne göre versinben de yurt dişi canim doğru zamanda ve hayirlisi ile olsun tedavin inşallah,,,
Olsun cnm göster yinede olmazsa dondurulur embriyolar iyileşince transfer olurpaylaşmadım canım çünkü ne desinki kadın artık tedaviye başlamışım iğneleri oluyorum benım hatam basta filmi göstermeliydim kendımı yiyiom yani bastan götürseydim tüpte genişleme yazısıyla ne anlasılıorsa ne tıkalı dıyen var ne yapışık dıyen var anlamadım çözemedim gitti ve ben aslanlar gibi 1 çocuk dünyaya getirmişim normal doğum yapmışım nasıl bi sorun oluyor anlamadım yani kafam cok bunaldı kızlar
Öncelikle geçmiş olsun kader arkadaşı,yüregini sakin tut.lütfen üzülüp aglama,bekle bakalım belki düşük olmayabilir.evladını kucagına alırsın bir yandanda bu durumunu araştır Allah dualarını kabul eder çünki sen yürekten anne olmak istiyorsun.seni takip ediyorum çok çıkmazdasın hakkına hayırlısı olsun herhangi birşey olursa yaz lütfen.paylaşmadım canım çünkü ne desinki kadın artık tedaviye başlamışım iğneleri oluyorum benım hatam basta filmi göstermeliydim kendımı yiyiom yani bastan götürseydim tüpte genişleme yazısıyla ne anlasılıorsa ne tıkalı dıyen var ne yapışık dıyen var anlamadım çözemedim gitti ve ben aslanlar gibi 1 çocuk dünyaya getirmişim normal doğum yapmışım nasıl bi sorun oluyor anlamadım yani kafam cok bunaldı kızlar
Evet canım arkadaşın dedigi gibi yinede raporlarını göster biranönce.paylaşmadım canım çünkü ne desinki kadın artık tedaviye başlamışım iğneleri oluyorum benım hatam basta filmi göstermeliydim kendımı yiyiom yani bastan götürseydim tüpte genişleme yazısıyla ne anlasılıorsa ne tıkalı dıyen var ne yapışık dıyen var anlamadım çözemedim gitti ve ben aslanlar gibi 1 çocuk dünyaya getirmişim normal doğum yapmışım nasıl bi sorun oluyor anlamadım yani kafam cok bunaldı kızlar
Olsun cnm göster yinede olmazsa dondurulur embriyolar iyileşince transfer olur
ikinizede cok tsk ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için filmi 2013 senesinde cekıldım suankı doktorum sıvı gözükmüyor ulturasyonda dedi sanrım sıvı yoksa endişelenmenin anlamı yokmuş iğnelerime devame dıyorum tahmını transfer ocağın 12si gözüküyor dendi dualarınızı bekliyorum arkadaslarÖncelikle geçmiş olsun kader arkadaşı,yüregini sakin tut.lütfen üzülüp aglama,bekle bakalım belki düşük olmayabilir.evladını kucagına alırsın bir yandanda bu durumunu araştır Allah dualarını kabul eder çünki sen yürekten anne olmak istiyorsun.seni takip ediyorum çok çıkmazdasın hakkına hayırlısı olsun herhangi birşey olursa yaz lütfen.
İnşaallah herşey yolunda gider sen kalbini ferah tut.yapılan tedaviyi etkilemesin.kendine dikkat et canım hadi hayırlı günleikinizede cok tsk ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için filmi 2013 senesinde cekıldım suankı doktorum sıvı gözükmüyor ulturasyonda dedi sanrım sıvı yoksa endişelenmenin anlamı yokmuş iğnelerime devame dıyorum tahmını transfer ocağın 12si gözüküyor dendi dualarınızı bekliyorum arkadaslar
Ay ne bileyim canım, şu kalp atışlarını da bi duyalım da sorunsuz, sonra hemen koyarım inş
inşallah canim bundan sonrasi da gelir Allahin izniyle ....Ay ne bileyim canım, şu kalp atışlarını da bi duyalım da sorunsuz, sonra hemen koyarım inş
Hadi hayırlısı cnm benim sonuc öğrendiğim gün sen transfer olcaksın hayırlısıyla inşAllahikinizede cok tsk ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için filmi 2013 senesinde cekıldım suankı doktorum sıvı gözükmüyor ulturasyonda dedi sanrım sıvı yoksa endişelenmenin anlamı yokmuş iğnelerime devame dıyorum tahmını transfer ocağın 12si gözüküyor dendi dualarınızı bekliyorum arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?