2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Merhaba benimde 2. Başarısız tüp bebek denemem var.çalıştığım için yaza erteledik. Ama yaza kadar beklemek çok zor geliyor. Nasıl sabredeceğiz bilmiyorum. Allah herkese kolaylıklar versin.

Merhaba benimde 2. Başarısız tüp bebek denemem var.çalıştığım için yaza erteledik. Ama yaza kadar beklemek çok zor geliyor. Nasıl sabredeceğiz bilmiyorum. Allah herkese kolaylıklar versin.
negatif olmaları seni üzmesin tatlım, demek ki zamanı gelmemiş. yaza kadar da bekleme, izin mizin al , git yaptır...vakit geçiyor, yaşlanıyoruz...

negatif olmaları seni üzmesin tatlım, demek ki zamanı gelmemiş. yaza kadar da bekleme, izin mizin al , git yaptır...vakit geçiyor, yaşlanıyoruz...

Daha yeni oldu sayılır negatif sonucu öğreneli o yüzden kendimide hazır hissetmiyorum. İnsan artık korkuyor yine negatif olacak diye. İzin rapor ayarla şehir dışına çık herşey sıkıntı. Çok zor hayatımız.

Öncelikle geçmiş olsun canım. Aramıza Hoşgeldin. Sizde sorun neydi? ÖĞRETMEN misin yoksa?

Merhaba benimde 2. Başarısız tüp bebek denemem var.çalıştığım için yaza erteledik. Ama yaza kahmek çok zor geliyor. Nasıl sabredeceğiz bilmiyorum. Allah herkese kolaylıklar versin.
Hosgeldin canim kismet rabbim ol deyecek insallah tez zamanda rabbim verrir, uzulme evet zamanda geciyor ama acele etmeden yavas yavas olsunda hayırlısı olsun

Öncelikle geçmiş olsun canım. Aramıza Hoşgeldin. Sizde sorun neydi? ÖĞRETMEN misin yoksa?
Hoşbulduk canım insan kendine aynı sıkıntıları yaşıyan dert ortağı arıyor o yüzden aranıza katıldım. Eşim azosperm. Tese ameliyatı oldu. Ankarada güven hastanesine gittik iki denemede orda oldu. Bundan sonra doktorum farklı bir yöntem uygulamayı düşünmezse değiştirmeyi düşünüyorum. Birazda burda hastane araştırıyorum.
Hosgeldin canim kismet rabbim ol deyecek insallah tez zamanda rabbim verrir, uzulme evet zamanda geciyor ama acele etmeden yavas yavas olsunda hayırlısı olsun

Elimizden birşey gelmiyor malesef sabretmekten başka allah ol demeyince olmuyor. Dediğin gibi hayırlısı olsun hepimiz için.

ee hani nerdesiniz kaç gündür olmuyo böyle canlanın azcık bakim :)

hoş geldin aramıza :) rabbim tez vakit senınde yüzünü güldürsün inşallah..

Merhaba Günaydın doktor çok az rastlanan bir durum hem kadında hem erkekte Problem var sizde tüp bebek demiyorum aşılama olacak Size dedi ama Tahlil sonucumda sadece prolaktin hormonum yüksek bu engel mi rahim filmi temiz normal diyor eşimin sperm sayısı düşük olduğu için söylemiş olabilir mi yani Sperm sayısı yükseltilir ise hamile olabilir miyim yoksa aşılama mı yaptırmam gerekiyor

Canim once esinde sorun olsada olmasada esin urolojiye gorunsun, cunki bende de az dediler 2 yil sonra kendiligimden hamile kaldim ama kaybettiim.urolog sart bisey varsa cikiyor tup bebek merkezleri hemen tup bebege bagliuorlar.asilamada israr edip yaptira bilirsin.spermler icin keciboynuzu kurunu cok duyduk dene bende denedim bakalim 90 gunluk kur, ayrica prolaktin bendede yuksek cikti ilac kullaniyorum .seviyeleri ayarla hersey guzel olacak inşaallah

günaydın arkadaşlar nasılsınız?
bu aralar tedaviye başlayacak varmı?

merhaba canım, yase'nin dediği gibi erkekler için keçiboynuzu kürü ve pekmezi çok faydalı, bu arada yaşın kaç canım? yaşın küçükse aşılama deneyebilirsin ama büyükse yani 30 civarı falan aşılamayla vakit kaybetme derim, yine drunuz durumunuza uygun olana yönlendirecektir tabi

Ocak subat gibi dusunuyorum ben calisiyorumda yillik izinde insallah sen nezaman yaptiracaksin
canım bende aralık 12'de gelicem Türkiye'ye, eşimin işi nedeniyle geçici olarak yurtdışındayız, normalde Ankara da yaşıyoruz, heralde 19-20 aralık gibi başlarım bende

canım bende aralık 12'de gelicem Türkiye'ye, eşimin işi nedeniyle geçici olarak yurtdışındayız, normalde Ankara da yaşıyoruz, heralde 19-20 aralık gibi başlarım bende
Hadi bakalim topigin ilk bebisi senden olsun rabbim yardimcin olsun insallah tutar ilk denemenmi

Hadi bakalim topigin ilk bebisi senden olsun rabbim yardimcin olsun insallah tutar ilk denemenmi
amin amin inşallah, yok canım 2. denemem olcak, 8 yıldır olmuyor sebepsiz infertiliteyiz,
ilk bebek benden mi gelir bilmiyorum burda aralık ayında başlayacak başka arkadaşlar da vardı, ama ben çok heyecanlı ve umutluyum

Rabbim dualarimizi kabul buyursun insaallah umutlar gercek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…