• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

30 eylulde hasta olmustum enson. Ki basarisiz asilama sonrasi hasta oldum. Adetlerim 28gunde bir oluyor. Ama ilaclarin etkisi devam ediyor ya vucutta bana oyle grliyor ki erken yumurtladim ben bu ay. Yani hastaligim bittikten sonraki 2 3 gun icinde yumurtladim diye dusunuyorum
Istersen bi idrar testi dene canım?

günaydınnnn, kızlar ben aralık gibi tüp bebişe başliycaktım bu aylar beklemedeyiz de bişey sorucam iki gün önce ve dün açık kahverengi akıntım olmuş. yumurtlamadan sonra oluyor. hastalığıma da daha var. acaba diyorum, acaba Rabbim yüzüme gülmüş olabilir mi, belki yerleşme lekesidir ha ne dersiniz.. yoksa yine kendimi mi kandırmaya çalışıyorum...
arkadaşım inşlh hamilesindir...

herkese hayırlı cumalar bu cuma yüzüsü hürmetine hepimziin tedavileri hep olumlu yönde olsun sonunda evlatlarımız bizimle olsun....

herkese hayırlı cumalar bu cuma yüzüsü hürmetine hepimziin tedavileri hep olumlu yönde olsun sonunda evlatlarımız bizimle olsun....
Canım tşkler herkese hayırlı cumalar... Allah dualarımızı kabul etsin inş

herkese merhaba :) nerden nasıl baslıyım bilemedim şimdi..hmm 4yıllık evliyim dört yıl içinde sadece bir kez aşılama yaptırdım özelde ama tabıkı sonuç negatif..eşime varikosel teşhisi kondu amelıyat dendi ama ilk basta esım ameliyattan azcık tırstığı için erteledik :) neyse biz ha bu ay ha bı dakı ay derken olmadı doğal yolla en son izmit umuttepe infertilite bölümüne gıtmeye karar verdık benden tahlıller ıstendı normal cıktı fakat rahımde hafıf bir T lik olduğunu söyledi dr. ama eşiminde o ara tahlıllerı cıktı ve yıne varıkosel dendı amelıyat dendi eşin amelıyat olsun sonra bakarız sana dendi.bu sefer kaçış yok tabı olduk amelıyatı fakat sonuçta cok fazla değişme olmadı sonuç,direk tüp bebek tedavısı.tamam dedik başladık rapor çıkarmak ıcın koşturmaya çok şükür raporu çıkardık eylül ayında ilaçlarımızı aldık adetımı bekliyoruz tedavı ıcın benım adet bır hafta gecıktı ben önemsemedim kesın strestendir dedım ama yınede ıcım rahat etmedı evde ıdrr testı yaptım.Aman allahım 4 yıldır ılk defa testte 2 çizgi şaşırdım napcam bilemedim yanlıstr dıyorum sabah yıne yaparım dedım kimseye demedım tabı durumu hatta eşime bile :) sabah oldu namaza kalktık ben hemen testı yaptım yıne pozitif bu sefer esıme gıttım durum böyle böyle adamda şaşırdı ee napcaz ne olcak falan dıyo şaşkın şaşkın :) neyse kahvaltıdan sonra s.ocağına gıttım kan verdım sonuç pozitif ama benım ıcımde bı neşesizlik bı hüzün hayr olsun dedım kendıme sevınemedım bı türlü önce keseyı görmem lazım dıyorum ıcımden böyle düşünrken gün bitti gece oldu uykuya yattım gece bı anda saat ıkıde şiddetlı bı kasık ağrısıyla uyandım wcye gıttım bı de ne göreyim adet kanaması gibi kanama hemen eşime dedım sabah ılk işimiz dr ye gıtmek oldu ultrasonla baktı hamılelık görunmuyo dedı ertesı gunu kan testını tekrarlayalım dedı.bız ertesı gunu umuttepeye gıttık hem durumu bıldırırız hemde orda daha güzel ılgılenırler dıye ordada ultrasonla bakıldı bısı yok dedı kan verdım sonuç cıktı maalesef değer düşmüş ve doktor düşük yapıyosunuz dedı..üzüldümmü?biraz sadece içim buruldu ama daha cok sevınclyım cunku ılk defa böyle bısı oldu demek normal yolla olabılcek :) neyse bizde madem böyle bişi oldu biraz bekleyelim dedık ve tedavıyı 2015 erteledik :) biraz uzunca oldu ama kısadan anlatamazdım ki :) he bir de 2 aydır hurma poleni ve bal karıstırp her sabah aç karnına bir çay kaşığı yiyoduk belkı onun etkısıdır dıyoruz ve buna devam edıyoruz :) şimdiye kadar söylenen hiç bi tabırı caizse kocakarı ılacı kullanmadım bir tek bunu yaptım onunda sebebı hurmanı kuranda geçen sifasının bol olduğu söylenen bır meyve olduğu için :) neyse rabbım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte :)

Günef arkadasim gecmis olsun ins gene dogal yolla gelir bebegin..he tupte olsa hayirlisyla bebegin sana gelsin inslhh

herkese merhaba :) nerden nasıl baslıyım bilemedimkm 4yıllık evliyim dört yıl içinde sadece bir kez aşılama yaptırdım özelde ama tabıkı sonuç negatif..eşime varikosel teşhisi kondu amelıyat dendi ama ilk basta esım ameliyattan azcık tırstığı için erteledik :) neyse biz ha bu ay ha bı dakı ay derken olmadı doğal yolla en son izmit umuttepe infertilite bölümüne gıtmeye karar verdık benden tahlıller ıstendı normal cıktı fakat rahımde hafıf bir T lik olduğunu söyledi dr. ama eşiminde o ara tahlıllerı cıktı ve yıne varıkosel dendı amelıyat dendi eşin amelıyat olsun sonra bakarız sana dendi.bu sefer kaçış yok tabı olduk amelıyatı fakat sonuçta cok fazla değişme olmadı sonuç,direk tüp bebek tedavısı.tamam dedik başladık rapor çıkarmak ıcın koşturmaya çok şükür raporu çıkardık eylül ayında ilaçlarımızı aldık adetımı bekliyoruz tedavı ıcın benım adet bır hafta gecıktı ben önemsemedim kesın strestendir dedım ama yınede ıcım rahat etmedı evde ıdrr testı yaptım.Aman allahım 4 yıldır ılk defa testte 2 çizgi şaşırdım napcam bilemedim yanlıstr dıyorum sabah yıne yaparım dedım kimseye demedım tabı durumu hatta eşime bile :) sabah oldu namaza kalktık ben hemen testı yaptım yıne pozitif bu sefer esıme gıttım durum böyle böyle adamda şaşırdı ee napcaz ne olcak falan dıyo şaşkın şaşkın :) neyse kahvaltıdan sonra s.ocağına gıttım kan verdım sonuç pozitif ama benım ıcımde bı neşesizlik bı hüzün hayr olsun dedım kendıme sevınemedım bı türlü önce keseyı görmem lazım dıyorum ıcımden böyle düşünrken gün bitti gece oldu uykuya yattım gece bı anda saat ıkıde şiddetlı bı kasık ağrısıyla uyandım wcye gıttım bı de ne göreyim adet kanaması gibi kanama hemen eşime dedım sabah ılk işimiz dr ye gıtmek oldu ultrasonla baktı hamılelık görunmuyo dedı ertesı gunu kan testını tekrarlayalım dedı.bız ertesı gunu umuttepeye gıttık hem durumu bıldırırız hemde orda daha güzel ılgılenırler dıye ordada ultrasonla bakıldı bısı yok dedı kan verdım sonuç cıktı maalesef değer düşmüş ve doktor düşük yapıyosunuz dedı..üzüldümmü?biraz sadece içim buruldu ama daha cok sevınclyım cunku ılk defa böyle bısı oldu demek normal yolla olabılcek :) neyse bizde madem böyle bişi oldu biraz bekleyelim dedık ve tedavıyı 2015 erteledik :) biraz uzunca oldu ama kısadan anlatamazdım ki :) he bir de 2 aydır hurma poleni ve bal karıstırp her sabah aç karnına bir çay kaşığı yiyoduk belkı onun etkısıdır dıyoruz ve buna devam edıyoruz :) şimdiye kadar söylenen hiç bi tabırı caizse kocakarı ılacı kullanmadım bir tek bunu yaptım onunda sebebı hurmanı kuranda geçen sifasının bol olduğu söylenen bır meyve olduğu için :) neyse rabbım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte :)
Umut bitmez arkadasim rabbimin birvakti var bekliyoruz senin adina sevindim umarim yine hamile kalirsin.hurma polenini hic duymadim arastiracam.ama bende arada yiyorum

Umut bitmez arkadasim rabbimin birvakti var bekliyoruz senin adina sevindim umarim yine hamile kalirsin.hurma polenini hic duymadim arastiracam.ama bende arada yiyorum

Ben de hurma polenini ilk kez duydum. Peki erkek infertilitesine mi yoksa kadina mi iyi geliyormus

herkese merhaba :) nerden nasıl baslıyım bilemedim şimdi..hmm 4yıllık evliyim dört yıl içinde sadece bir kez aşılama yaptırdım özelde ama tabıkı sonuç negatif..eşime varikosel teşhisi kondu amelıyat dendi ama ilk basta esım ameliyattan azcık tırstığı için erteledik :) neyse biz ha bu ay ha bı dakı ay derken olmadı doğal yolla en son izmit umuttepe infertilite bölümüne gıtmeye karar verdık benden tahlıller ıstendı normal cıktı fakat rahımde hafıf bir T lik olduğunu söyledi dr. ama eşiminde o ara tahlıllerı cıktı ve yıne varıkosel dendı amelıyat dendi eşin amelıyat olsun sonra bakarız sana dendi.bu sefer kaçış yok tabı olduk amelıyatı fakat sonuçta cok fazla değişme olmadı sonuç,direk tüp bebek tedavısı.tamam dedik başladık rapor çıkarmak ıcın koşturmaya çok şükür raporu çıkardık eylül ayında ilaçlarımızı aldık adetımı bekliyoruz tedavı ıcın benım adet bır hafta gecıktı ben önemsemedim kesın strestendir dedım ama yınede ıcım rahat etmedı evde ıdrr testı yaptım.Aman allahım 4 yıldır ılk defa testte 2 çizgi şaşırdım napcam bilemedim yanlıstr dıyorum sabah yıne yaparım dedım kimseye demedım tabı durumu hatta eşime bile :) sabah oldu namaza kalktık ben hemen testı yaptım yıne pozitif bu sefer esıme gıttım durum böyle böyle adamda şaşırdı ee napcaz ne olcak falan dıyo şaşkın şaşkın :) neyse kahvaltıdan sonra s.ocağına gıttım kan verdım sonuç pozitif ama benım ıcımde bı neşesizlik bı hüzün hayr olsun dedım kendıme sevınemedım bı türlü önce keseyı görmem lazım dıyorum ıcımden böyle düşünrken gün bitti gece oldu uykuya yattım gece bı anda saat ıkıde şiddetlı bı kasık ağrısıyla uyandım wcye gıttım bı de ne göreyim adet kanaması gibi kanama hemen eşime dedım sabah ılk işimiz dr ye gıtmek oldu ultrasonla baktı hamılelık görunmuyo dedı ertesı gunu kan testını tekrarlayalım dedı.bız ertesı gunu umuttepeye gıttık hem durumu bıldırırız hemde orda daha güzel ılgılenırler dıye ordada ultrasonla bakıldı bısı yok dedı kan verdım sonuç cıktı maalesef değer düşmüş ve doktor düşük yapıyosunuz dedı..üzüldümmü?biraz sadece içim buruldu ama daha cok sevınclyım cunku ılk defa böyle bısı oldu demek normal yolla olabılcek :) neyse bizde madem böyle bişi oldu biraz bekleyelim dedık ve tedavıyı 2015 erteledik :) biraz uzunca oldu ama kısadan anlatamazdım ki :) he bir de 2 aydır hurma poleni ve bal karıstırp her sabah aç karnına bir çay kaşığı yiyoduk belkı onun etkısıdır dıyoruz ve buna devam edıyoruz :) şimdiye kadar söylenen hiç bi tabırı caizse kocakarı ılacı kullanmadım bir tek bunu yaptım onunda sebebı hurmanı kuranda geçen sifasının bol olduğu söylenen bır meyve olduğu için :) neyse rabbım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte :)

Canım grubumuza Hoşgeldin ne güzel bak doğal yolla hamile kalabiliyormuşsun. Allah'ım doğal ya da tedaviyle bizleri bebeklerimize kavuştursun inş

Merhabalar bende bu sene denemek istiyordum ama naddi açidan olmadı şuan minik bir birikim yaptık inşallah bu sene tedavi olucaz tekrar.bizde 6.5senelik evliyiz.4,5 yıl coxugunuz olmasi tüp benek denedik kıZımı dünyaya geldi.eşim varikosel ameliyatı oldu ama sonucdahda kötü oldu bende pko luyum .inşallah tabbim olmayan herkese versin

hurma poleni kadında yumurta kalitesini arttırıyor erkekte sperm sayısını çoğaltıp kaliteyi arttırıyormuş.bu polen erkek hurma ağacının çiçeklerinden üretiliyor yanlış bilmiyorsam.hurma ağaçlarıda erkek ve dişi olarak ayrılıyor poleni dişi ağacın ortasına koyuyolarmıs o şekılde dölleme yapılıyormuş daha fazla hurma vermesi için.

hurma poleni kadında yumurta kalitesini arttırıyor erkekte sperm sayısını çoğaltıp kaliteyi arttırıyormuş.bu polen erkek hurma ağacının çiçeklerinden üretiliyor yanlış bilmiyorsam.hurma ağaçlarıda erkek ve dişi olarak ayrılıyor poleni dişi ağacın ortasına koyuyolarmıs o şekılde dölleme yapılıyormuş daha fazla hurma vermesi için.

Insallah deneyecegim hem esimde hem de kendimde. Aylardir yapmadigimiz sey kalmadi bir de bunu deniyem de mi :)

aktarda varmıdır bilmiyorum ben sakaryada bi hurma dükkanı var ordan alıyorum yanında nasıl kullanılması gerektıgıne daır bı kâğıtta verıyolar ama ben orda yazanın hepsını uygulamadım orda adet bıtımınn sabahı başlanıp bır hafta ılıskı yok bır hafta sonra var oyle yapmadım sadece sabahları ac karnına bir çay kaşığı polen bir çay kaşığı bal karıştırıp esım ve ben yedık :) hatta benım bı arkadaşım bır kılo bala karıştırıp bı yemek kasıgı yemıstı ama benım alerjım var dokunmasın dıye bır cay kasıgı kullandık. inşallah şifa olur ben pek öyle ottu böcekti seylerı sevmem daha doğrusu üşenırım :D bu kolayıma geldı birde şifası olur dıye düşündüm ondan kullandım

aktarda varmıdır bilmiyorum ben sakaryada bi hurma dükkanı var ordan alıyorum yanında nasıl kullanılması gerektıgıne daır bı kâğıtta verıyolar ama ben orda yazanın hepsını uygulamadım orda adet bıtımınn sabahı başlanıp bır hafta ılıskı yok bır hafta sonra var oyle yapmadım sadece sabahları ac karnına bir çay kaşığı polen bir çay kaşığı bal karıştırıp esım ve ben yedık :) hatta benım bı arkadaşım bır kılo bala karıştırıp bı yemek kasıgı yemıstı ama benım alerjım var dokunmasın dıye bır cay kasıgı kullandık. inşallah şifa olur ben pek öyle ottu böcekti seylerı sevmem daha doğrusu üşenırım :D bu kolayıma geldı birde şifası olur dıye düşündüm ondan kullandım

Bizde varikosellw mucadele ediyoruz. Esim ameliyat oldu ama ileri hizli da sikinti var . Morfolojide de dusuk. Insaallah bebisim gelir dee bu ayy hic tupe gerek kalmaz ama bunu mutlaka kullancam.yani insallah bi mani sikinti olmaz ise :)

Back