Can'ım tedavin hayırla sonuçlansın inşMerhaba arkadaşlar ben de bu grubun bir parcasiyim artik çikolata kisti var bende de ameliyat olmama rağmen yeniledi ve Bugun TUP BEBEK TEDAVİM BASLADİ İLK İGNEMİZİ VURUNDUK. sizin süreçlerinin basil geçti acaba tüp bebek yaptriacagim diyienleri hamile olarak görsün tavsiye ettiğiniz bir şey var mi acabaaa
Can'ım geç gördüm msj ını amaCanım saglikla büyüsün inşallah adını ne koydun
İlk gün gayet rahatim insalalag güzel sonuçlanır insallahCan'ım tedavin hayırla sonuçlansın inşöncelikle stresten uzak dur ki, sen ne kadar rahat olursan , bebişin de sana o kadar yakın olur emin ol
Aminnnn Can'ım inş, hep dualarımdasınızHayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat olsun analı babalı büyüsün darısı bizim gibi olmayanlara inşallah
Âmin Can'ım , hepimizin evlatları inş. Lütfen ümitsizliğe kapılma, okuduysan eğer benim yazılarımı, ben 2 tüp bebek tedavisinin ardından kendiliğinden hamile kaldım ve kuzucuğumu öyle aldım kucağıma.İsmiyle yasasin zeynep bebek :)
Ben Konya'da yım canım. Sen?Nerelerde yaptınız tup bebegi
Ben de İstanbul da basladimBen Konya'da yım canım. Sen?
Istanbul hangi tüp bebek merkezi yaptirdinBen de İstanbul da basladim
Merhaba arkadaşlar ben de bu grubun bir parcasiyim artik çikolata kisti var bende de ameliyat olmama rağmen yeniledi ve Bugun TUP BEBEK TEDAVİM BASLADİ İLK İGNEMİZİ VURUNDUK. sizin süreçlerinin basil geçti acaba tüp bebek yaptriacagim diyienleri hamile olarak görsün tavsiye ettiğiniz bir şey var mi acabaaa
Merhaba arkadaşlar ben de bu grubun bir parcasiyim artik çikolata kisti var bende de ameliyat olmama rağmen yeniledi ve Bugun TUP BEBEK TEDAVİM BASLADİ İLK İGNEMİZİ VURUNDUK. sizin süreçlerinin basil geçti acaba tüp bebek yaptriacagim diyienleri hamile olarak görsün tavsiye ettiğiniz bir şey var mi acabaaa
Ben ameliyat oldum bir ay sonra hemen tekrarladı yapacak başka birşey kalmadi geriye ve su an kistler yokmuş gibi dusuneceksin ve tamamen tedavi ne odaklanacaksin dediCanm Allah yardimciniz olsun hayirli sonuçlara ulaşmanızı nasip etsin inşallah. Bende çikolata kisti hastasiyim malesef sol ve sağda olmak uzere 2.5 ar cmilk tüp denemem olumsuz sonuçlandi aradan 6 ay gecti kasım da 2. denicez hayirlisiyla. Sana dr bu kistle ilgili açiklama yaptimi tüp bebek icin engel olur falan gibi. Ben ankardayim bu arada.
Anadolu sağlık merkezinde yapiyiruzIstanbul hangi tüp bebek merkezi yaptirdin
Evet olumsuz yönde etkiliyor aben öncesinde bir ay doğum kontrol hali kullandinm ama kuculmed i artik yapacak başka birşey kalmadiKizlar tup bebek icin kullandigimiz igneler cikolata kistini buyuturmu bilginiz varmi
Tavsiye eder misinAnadolu sağlık merkezinde yapiyiruz
Bende ayni durumdayim malesef. Korktugum su ki tup bebek tutmasini engelliyomu diyeEvet olumsuz yönde etkiliyor aben öncesinde bir ay doğum kontrol hali kullandinm ama kuculmed i artik yapacak başka birşey kalmadi
İnş tedaviye gerek kalmadan takiple gelir kuzucuk canımMerhaba arkadaşlar bende buna tüp bebeğe baslicak tim fakat ıltihap dolayisi ile başka bir kadın doğuma gittim Evimin yakınında muayneye sonra sohbet ettik tüp bebeği bizim istediğimizi yoksa dr önerdi dedi bizde rezerv azlığı ndan dr önerdi dedik yumurta takibi ilaç vs hiç denediniz dedi Hayır dedim ve sonuclarim da ertesi gün kendisine göstermek istedim ve baktı dediki öyle korkulacak derecede bir durumun yok dedi bana 2 ay ver yumurta takibi yapalım dedi ok dedim şu anda klomen kullanmaya başladım günde 2 tane bunun yanısıra ecopirın verdi birde eströfem kullanıyorum tabikide folik asit bakalım inşallah olur inşallah Rabbim herkezin gönlünde dilwgini verir
merhabalar konuya atlamış gibi oldum ama anadolu sağlık merkezi deyince bende düşüncelerimi söylemeden geçemedimTavsiye eder misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?