Aminn. Sizler de gorun insaAllah
Ewt korku da karrsiyor bu haftalarda isin icine. Yani dogurana kadar rahat yok. Hic 35 im 36 yim 37 yim diye sevinemiyor yani insan.amin inş.. heyecan doruktadır ne güzel tatlı telaşlar bunlar
Ewt korku da karrsiyor bu haftalarda isin icine. Yani dogurana kadar rahat yok. Hic 35 im 36 yim 37 yim diye sevinemiyor yani insan.
4.gun felan geldi benjmbende 36+6da carsamba dogim yaptim juvezdeler sutum gelmio saginca azicij seninki hemen gekdi mu
Canim geçmiş olsun Inşallah vakti zamanı ne zamansa ozaman alırsın kucağına bebislerini kilolari nasil iyimi bide sancilarin kaclarda benim 30 40 larda çıkıyo yok sancin diyolar gonderiyolarMerhaba kızlar. Ben cuma gecesi nden beri hastane deyim. Agrım tutunca gece acil geldik. Serumla sancı larımı durduruyolar. Dr um doğuma kadar burda kalmalısın dedi. Herhangi bir zaman belirt medi. Ayaga bile kalk mak yasak devamlı yatıyorum
İki hafta kadar önce kramp olunca başladım. Ama her gün içmiyorum 2 3 günde bir içiyorum. Sanki kramplara faydası oldu gibiKızlar merhaba
Magnezyuma başladınız mı ne zaman başlamıştınız ?
İki hafta kadar önce kramp olunca başladım. Ama her gün içmiyorum 2 3 günde bir içiyorum. Sanki kramplara faydası oldu gibi
Doktor mu söyledi canım günde iki defa içmeni, evet kramp dışında karındaki sertleşmeye de iyi geldi sanki banabenimde geçen hafta kramplarım artı ve karnım sertleşti Erken başlıcaz demekki dedi Günde 2 kere içiyorum inşallah bu bir sorun çıkartmaz
Canım geçmiş olsun hiç canını sıkma, çoğunlukla durduruyolar. Azalmıştır zaten umarım.Merhaba kızlar. Ben cuma gecesi nden beri hastane deyim. Agrım tutunca gece acil geldik. Serumla sancı larımı durduruyolar. Dr um doğuma kadar burda kalmalısın dedi. Herhangi bir zaman belirt medi. Ayaga bile kalk mak yasak devamlı yatıyorum
Benim de dün 30,40 larda çıktı. Yok dedi ebe sancı. Doktorum da iyi dedi.Canim geçmiş olsun Inşallah vakti zamanı ne zamansa ozaman alırsın kucağına bebislerini kilolari nasil iyimi bide sancilarin kaclarda benim 30 40 larda çıkıyo yok sancin diyolar gonderiyolar
Doktor mu söyledi canım günde iki defa içmeni, evet kramp dışında karındaki sertleşmeye de iyi geldi sanki bana
Sagol cnm..amin..Rabbim isteyen herkese tattirsin.. 2400 dogdular cok sukur kuveze girmediler..ameliyattan sonra toparlanmakta biraz zorlandim.. aci cektim..ama gozunuzu korkutmim herkezde farkli oluyor..hastane ve dr.umdan cok memnunum..tavsiye edebilirim..Tomiris Ay çoksevindim. Allah analı babalı büyütsün bebeklerini. Ne kadar doğdular? Doğumun nasıl oldu? Bebekler küveze girdiler mi? Hastaneden memnun kaldın mı? Fırsat olunca detayları yaz bize.
Wben bekliyorum hala. Doktorum 36yı görürlerse çok iyi diyor. Daha bir on gün dayansalar iyi olacak dedi bugün kontrolde.
Amin canim..darisi size.. dr.una guvenmen cok onemli..Tomiris Hayırlı olsun gözün aydın Allah analı babalı buyutsun..hayırlı evlat olsunlar inşallah. Bende Dr sormayı unuttum o gün ciger gelistiriciyi .37 hafta bitimine gün verdi 36 bitsin diyordu ona hazırlamistim kendimi herseyi unuttum.gerek yok demekki Yada Dr gore değişiyor. Hayırlısi artık.Bizde hayirlisiyla kucagimiza alırız inşallah sağlıkla..
24 te başladık biz Magnorm kullanıyorumKızlar merhaba
Magnezyuma başladınız mı ne zaman başlamıştınız ?
Dikkat et fazlası ishal yapıyo. Magnezyum diasporal in toz şeklinde yutulanı var limonlu. Çok kolay kullanımı. Magnorm suya atılıyo bildiğim kadarıyla. İçmeye zorlanırsan diye dedim. Ben de 25 te başlamıştım ama bıraktırdı doktor sık sık ishal olunca.24 te başladık biz Magnorm kullanıyorum
24 te başladık biz Magnorm kullanıyorum
Dikkat et fazlası ishal yapıyo. Magnezyum diasporal in toz şeklinde yutulanı var limonlu. Çok kolay kullanımı. Magnorm suya atılıyo bildiğim kadarıyla. İçmeye zorlanırsan diye dedim. Ben de 25 te başlamıştım ama bıraktırdı doktor sık sık ishal olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?