- 13 Haziran 2015
- 240
- 50
- 13
Yok 6 saatte bir progynex kullanıyorum 100 mg. Progestan benzeri bi ilaç. Sen ne kullanıyosun?Adalat mı kullanıyorsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok 6 saatte bir progynex kullanıyorum 100 mg. Progestan benzeri bi ilaç. Sen ne kullanıyosun?Adalat mı kullanıyorsun canım
Ben 1 haftadır günde 3 kez adalat kullanıyorumYok 6 saatte bir progynex kullanıyorum 100 mg. Progestan benzeri bi ilaç. Sen ne kullanıyosun?
Bana da bugün adalat verdi. Nst de düzenli sancı çıktı belirli aralıklarla 30 a 40 a çıktı. Günde bi tane verdi şimdilik.Ben 1 haftadır günde 3 kez adalat kullanıyorum
Benim nst normal ama serviks uzunluğu kısaldığı için en ufak kasılma olmasın diye verdiBana da bugün adalat verdi. Nst de düzenli sancı çıktı belirli aralıklarla 30 a 40 a çıktı. Günde bi tane verdi şimdilik.
Anladım tedbirliymiş baya doktorun. Bana bile günde bi tane verdi şu halimle. 3 taneye sonra mı çıktı doktorun? Kalp ilacı ya, alışsın vücut diyedir diye düşündüm.Benim nst normal ama serviks uzunluğu kısaldığı için en ufak kasılma olmasın diye verdi
Aynen banada bahsetmedi hiç yarın kontrol var soracam artık gerek yokmu onuda bilmiyorum ama 35-36 da iğne olanlarda var..Merhaba kizlar..uzun aradan sonra ancak yazma firsati buldum .. 35+6 da planli sezeryenle dogum yaptim..Allahima sonsuz şukurler olsun bebislerimle saglikla kavusturdu..darisi sizlere ve tum hamislere....ciger gelistirici igneyi bende dr.ma sordugumda gerek yok dediydi.. Bu arada bebislerin saglikli ve ozellikle sariliktan korumak icin usanmadan surekli
emzirmeniz gerekecek.. Sut hemen gelmiyorsa bile emzirin..cunku bebislerin tukurugu sutun gelmesini sagliyormus..
Selected, doga nasilsiniz?
Spinal sezeryan oldum çok rahatti hiç ağrım olmadi bebekleri de gördüm tavsiye ederim..çocuklar kuvozde olduğu için ben hiç yatmadim hep ayaktaydim zaten günde 2 kez hastaneye gidiyordum...1 ay sonra kontrole gittiğimde doktor dikislerin çabuk iyileşmesini yatmamama bağladı. ..ilk başlarda 3 saate bi uyandiriyordum hep uyuyolar di çünkü. .şimdi kendileri uyaniyolar hem emzjriyorum hem mama verdiğim için aynı öğünde yine 3 saat uyuyolar o arada ben kendi islerimi yapiuorum..ama çok zor özellikle geceleri..gaz sancıları başladı şimdi zorlniyoruz bakalimm...Insallah sende kavusursun bebeklerine...allah anali babali buyutsun cnm uyku duzenlerini sezeryan ameliyatini nasil oldun ayaklanabildinmi kac kisi bakabiliyosun ben bunlari dusunuyorum simdiden haftaya da allahdan birsey olmazsa benim dogum ☺
Yok canım direk 3 le başladıkAnladım tedbirliymiş baya doktorun. Bana bile günde bi tane verdi şu halimle. 3 taneye sonra mı çıktı doktorun? Kalp ilacı ya, alışsın vücut diyedir diye düşündüm.
bende 36+6da carsamba dogim yaptim juvezdeler sutum gelmio saginca azicij seninki hemen gekdi muSpinal sezeryan oldum çok rahatti hiç ağrım olmadi bebekleri de gördüm tavsiye ederim..çocuklar kuvozde olduğu için ben hiç yatmadim hep ayaktaydim zaten günde 2 kez hastaneye gidiyordum...1 ay sonra kontrole gittiğimde doktor dikislerin çabuk iyileşmesini yatmamama bağladı. ..ilk başlarda 3 saate bi uyandiriyordum hep uyuyolar di çünkü. .şimdi kendileri uyaniyolar hem emzjriyorum hem mama verdiğim için aynı öğünde yine 3 saat uyuyolar o arada ben kendi islerimi yapiuorum..ama çok zor özellikle geceleri..gaz sancıları başladı şimdi zorlniyoruz bakalimm...Insallah sende kavusursun bebeklerine...
bende 36+6da carsamba dogim yaptim juvezdeler sutum gelmio saginca azicij seninki hemen gekdi mu
biri 1500 gr o yuzden kuveze koydular dogum iyiydi tabi agrilar zorluklar varGüle güle büyüt bebeklerini. Allah analı babalı büyütsün. Haftan çok güzeldi aslında neden küveze kuzular? Süt hemen gelmiyor ilk zaman makinaya sağıp biraz uyarmaya çalış istersen. Emdikçe daha iyi gelmeye başlar inşallah.
Doğum nasıl geçti? Sen nasılsın?
Herkese merhaba
Görüyorum ki çok tecrübeli bir yere geldim bende bir kız bir erkek ikiz hamilesiyim
Bugün sabah çamaşırımda ıslaklık hissettim sanki böyle su dökülmüş gibi ıslanmış normalde akıntım oluyordu ama bu sadece su gibi. korktuğum için mi telaş yaptığım için mi bilmiyorum belim ve kasıklarımda ağrı hissetmeye başladım Doktorum renksiz kokusuz ise sorun yok demişti Hiç böyle birşey yaşayan oldu mu ?
Herkese merhaba
Görüyorum ki çok tecrübeli bir yere geldim bende bir kız bir erkek ikiz hamilesiyim
Bugün sabah çamaşırımda ıslaklık hissettim sanki böyle su dökülmüş gibi ıslanmış normalde akıntım oluyordu ama bu sadece su gibi. korktuğum için mi telaş yaptığım için mi bilmiyorum belim ve kasıklarımda ağrı hissetmeye başladım Doktorum renksiz kokusuz ise sorun yok demişti Hiç böyle birşey yaşayan oldu mu ?
Ben yasadim hemde cook. Su gibiydi ve camasirimi islatiyordu. Suyummu gekio yoksa.diye korkiyordum ama kontollerde birsey cikmiyordu sukurler olsun. Korkma birsey olmaz su gibi olur sarı olur krem rengi olur. Yesil ve kotu kokuku degilse birsey olmaz Allahin izniyle
dün biraz yorulmuştum zaten gecede pek uyuyamadım zaten devamı gelmedi çok teşekkür ederim cevap içinSu gibi akıntı normal diyorlar ama şüphen varsa benim doktorum bir kağıt verdi bana günlük pedinin altına koy dedi. Rengi Mora dönerse aminyon sıvısıdır değilse normaldir. Bir iki gün takip ettim içim rahat etti.
Ağrı için de söylenen şu, pozisyon değiştirdiğinde, yatıp dinlendiğinde geçiyorsa doğumla ilgili değil, dinlenmeye rağmen geçmezse doktora başvurmak gerekirmiş.
maşallah 34-35-36 haftalara gelenlerimiz var darısı bizlere olsun :) sağlıkla sıhhatle alalım kucağımıza inşallah bebişlerimizi