Patates haşlaması falan doğal yöntemlerle geçmezse mutlaka doktora git. Bi de kızılcık suyu etkili. Aşırı bağırsak hareketi iyi değil. Haftan küçük ama olsun gene de çok ishal olmamaya bak. Günde bire düşür doktoruna sorup istersen.acaba benim kullandığım magvital de yapıyor olabilir mi ? ben sabah akşam yemekle 1 bardak içiyorum 3 gündür ishalim
Patates haşlaması falan doğal yöntemlerle geçmezse mutlaka doktora git. Bi de kızılcık suyu etkili. Aşırı bağırsak hareketi iyi değil. Haftan küçük ama olsun gene de çok ishal olmamaya bak. Günde bire düşür doktoruna sorup istersen.
Rica ederim canım, enfeksiyon olmasın da. Günde 10 kere yapıyosan ishal kabul ediyolar.çok sağol canım bugün de takip edicem devam ederse yarın sabah mutlaka gidicem
Nerde bu ikiz anneleri? Sona yaklaştıkça sesimiz kesiliyo sanırım.
Benim de konuşmaya enerjim yok,yazmaya hala var:) ama 1 haftada çok şey değişiyo haklısın.Doğuranlar gittikçe iyice azaldık :) ağırlaşınca benim yazacak mecalim bile yok çok. Okuyorum sadece kısıtlı enerjimle
Doğuranların uzun bir süre nete girebileceğini sanmıyorum.Sonuçta iki bebecikle ilgilenmek var kolay değil.Zaten geriye doğum yapacak bi biz kaldık sanki.Doğuranlar gittikçe iyice azaldık :) ağırlaşınca benim yazacak mecalim bile yok çok. Okuyorum sadece kısıtlı enerjimle
Bu arada arkadaşlar ben pupp oldumKarnımın alt tarafında var olan çatlaklarımda kırmızı kabartılar oluşmaya başladı ve gittikçe yayılıyor.Bununla beraber inanılmaz kaşıntı yapıyor.Araştırdım tek çaresi doğummuş.Siz de bu tarz bir sıkıntı var mı?
Benim ilk doğumum olacak.Ancak ergenlikten kalan çatlaklarım vardı zaten.Çatlakları sorun etmiyorumda şu kaşıntı olmasaÇok geçmiş olsun, bende şuana kadar olmadı çok şükür. Ben oğlumun doğumunda çok çatlamıştım bunda çatlama da yok çok.
Benim ilk doğumum olacak.Ancak ergenlikten kalan çatlaklarım vardı zaten.Çatlakları sorun etmiyorumda şu kaşıntı olmasa
Kızlar bebisler kaç kilo suan benimki 2 kiloyu gectiler ama çok yavaş kilo almaya başladılar acaba tek kese tek plesanta ikizleri olduğu için mi
Günaydın kızlar..
Çalışan bayanlar ne zaman izne ayrıldınız? 30. haftadan sonra çalışanınız var mı?
Canim ben 3.haftam dolmadan once 10 gunluk rapor aldim. O bitince de hemen dogum iznim basladi. Benim doktorum zaten onaylamiyodu 30dan sonra calismami. Bende zorlandim kasilmalardan dolayi
Günaydın kızlar..
Çalışan bayanlar ne zaman izne ayrıldınız? 30. haftadan sonra çalışanınız var mı?
Ben 27. Haftamda heyet raporu aldım, o zamandan beri evdeyim. Sürekli oturarak çalıştığım için çok kasık ağrısı oluyordu. 30dan sonra hiç düşünmedim bile çalışmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?