• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Ben 32+2 De sancıyla acile geldim. Hemen yatırdı. Halen hastane de yatıyorum. Sancı larımı serumla durduruyolar. Serumun damla sayısını bile Azalttıklarında sancı şiddetim nts de 90-100 cıkıyor. Dr bitek wc ye gitmeme izin veriyo, bırak koridorda dolaşmayı camdan bakmak bile yasak. Hep yatıyorum. Sancıyla biraz acılmam olmuş, Dr um suyumun gelmesinden korktuğu için yatıyorum. Sonucta iki bebeğin basıncı farklı oluyo
Sen ders calışmaya devam et ama biz ikiz lerde heran hersey olabiliyor bunada acık ol.

Yok universite kampusunde olacak canim. Memur degilim.
Muhtemel dogum tarihim 18 aralik ama dr 1 aralik da olur ikiz oldugu icin dedi.
Sizlerinde mi oyle acaba? Hedefim 37.haftada doguma almak dedi.
Tesekkur ederim,hepimiz icin hayirlisi..

Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için

Doğum yaptinizmi kızlar
ben henüz yapmadım.Bekliyorum bakalım.Doktorumun nöbeti haftayaymış.Başkası doğurtursa seni çok bozulurum dedi.Bebeler onu bekliyor heralde.Ama inanılmaz zorlanıyorum.Resmen yaşamıyorum bir haftadır.

Benide bekletiyo doktorlar bakalım serum larla durduruyolar ağrıları ne zaman olursa artık

Benide bekletiyo doktorlar bakalım serum larla durduruyolar ağrıları ne zaman olursa artık
35.haftaya gelmişsiniz.Ancak biraz daha bekleseler bebecikler çok güzel olur.Siz hastanede yatıyordunuz değil mi?Bebeklerinizin kilosu ikinin üzerindeyse sıkıntı olmaz.Rahat olmaya çalışın. Küveze girseler de çok kalmazlar inşallah.

Merhaba kızlar ben 29 ekim saat 19 45 de spinal sezeryan doğum yaptım çok zorlu yolculuk sona erdi Rabbimin izniyle kucağıma aldım ikisinide kuveze girmediler hemen yanıma getirdiler ikiz annesi olmak ayrıcalık gerçekten şimdi evimizdeyiz şükürler olsun darısı sizlere inşallah.sadece doğum spinal olduğun için inanılmaz baş ağrısı çekiyorum

Merhaba kızlar ben 29 ekim saat 19 45 de spinal sezeryan doğum yaptım çok zorlu yolculuk sona erdi Rabbimin izniyle kucağıma aldım ikisinide kuveze girmediler hemen yanıma getirdiler ikiz annesi olmak ayrıcalık gerçekten şimdi evimizdeyiz şükürler olsun darısı sizlere inşallah.sadece doğum spinal olduğun için inanılmaz baş ağrısı çekiyorum
Hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza inş bizde hemen kavuşuruz bebişlerimize

Hayirli olsun darisi bizim basimiza.insallah bas agriniz da en kisa surede gecer.

Hayırli olsun canım inş sağlıkla ri iyidir bebeklerinin darısı bizim basimiza

Bayanlar merhaba,

Sizden birsey rica edecegim.
Bebek bakim urunleri(sampuan,vucut yagi,pisik kremi,sac firca seti,tirnak bakim seti..vs),
islak mendili,atesolcer,burun aspiratoru,
Emzirme urunleri(gogus ucu silikon,krem,gogus pompasi,gogus kalkani,gogus pedi,gogus ucu cikarici vs..)
Bebek mama/su biberonu_emzigi.. diger arac gerec_aperatlar??

Kisaca bu tur urunlerde ne aldiysaniz markasi_eksik kalani_gerekli/gereksiz olan her ne varsa yazar misiniz? Hatta mumkunse resim koyar misiniz? Nelerim eksik kaldi bilmiyorum. Sizlere gore kiyaslama yapacagim,tavsiye ettiginiz marka/urun var mi?

Cok tesekkurler..

Bayanlar merhaba,

Sizden birsey rica edecegim.
Bebek bakim urunleri(sampuan mustela ,vucut yagi unibaby ,pisik kremi mustela ,sac firca seti chicco,tirnak bakim seti.. Chicco vs),
islak mendili unibaby yenidoğan ,atesolcer eczaneden ,burun aspiratoru, otribebe
Emzirme urunleri(gogus ucu silikon,krem lansinoh ,gogus pompasi medela elektrikli ,gogus kalkani,avent gogus pedi chıcco,gogus ucu cikarici vs..)
Bebek mama/su biberonu_emzigi.. diger arac gerec_aperatlar?? Biberon avent, Dr browns ve nuk. Deterjani frosch baby

Kisaca bu tur urunlerde ne aldiysaniz markasi_eksik kalani_gerekli/gereksiz olan her ne varsa yazar misiniz? Hatta mumkunse resim koyar misiniz? Nelerim eksik kaldi bilmiyorum. Sizlere gore kiyaslama yapacagim,tavsiye ettiginiz marka/urun var mi?

Cok tesekkurler..

Yanlarına markalarını yazdım. Okuması biraz zor ama içlerinden sadece göğüs kalkanını yeni sipariş verdim daha kullanmadım. Diğerlerinden memnunun

Slm arkadaşlar kismetse bende ikiz annesi olacağım ama daha çok yeniyim 13 eylülde aşılama yapıldı bugün keseler gözüktü 11mm her ikiside ama bebisler daha gözükmedi 4 haftalık dendi ama bana gore daha erken inş bi sorun olmaz siz nezaman duydunuz kalp atışlarını kesenin boyutları iyimi çok tedirginim bu ilk gebeliğim

Kızlar 36+0 da doğum yaptım. Oğullarım 2500 doğdular. Biri 3gün,diğeri 4gün kuvezde kaldı. Kuvrzden son cıkan bigün sonra sarılık oldu. Mavi ışıkta kaldı 24 saat. Şimdi cok şükür hep beraber evdeyiz.

Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşlh. İkizlere yanlız bakıyom, ikiz bakımı hem zor hem bi okadar da keyifli

Kızlar 36+0 da doğum yaptım. Oğullarım 2500 doğdular. Biri 3gün,diğeri 4gün kuvezde kaldı. Kuvrzden son cıkan bigün sonra sarılık oldu. Mavi ışıkta kaldı 24 saat. Şimdi cok şükür hep beraber evdeyiz.

Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşlh. İkizlere yanlız bakıyom, ikiz bakımı hem zor hem bi okadar da keyifli
Güle güle büyüt cnm allah yardımcın olsun kiloları ve haftan gayet iyiymiş neden kuvezde kaldı ki bebişler

Merhaba hanımlar..
Doğum yapanlara geçmiş olsun bebislerini güle güle büyütsünler.. Benim gibi sona kalan var mi :)

Merhaba hanımlar..
Doğum yapanlara geçmiş olsun bebislerini güle güle büyütsünler.. Benim gibi sona kalan var mi :)
Ben varım cnm artık çatlıcam çok zor geçiyor günler gerçi saglıklı olsunlarda ben razıyım haftaya kontrolum var bakalım be diyecek benimkiler doktorda çok uslu sancı felan cıkmıyor ama eve gelince beni mahvediyolar resmen kuzularım:KK50:

Maaşallah haftaları görünce bi şokladım 36-37-38 aman Allah nazardan saklasın Nasıl geldiniz bu haftalara benim 26.haftadan bu yana her hafta nst;nst den sonra da hastanede 1 gece konaklama şeklinde geçiyor evde yatıyorum sürekli bunaldım 4haftadır serumsuz yatışsız döndüğüm yok hastaneden her nst de sancı çıkıyor böyle olduğu halde bu haftaları gören varmı...bizim hedef 32 çünkü sonrası Allah Kerim...

Back
X