• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

acaba benim kullandığım magvital de yapıyor olabilir mi ? ben sabah akşam yemekle 1 bardak içiyorum 3 gündür ishalim o_O
Patates haşlaması falan doğal yöntemlerle geçmezse mutlaka doktora git. Bi de kızılcık suyu etkili. Aşırı bağırsak hareketi iyi değil. Haftan küçük ama olsun gene de çok ishal olmamaya bak. Günde bire düşür doktoruna sorup istersen.

Patates haşlaması falan doğal yöntemlerle geçmezse mutlaka doktora git. Bi de kızılcık suyu etkili. Aşırı bağırsak hareketi iyi değil. Haftan küçük ama olsun gene de çok ishal olmamaya bak. Günde bire düşür doktoruna sorup istersen.

çok sağol canım bugün de takip edicem devam ederse yarın sabah mutlaka gidicem

Doğuranlar gittikçe iyice azaldık :) ağırlaşınca benim yazacak mecalim bile yok çok. Okuyorum sadece kısıtlı enerjimle
Doğuranların uzun bir süre nete girebileceğini sanmıyorum.Sonuçta iki bebecikle ilgilenmek var kolay değil.Zaten geriye doğum yapacak bi biz kaldık sanki.

Bu arada arkadaşlar ben pupp oldum :( Karnımın alt tarafında var olan çatlaklarımda kırmızı kabartılar oluşmaya başladı ve gittikçe yayılıyor.Bununla beraber inanılmaz kaşıntı yapıyor.Araştırdım tek çaresi doğummuş.Siz de bu tarz bir sıkıntı var mı?

Bu arada arkadaşlar ben pupp oldum :KK43: Karnımın alt tarafında var olan çatlaklarımda kırmızı kabartılar oluşmaya başladı ve gittikçe yayılıyor.Bununla beraber inanılmaz kaşıntı yapıyor.Araştırdım tek çaresi doğummuş.Siz de bu tarz bir sıkıntı var mı?

Çok geçmiş olsun, bende şuana kadar olmadı çok şükür. Ben oğlumun doğumunda çok çatlamıştım bunda çatlama da yok çok.

Çok geçmiş olsun, bende şuana kadar olmadı çok şükür. Ben oğlumun doğumunda çok çatlamıştım bunda çatlama da yok çok.
Benim ilk doğumum olacak.Ancak ergenlikten kalan çatlaklarım vardı zaten.Çatlakları sorun etmiyorumda şu kaşıntı olmasa :(

Kızlar bebisler kaç kilo suan benimki 2 kiloyu gectiler ama çok yavaş kilo almaya başladılar acaba tek kese tek plesanta ikizleri olduğu için mi

Benimkiler iki hafta önce 960 gr dı inş bebişlerim 2 kiloyu geçerde küveze girmek zorunda kalmaz artık çok yorulmaya başladım birde erken dogum korkusu var okullarda açıldı oglanla da ilgilenmek zorundayım sagolsun annem eşim yardımcı ama ben her işimi kendim yapmak istiyorum yapamayıncada sinirden aglıyorum kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun saglıkla alalım kucamıza

Benim ilk doğumum olacak.Ancak ergenlikten kalan çatlaklarım vardı zaten.Çatlakları sorun etmiyorumda şu kaşıntı olmasa :KK43:

Nemlendirmek biraz hafifletmiyor mu? Az daha sabır çok bir şey kalmadı inşallah doğumlarımıza.

Kızlar bebisler kaç kilo suan benimki 2 kiloyu gectiler ama çok yavaş kilo almaya başladılar acaba tek kese tek plesanta ikizleri olduğu için mi

Benim ölçümleri çok farklı çıkıyor bir 2400 çıkıyor iki gün sonra 2200 üç günü sonraki ölçümde 2500. Ikizlerde ölçüm almak daha zor anladığım kadarıyla. Aynen 2 kiloyu aşsınlar küveze girmesinler diye dua ettim hep.

Günaydın kızlar..
Çalışan bayanlar ne zaman izne ayrıldınız? 30. haftadan sonra çalışanınız var mı?

Günaydın kızlar..
Çalışan bayanlar ne zaman izne ayrıldınız? 30. haftadan sonra çalışanınız var mı?

Canim ben 3.haftam dolmadan once 10 gunluk rapor aldim. O bitince de hemen dogum iznim basladi. Benim doktorum zaten onaylamiyodu 30dan sonra calismami. Bende zorlandim kasilmalardan dolayi

Canim ben 3.haftam dolmadan once 10 gunluk rapor aldim. O bitince de hemen dogum iznim basladi. Benim doktorum zaten onaylamiyodu 30dan sonra calismami. Bende zorlandim kasilmalardan dolayi

anladım canım ben de zorlanmaya başladım artık seçimden sonra 30. haftam doluyor izne ayrılmayı düşünmeye başladım ayaklarım akşama kadar davul gibi oluyor zaten :)

Günaydın kızlar..

Ben 27. Haftamda heyet raporu aldım, o zamandan beri evdeyim. Sürekli oturarak çalıştığım için çok kasık ağrısı oluyordu. 30dan sonra hiç düşünmedim bile çalışmayı.

Ben 27. Haftamda heyet raporu aldım, o zamandan beri evdeyim. Sürekli oturarak çalıştığım için çok kasık ağrısı oluyordu. 30dan sonra hiç düşünmedim bile çalışmayı.

Evet sürekli oturmakta yoruyor insanı bel ayak kasık ağrıları olabiliyor. Sizin az kalmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah :KK46:

Arkadaslar dogumunuza az kalmis masallah 25_30 gun.
Ikizler erken dogdugu icin sanirim 10 gune dogum yapacaksiniz.
Sizlere bisey sorcam, 3 saat boyunca oturarak sinava girebilir misiniz? Yapabilir misiniz,nasil hissediyorsunuz kendinizi? Benim doguma 2_3 gun kala 3 saatlik zorlu bir sinavim var. Sinav sonuna kadar dayanabilir miyim sizce ne diyorsunuz?

Buarada 26.haftamda serklaj ameliyati oldugum icin heyet raporu aldim ve ise gitmiyorum. 30.Haftama girdigimde de işe gidemez raporu aldim, yani yasal dogum iznim basladi. Suan da işe gidebilecegimi de sanmiyorum zaten.

Hepimize hayirli dogumlar dilerim, allah yardimcimiz olsun..

Back