• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kızlar bebisler kaç kilo suan benimki 2 kiloyu gectiler ama çok yavaş kilo almaya başladılar acaba tek kese tek plesanta ikizleri olduğu için mi
haftalar ilerledikce bebeklerin kilolari hakkinda yapilan ölçümler de yanlis olmaya basliyor.Mesela gecen hafta bejim doktorum ölçüm yapmak icin cok ugrasti.kilolari ikinin uzerinde birtek bundan eminim

Arkadaslar dogumunuza az kalmis masallah 25_30 gun.
Ikizler erken dogdugu icin sanirim 10 gune dogum yapacaksiniz.
Sizlere bisey sorcam, 3 saat boyunca oturarak sinava girebilir misiniz? Yapabilir misiniz,nasil hissediyorsunuz kendinizi? Benim doguma 2_3 gun kala 3 saatlik zorlu bir sinavim var. Sinav sonuna kadar dayanabilir miyim sizce ne diyorsunuz?

Buarada 26.haftamda serklaj ameliyati oldugum icin heyet raporu aldim ve ise gitmiyorum. 30.Haftama girdigimde de işe gidemez raporu aldim, yasal dogum iznim basladi. Suan da işe gidebilecegimi de sanmiyorum zaten.

Hepimize hayirli dogumlar dilerim, allah yardimcimiz olsun..
3 saat boyunca oturabilecegimi hic sanmiyorum suan.Ancak iki gün once gayet rahat oturabilirdim.Demem o ki ikiz gebelikte bir günüm bir günümü tutmuyor.Bazen çok iyiyim.Bazen de sanki o gün doguracakmis kadar ağır oluyorum.Sen yine de iyi olacagina dair kendiji telkin et.

Nemlendirmek biraz hafifletmiyor mu? Az daha sabır çok bir şey kalmadı inşallah doğumlarımıza.
Malesef nemlendirmekle alakali değil.Daha çok alerji gibi.Sanki vücudum bir şeylere reaksiyon gösteriyor.Yine de yarin kaşıntı icin karaciger enzimlerine baktiracagim.Allah korusun gebelik kolestazi olabilir

3 saat boyunca oturabilecegimi hic sanmiyorum suan.Ancak iki gün once gayet rahat oturabilirdim.Demem o ki ikiz gebelikte bir günüm bir günümü tutmuyor.Bazen çok iyiyim.Bazen de sanki o gün doguracakmis kadar ağır oluyorum.Sen yine de iyi olacagina dair kendiji telkin et.
Doktorum sinava gir,ertesi gun de doguma gel dedi. O nasil olacak kii ;(
Senin icin kolay olmayacak tabi ama calismaya basla, kotu olursan birakip cikarsin dedi.( madem birakacagim niye 900 sayfalik seye calisip kafa yorayim ki )
Offf bilemedim kariyer de onemli. Dedigin gibi kendimi 3 saate alistirayim ewde, yapabilirsin rocky bırakma sakınn diyeyim kendime :KK66:

Arkadaslar dogumunuza az kalmis masallah 25_30 gun.
Ikizler erken dogdugu icin sanirim 10 gune dogum yapacaksiniz.
Sizlere bisey sorcam, 3 saat boyunca oturarak sinava girebilir misiniz? Yapabilir misiniz,nasil hissediyorsunuz kendinizi? Benim doguma 2_3 gun kala 3 saatlik zorlu bir sinavim var. Sinav sonuna kadar dayanabilir miyim sizce ne diyorsunuz?

Buarada 26.haftamda serklaj ameliyati oldugum icin heyet raporu aldim ve ise gitmiyorum. 30.Haftama girdigimde de işe gidemez raporu aldim, yani yasal dogum iznim basladi. Suan da işe gidebilecegimi de sanmiyorum zaten.

Hepimize hayirli dogumlar dilerim, allah yardimcimiz olsun..

Ben yapamazdım 3 saat hiç hareket etmeden oturmak bu haftad benim için çok zor. Zorunlu bir sınav mı bu? Erteleme şansın var mı? Kendini denemek için benzer bir sınav bulup evde yapmaya çalışsan? Evde yapamazsan sınav salonunda hiç yapamazsın gibi düşün. Evde yapabilirsen de orada sana biraz tolerans sağlarlar, ayaklarının altına tabure falan gibi.

Kızlar bebisler kaç kilo suan benimki 2 kiloyu gectiler ama çok yavaş kilo almaya başladılar acaba tek kese tek plesanta ikizleri olduğu için mi
bizde 28. haftada 950 civarı çıktık doktor ısrarla küçükler geri kalıyorlar diyor sizin o haftalarda kaç kiloydu bide celeston iğne olduk bu hafta sizde oldunuz mu yada kaç kez oldunuz

bizde 28. haftada 950 civarı çıktık doktor ısrarla küçükler geri kalıyorlar diyor sizin o haftalarda kaç kiloydu bide celeston iğne olduk bu hafta sizde oldunuz mu yada kaç kez oldunuz
Benim galiba 27+3 de 1.050 ile 1.110 civarindaydi.
30.Haftada 1400 ve 1530 olmuslardi.

cok da kotu degildir galiba. Bana dr um iyi demisti. 2_3 gun ondeydi ikisi de. Simdi ne durumda bilmiyorum,haftaya kontrolum var.
Gerci dr ne derse o. Beslenmene dikkat et canim. Aklina kotu seyler getirme.

Son düzenleme:
Canim ben 3.haftam dolmadan once 10 gunluk rapor aldim. O bitince de hemen dogum iznim basladi. Benim doktorum zaten onaylamiyodu 30dan sonra calismami. Bende zorlandim kasilmalardan dolayi
Selam, muhtemel dogum tarihimiz ayni seninle. Senin bebişlerin kilosu nasil? Tahlil_hormon vs, ciger gelistirici igne falan vurundun mu,ne durumdasin?

Ben yapamazdım 3 saat hiç hareket etmeden oturmak bu haftad benim için çok zor. Zorunlu bir sınav mı bu? Erteleme şansın var mı? Kendini denemek için benzer bir sınav bulup evde yapmaya çalışsan? Evde yapamazsan sınav salonunda hiç yapamazsın gibi düşün. Evde yapabilirsen de orada sana biraz tolerans sağlarlar, ayaklarının altına tabure falan gibi.
Kurum ici yukselme sinavi, simdi girmesem seneye girecegim. Seneye 1 yasindaki 2 cocukla ders calismak daha da zor olur sanirim ;(
Sinav 2 saatmis bu arada, içim rahatladi. Hukuk_muhasebe_mevzuat gibi konulardan sinav olacagiz. Gecersem maasim da yukselecek, bez parasi cikar en azindan..

Ben en iyisi calisayim, kismetimde varsa Allah yardim eder elbet...
Kolay olmayacak tabiki ,denemeye deger... dedigin gibi ewde alistirayim kendimi.
Sagolasin

Benimde o haftada 960 gr dı her bebek farklı gelişiyor sonuçta ikiz bunlar bizim fiziki özelliklerimizde bence etkili boy ve kilolsrında çok büyük uçurumlar olmadıgı sürece haftasıyla sorun olacagını sanmıyorum celeston igne 32.haftamda olucam ama kaç doz onu bilmiyorum doktorum söyler sanırım

Kurum ici yukselme sinavi, simdi girmesem seneye girecegim. Seneye 1 yasindaki 2 cocukla ders calismak daha da zor olur sanirim ;(
Sinav 2 saatmis bu arada, içim rahatladi. Hukuk_muhasebe_mevzuat gibi konulardan sinav olacagiz. Gecersem maasim da yukselecek, bez parasi cikar en azindan..

Ben en iyisi calisayim, kismetimde varsa Allah yardim eder elbet...
Kolay olmayacak tabiki ,denemeye deger... dedigin gibi ewde alistirayim kendimi.
Sagolasin
Kurum içi sınav kurumda oluyo bildiğim kadarıyla memursan. Sana ayrıcalık tanırlar rahatlık açısından. Ek süre vermicekler sonuçta. Doktor doğum tarihini erken vermiş sanki. Hayırlısı olsun hakkında.

Selam, muhtemel dogum tarihimiz ayni seninle. Senin bebişlerin kilosu nasil? Tahlil_hormon vs, ciger gelistirici igne falan vurundun mu,ne durumdasin?
benim ilk 3 ay kanama düşük riski vardı öyle olunca hep raporlu geçirdim sadece 5 hafta falan çalıştım 1 hafta sonra doğum iznine ayrılacağım

Kurum içi sınav kurumda oluyo bildiğim kadarıyla memursan. Sana ayrıcalık tanırlar rahatlık açısından. Ek süre vermicekler sonuçta. Doktor doğum tarihini erken vermiş sanki. Hayırlısı olsun hakkında.
Yok universite kampusunde olacak canim. Memur degilim.
Muhtemel dogum tarihim 18 aralik ama dr 1 aralik da olur ikiz oldugu icin dedi.
Sizlerinde mi oyle acaba? Hedefim 37.haftada doguma almak dedi.
Tesekkur ederim,hepimiz icin hayirlisi..

Son düzenleme:
benim ilk 3 ay kanama düşük riski vardı öyle olunca hep raporlu geçirdim sadece 5 hafta falan çalıştım 1 hafta sonra doğum iznine ayrılacağım
Ben bugun tam 31+0 haftadayim dr un dedigine gore. gecen hafta dogum iznim basladi.(30.hafta)
Senle haftalarimiz farkli ama? Ultrason kagidimda 18 aralik yaziyor. Dr 31.haftadasin diyor.

Ben de 25.haftada serklaj oldugum icin 30.haftaya kadar heyet raporu almistim. Simdi cok sukur ki yasal iznim basladi.

Peki bebeklerin gelisimi,kilosu nasil,sen kilo aldin mi cok?

Allah yardimcin olsun,bol bol dinlen, ayaga kalkma pek fazla,insallah saglikla kucaklarimiza aliriz hepimiz..

Bnde oldum cnm senin haftan da pztesi 2 doz salı 2 doz 15 gün sonra tekrar 2 şer doz oldum

Selam canim evet ayniymis tarihlerimiz. 30.haftada gitmistim oglum 1600 kizim da 1400 du. Bu persembe tekrar kontrolum var. Doktorum ciger gelistirici yapmayi düşünmüyor. İnşallah sorun yasamadan tamamlariz gebeligi

Ben bugun tam 31+0 haftadayim dr un dedigine gore. gecen hafta dogum iznim basladi.(30.hafta)
Senle haftalarimiz farkli ama? Ultrason kagidimda 18 aralik yaziyor. Dr 31.haftadasin diyor.

Ben de 25.haftada serklaj oldugum icin 30.haftaya kadar heyet raporu almistim. Simdi cok sukur ki yasal iznim basladi.

Peki bebeklerin gelisimi,kilosu nasil,sen kilo aldin mi cok?

Allah yardimcin olsun,bol bol dinlen, ayaga kalkma pek fazla,insallah saglikla kucaklarimiza aliriz hepimiz..
gelişimleri biraz geri ikiside küçük dedi doktor 28 de 950 gr dı agırlıkları erken dogum çok gözükmüyor ama küçük doğacaklar diyor

Ben 32+2 De sancıyla acile geldim. Hemen yatırdı. Halen hastane de yatıyorum. Sancı larımı serumla durduruyolar. Serumun damla sayısını bile Azalttıklarında sancı şiddetim nts de 90-100 cıkıyor. Dr bitek wc ye gitmeme izin veriyo, bırak koridorda dolaşmayı camdan bakmak bile yasak. Hep yatıyorum. Sancıyla biraz acılmam olmuş, Dr um suyumun gelmesinden korktuğu için yatıyorum. Sonucta iki bebeğin basıncı farklı oluyo
Sen ders calışmaya devam et ama biz ikiz lerde heran hersey olabiliyor bunada acık ol.

Yok universite kampusunde olacak canim. Memur degilim.
Muhtemel dogum tarihim 18 aralik ama dr 1 aralik da olur ikiz oldugu icin dedi.
Sizlerinde mi oyle acaba? Hedefim 37.haftada doguma almak dedi.
Tesekkur ederim,hepimiz icin hayirlisi..

Back
X