• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

kizlar dogum yaptim 36+6 da biri2200 digeri1600 mus kuvezr koydular tedbir amacli emzirmeye getiriyolar fakat sutum gelmedi daha
Allah analı babalı büyütsün canım, daha çok yeni süt yavaş yavaş geliyor. Sakın moralini bozma. Zaten ne kadar mideleri var. Basta biraz mama desteğiyle kendi sütüne tam geçersin inşallah

kizlar dogum yaptim 36+6 da biri2200 digeri1600 mus kuvezr koydular tedbir amacli emzirmeye getiriyolar fakat sutum gelmedi daha
Gözün aydın canım hayırlı olsun. Gelir tez zamanda inşallah sütün. Ne güzel bi haftada doğum yaptın. Güçlüdür onlar beklerler anne sütünü.

Masallah allah anali babali buyutsun, tez zamanda ikisini de kucagina alirsin insallah.. sut hemen gelmiyormus zaten,bebekler emdikce artiyor.. sen kurtulmussun darısı bizlere olsun insallah ;)

Gözün aydın hayirli olsun..Allah analı babalı buyutsun sütün gelmemesi normal daha.. küvezden tez zamanda yanına gelirler inşallah.. Anestezi nasıl oldu genel mi spinal mi ben kararsizim da..

Arkadaslar birsey sorucam 29+5 oldum bende dun gece sol tarafima agri girdi kipirdiyamadim iki buklum kaldim 5 veya 10 dk surdu sonra yavas yavas gecti sizlerdede oldumu birde bebek hareketleriniz ne siklikta ikiz oldugundanmi bilmiyorum ama oyle aksama kadar hareketli degiller sizin nasil pinpirikmi yapiyorum ben ya
Banada hareketsiz geliyorlar zaman zaman ama Allaha şükür bir sıkıntı olmadı su ana kadar.geceleri daha hareketliler sanki birde hangisinin hareketi olduğunu alamadığından evhamlaniyorum.çok vesvese yapmamak lazım Allaha emanet..ağrı oluyor zaman zaman özellikle yoruluncaya fazla ayakta kalınca...

Hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutsun. Gecen bir yerde hastaneye sut sagma makinenizi goturun bebek emmesse sutunuzun gelmesine yardim eder diyordu. Benim bu konida hic bir tecrubem yok gercekten oyle mi. Hastaneye ozellikle goturulmesi gereken tavsiye edecegin neler var canim

Canim hayırlı olsun rabbim bizlere de nasip etsin inşallah bizlere dua etmeyi unutma

Allah analı babalı büyütsün canım, daha çok yeni süt yavaş yavaş geliyor. Sakın moralini bozma. Zaten ne kadar mideleri var. Basta biraz mama desteğiyle kendi sütüne tam geçersin inşallah
Doğa14 mrb canım biz seninle aynı gündeyiz galiba 34+2 yim ben.dr serviks uzunluğumu 1.5 cm olarak ölçtü o yüzden 1 haftadır yatıyorum inşallah 36 yı tamamlarım.senin nasıl bi sıkıntın var mı Dr doğum için gün verdi mi

Doktorum en son üstten ölçtü ama yanıltıcı oluyor artık üstten dedi. rahim ağzı kontrolü yaptı yumuşama var ama açılma yokmuş. bir sıkıntıdan bahsetmedi. Sadece bu saatten sonra gelseler de büyük bir sıkıntı olmaz diye moral verdi. Ben yatmak yerine daha çok hareket etmeye başladım doktor öyle dediğinden beri. Çok yorucu olmaya başladı artık bir an önce gelsinler diye bakıyorum. 35i de bitirseler 36ya ben dayanamayacağım bu gidişle. Nefes almak bile mesele.

Daha gün vermedi, durdukları kadar tutacak içerde sanırım, bir süpriz yapmadığı sürece. 37yi görmezler dedi.

Doğa14 mrb canım biz seninle aynı gündeyiz galiba 34+2 yim ben.dr serviks uzunluğumu 1.5 cm olarak ölçtü o yüzden 1 haftadır yatıyorum inşallah 36 yı tamamlarım.senin nasıl bi sıkıntın var mı Dr doğum için gün verdi mi

1,5 cm e birden mi düştü canım, önceki kontrolde kaçtı? Ben de yatıyorum 2 haftadır. İnşallah tamamlarsın 36 yı. Alttan ölçüm daha kesin diye bende üstten sıkıntı görünce alttan bakmıştı.

1,5 cm e birden mi düştü canım, önceki kontrolde kaçtı? Ben de yatıyorum 2 haftadır. İnşallah tamamlarsın 36 yı. Alttan ölçüm daha kesin diye bende üstten sıkıntı görünce alttan bakmıştı.
1 hafta önceki yani 1.5 cm olduğunu öğrendiğim kontrole kadar hiç alttan bakılmamıştı

1 hafta önceki yani 1.5 cm olduğunu öğrendiğim kontrole kadar hiç alttan bakılmamıştı
Selam.bnm drumda hep karından bakıyor. Ne kadar sağlıklı bilemiyorum.çünkü rahim ve karın büyüdükçe rahim ağızının karından görülmesi zorlaşıyor.Allaha emanetİz artık cnm.

30 haftalıkken karından bakıldığında 4 cm çok iyi demişti. Yani 3 haftada düşmüş ,ya karından ölçüm hatalıydı Yada hızlı bi düşüş oldu.bu Cumartesi 10 Ekim'de tekrar kontrolüm var 34+ 4 olcam bakalım bu kontrolde ne olacak?acaba doğum çantamı yanımda götürsem mi ?

30 haftalıkken karından bakıldığında 4 cm çok iyi demişti. Yani 3 haftada düşmüş ,ya karından ölçüm hatalıydı Yada hızlı bi düşüş oldu.bu Cumartesi 10 Ekim'de tekrar kontrolüm var 34+ 4 olcam bakalım bu kontrolde ne olacak?acaba doğum çantamı yanımda götürsem mi ?

Karın çok yanıltıcı. Idrara sıkışık olup olmamak bile ölçümü farklı çıkarttırabiliyormuş. Dinlenip ayakta çok kalmazsak ciddi bir kısalma olmaz inşallah.

Kontrole de aynı gün gidiyoruz :) benim hastane valizim iki haftadır arabada ne olur ne olmaz diye.

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. Bize de dua et lohusanin duaai kabul olur ben Hastane de yatıyorum biz de görelim 36 lari insallah

Benim de hep 4 küsür çıkıyodu. 2 hafta önce alttan bakmaya gerek duydu 2,7 olmuş. 1 hafta önce gittim üstten baktı. 3,3 çıktı bi kesitte toparlamış dedi, sonra bi daha baktı başka kesit yakaladı 2,6 çıktı. İdrara sıkışıktım bi de. Alttan bakın isterseniz dedim, gerek yok dedi nasılsa yapılcak bişey yok, ilaca devam dedi.

Benim de hep 4 küsür çıkıyodu. 2 hafta önce alttan bakmaya gerek duydu 2,7 olmuş. 1 hafta önce gittim üstten baktı. 3,3 çıktı bi kesitte toparlamış dedi, sonra bi daha baktı başka kesit yakaladı 2,6 çıktı. İdrara sıkışıktım bi de. Alttan bakın isterseniz dedim, gerek yok dedi nasılsa yapılcak bişey yok, ilaca devam dedi.
Adalat mı kullanıyorsun canım

Back