2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Sagol canim...evet en iyisi bi sonraki kontrolde sorayim.. yine ben yonlendirecem dr.umu

Bos ver desinler ...attan duşenin halini ancak attan duşen anlar..sen aldirma..

Ya hic sorma...milletin bak herseylerine bakiyor ilgileniyolar dr.lari.. gidecegin yeri biraz arastir degistirmeden once..insallah gonlumuze sinen dr.u buluruz..

Aile büyükleri amca dayı hala abiler bir iki arkadaş bizim niyetimiz de o yine akşami buluruz 3 amca 2 dayı 4hala 5abi

Acili tecrubeni paylasip tavsiyelerin icin cok sagol...gecmis olsun..Insallah bebeklerini saglikli sekulde kucagina alirsin..

Tunik almıştım pudra rengi beyaz pantolanla giyecegim lcw deki elbiseleri gordum bende guzeldi ama kapali oldugum icin bana uygun yoktu zaten birtek anneme gidecegim nasipse gezecek halim kalmadi :)

Rabbim sifa versin... gecmiş olsun cnm..uzuldum ya.. Insallah gecer...

Kizlar ekledim sizleri de... watsaptan yazdim da.. geldimi yazdiklarim

Kızlar herkese iyi bayramlar. Bir dahaki Ramazan Bayramı'nda kuzularımıza harçlık toplarız inş.
Bugün sadece anneme geldim ama abimler felan ayakta fazla kaldım sanki Aşağıya doğru kasıklarımda baskı oldu birde birkaç tane erken doğum hikayesi okudum psikolojim bozuldu öğlenden beri yatıyorum. Yarın 27+0 olucam hayırlısıyla 32 felan olsaydık.

Tunik almıştım pudra rengi beyaz pantolanla giyecegim lcw deki elbiseleri gordum bende guzeldi ama kapali oldugum icin bana uygun yoktu zaten birtek anneme gidecegim nasipse gezecek halim kalmadi :)

Ya bende kapaliyim ve buyuzden bişey bulamıyorum bugün de feraceyle gezfim mecbur şöyle heryeri kapalı bol bir elbise bulamıyorum kiloda olduğu için

Bendede var o baski hissi canm birde agrim var biraz bugun bir kac yere gittik gerci arabayla ama yinede yorulmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…