Istanbul Anadolu tarafindayim ..ya sen?Canim sen hangi sehirdesin merak ettim
Sagol canim...evet en iyisi bi sonraki kontrolde sorayim.. yine ben yonlendirecem dr.umuBen tüp bebek tedavisindeyken Ass 100 ile basladim, o da coraspirin gibi birsey. Kan sulandirici igneye transferden sonra basladim. Tabi ki tüp bebek tedavisinde ortaya cikti kan pihtilasmasi problemi. Akiskan bir kan olmazsa bebeklere aktarim yapmak mumkun degil yani. Sonucta hayati bir madde. Dedigim gibi bende "egilim" vardi o yuzden basladim igneye. Tam anlamiyla kan pihtilasmasi yok. Sende sorabilirsin doktoruna var mi yok mu diye. Belkide tüm tüp bebek tedavisi olanlara veriliyordur, bilmiyoruz ki...
Bos ver desinler ...attan duşenin halini ancak attan duşen anlar..sen aldirma..Saol canm bizde bu akşam iftara gittik iste bn dikkat tuzlu tatlı böyle dikkat edince tuttu biri demez mi ay biz hiçkimseye naz yapamadık bilmezdik diye bir sinir oldum allahım bu insanların dillerini bilmiyorum ne yapsa yeridir bn neler cekmisim ne kdr beklemisim mübarek ayda beni gittigime gidecegime pişman ettiler Allah bildiği gibi yapsin Rabbim çok büyük
Ya hic sorma...milletin bak herseylerine bakiyor ilgileniyolar dr.lari.. gidecegin yeri biraz arastir degistirmeden once..insallah gonlumuze sinen dr.u buluruz..Aynı sorun bndede var canm gıcık oluyorum ya gel annesi bak kalbi atiyo bi şikayetin varmı su ilacı kullaniom devam ediyim mi yaptirdigin yere sor diyo sepetliyo beni ne rahim boyu ne birşeyi ne kilo hiccc bende devlete karar verdim paramla rezil olcagima
Evet aynen valla...zaten biz çok gezmiycez bu bayram nazara gelmekten korkuyoruzzBeyazkure kuzum bende bol likrali siyah uzun bir elbise buldum alt kısmı desenli boyunu kestirdim karnım da top gibi çıkıyor giyince pek komik oldum ama yapcak bişey yok
Acili tecrubeni paylasip tavsiyelerin icin cok sagol...gecmis olsun..Insallah bebeklerini saglikli sekulde kucagina alirsin..Kizlar size bir tavsiyede bulunayim bende hamileligimin basindan itibaren ozel hastaneye gidiyordum ve en basindan sormustum yeni dogan uniteniz var mi diye onlar var dedikleri icin o hastaneyi tercih ettim.Doktorum iyi bir dr du aslinda bircok seyi anlayacağım sekilde anlatiyordu ve 28 li 29 lu haftalarda gebelik ilerledikce sorunlar basladi 18.haftada gebelik kolestazi baslamisti ilacla onu kestiler ama bebekler buyudu ve 28. Haftada kolestaz tekrar basladi ,gebelik sekeri cikti ve en son alttan muayenemde plasenta previa yani bebegin birinin esi rahim agzina inmisti ondeydi acilmam yoktu dr.bunun cok ciddi oldugunu soyledi dikkat et kanaman olabilir ve heran suyun patlayabilir dedi beni gonderdi.29.haftamda bir gece yatmak icin yerimden kalktim ve wc gittim ne agrim ne sizim vardi gayet normaldi hersey ama kanamam basladi dr.u aradik ve gecenin yarisi sok bir cevap sizi universite hastanesinde bir doktora yonlendirecem hemen o hastanenin acil servisine gidin bizim hastanemiz ve yeni dogan unitemiz sizin icin yeterli degil.Zaten soktayim en zor anim da yuzustu birakilmisim belki doguracagim ve hic bilmedigim bir hastanede hic bilmedigim bir dr tarafindan cok sarsilmistim.Universite hastanesine gittik ve cok ilgilendiler hemen yatis verdiler kanamayi durdurdular sancim cikmisti ben hissetmiyordum ama nst de vardi sancimi kestiler erken dogum olabilir diye ciger gelistirici yaptilar ve sekerimi duzen altina aldilar 1 hafta yattim sonra ciktim su anda 32+4gunluk hamileyim ve 29. Haftamdan itibaren tam tesekkullu universite hastanesine gidiyorum. Elinizden geldigi kadar kadin dogum hastanelerine ve universite hastanelerine gidin ozeller otelcilik hizmetinde cok iyi olabilirler ama diger hastanelerde bebekleriniz ve siz daha guvende olursunuz benden nacizade bir uyari. Saglikli gebelikler gecirin ve hayirli doğumlar yapin insallah.
Rabbim sifa versin... gecmiş olsun cnm..uzuldum ya.. Insallah gecer...Kizllar disardan geldik esimle. Iki gundur oglumun hareketlerini az hisseidyorum acile gidelim dedim esime ve gititk. Bebeklerim iyi gorunuyorlardi kalp.etislari iyiydi. Cok sevindim. Eve geldik baktim akintim gelmis. Kahverengi akintim da gelmis biraz. Hemen dr. Aradim soyledim. Alttan mi muayene oldun dedi. Hayir dedim. Yat dinlen yorulmussundur . Devam ederse yarin sabah gel dedi. Cok korkuyorum. Neden oldu bi kahverengi lekelenme ya. Nolur dua edin kizlar..
Gidecegin bu hastaneyi nasil buldun?
Rabbim sifa versin... gecmiş olsun cnm..uzuldum ya.. Insallah gecer...
Tunik almıştım pudra rengi beyaz pantolanla giyecegim lcw deki elbiseleri gordum bende guzeldi ama kapali oldugum icin bana uygun yoktu zaten birtek anneme gidecegim nasipse gezecek halim kalmadi :)
Kızlar herkese iyi bayramlar. Bir dahaki Ramazan Bayramı'nda kuzularımıza harçlık toplarız inş.
Bugün sadece anneme geldim ama abimler felan ayakta fazla kaldım sanki Aşağıya doğru kasıklarımda baskı oldu birde birkaç tane erken doğum hikayesi okudum psikolojim bozuldu öğlenden beri yatıyorum. Yarın 27+0 olucam hayırlısıyla 32 felan olsaydık.
Bendede var o baski hissi canm birde agrim var biraz bugun bir kac yere gittik gerci arabayla ama yinede yorulmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?