• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Yok vermiyorum hatta yani evde normal pijama gecelik giyerdim oram buram aciliyodu sırf hani onada işkence olmasın diye normal alt üst pijama giyiyorum tabi o istedi böyle giyinmemi yoksa dayanamıyorum diyo öyle görünce bende hatta kötü giyinmeye çalışıyorum hep pijamaliyim diyorum bak doğum olsun hersey bitsin gitsin acısını cikartiriz bak ben nasıl duruyorum diyorum evet bende anlamıyorum nasıl duruyosun diyor bide ya hay Allahım çok iyi bir insan çok anlayışlı her istedigimi yapıyor yardım ediyor herseye ufak ağrım olsa hemen hastaneye götürür eder ama tek bur şey bu konuda hiç anlayışlı değil buda evleneli çok olmadı hemen hamile kaldım oyüzden de olabilir mi acaba hamile olmadan öncede abartiyodu bazen reddediyordum bu konuda kavga ediyoruz sadece olmasa doktora felan goturcem gerçi şu 1 haftadır iyiyiz ama bakalım uzun sürmez :KK43:(

Simdi anladim.siz yeni evlenmis, hemen hamile kalmissin. Adam doyamamis ki sana o da hakli :oops::oops::KK70::KK70:
yazik ya hak verdim simdi...:KK70:

Benimkide başka kafada onu 2. Plana attigimi sanıyor yaa telefonun ana ekrandada kilit ekranindada ikimizin resmi vardı gecende sadece kilit ekranını değiştirdim bebislerle ilgili burda bi arkadasin profilinde gördüm mucize bir bedende 3 kalp atisidir diye biara bi baktı telefona o ne ne yazıyo orda dedi oku dedim okudu bişey demedi dunaksam demesin mi sana bisey söylemedim ama sen beni artık dusunmuyomusun 2. Planami atıyorsun dedi o yazıyı görünce bişey demefim ama sana diyo bide ay saçmalama kocacım gerçekten öylemi düşünüyosun dedim sen başkasın bebekler başka ikimizin bebekleri dedim sonra güldü yok yok dedi sarıldı ama bizimde başka yönde kavgamiz çok oldu yakınlaşma tehlikeli biliyor genede kendini Tutamıyor yakınlaşmaya çalışıyor du bende bagariyordum hep ve kavga çıkıyordu ama zararsız şekilde olcak diyor bide dedim git ilaç kullan bişey yap beni rahat bırak zararsız şekilde bile istemiyorum dedim kızlar yardım edin şimdi öyle değil ama genede çok istekli bir kocam var 6 7 ay nasıl durcak bilmiyorum :KK43:(
3 ve 6 ay arası serbest canjm o zaman olur artikkk

Simdi anladim.siz yeni evlenmis, hemen hamile kalmissin. Adam doyamamis ki sana o da hakli :oops::oops::KK70::KK70:
yazik ya hak verdim simdi...:KK70:

Hadi yaa oyüzden miio_O biz martta evlendikten o ay korunduk sandık ama hamile kaldım tutunamadi düştü o ara zaten gene cok yakınlaşma dik sonra 2 üstüne hamile kaldım mayısta işte Mayısa kadar iyiydi onun için :) yani aklıma benimde bir tek bu geliyor artık ama eşimde çok istiyodu çocuk hatta beni o ikna etti ben zaman sonra istiyodum öyle oldu ama şimdi durum farklilasti hem yakinlasamamak hemde hamile olduğum için birazda ben uzaklaştım Afedersin öpmek bile istemiyorum neden bilmiyorum onada soyleyemiyorum çok fena üzülür bazen kızıyor opturmuyorum diye artık bebekleri kiskancak diye korkuyorum yaa hele doğunca düşünemiyorum ben yorgun olcam onunla hiç ilgilenemicem öf oof demem o ki biraz birbirimize doyup çocuk işini düşünseymisiz diye düşünmeden edemiyorum inşallah düzelir :((

Hadi yaa oyüzden miio_O biz martta evlendikten o ay korunduk sandık ama hamile kaldım tutunamadi düştü o ara zaten gene cok yakınlaşma dik sonra 2 üstüne hamile kaldım mayısta işte Mayısa kadar iyiydi onun için :) yani aklıma benimde bir tek bu geliyor artık ama eşimde çok istiyodu çocuk hatta beni o ikna etti ben zaman sonra istiyodum öyle oldu ama şimdi durum farklilasti hem yakinlasamamak hemde hamile olduğum için birazda ben uzaklaştım Afedersin öpmek bile istemiyorum neden bilmiyorum onada soyleyemiyorum çok fena üzülür bazen kızıyor opturmuyorum diye artık bebekleri kiskancak diye korkuyorum yaa hele doğunca düşünemiyorum ben yorgun olcam onunla hiç ilgilenemicem öf oof demem o ki biraz birbirimize doyup çocuk işini düşünseymisiz diye düşünmeden edemiyorum inşallah düzelir :((
Ben hamile kaldigimdan bu yana hic istemedim sogukluk geldi simdiden sonra zaten yasak esimde òdü kopar zaten cocuklsra bisey olcak diye :) sabirlidir ama tabi bizim durum farkli 10 yillik bi evlilik seninki daha yeni :) yinede dikkat edin canm kolay degil ikiz

Ben hamile kaldigimdan bu yana hic istemedim sogukluk geldi simdiden sonra zaten yasak esimde òdü kopar zaten cocuklsra bisey olcak diye :) sabirlidir ama tabi bizim durum farkli 10 yillik bi evlilik seninki daha yeni :) yinede dikkat edin canm kolay degil ikiz

Tabi ben çok çok dikkat ediyorum hatta eşim de destek oluyor sen bişey yapma sakin egilme etme diyor sürekli hatta hiç iş yapmayan adam evi supuruyor banyoyu temizliyor hiç GİK bile demeden ama bu konuda yok mantığı aklı yok gibi hem yeni evliyiz hemde biz benim katı kurallarim vardı baş başa hiç denecek kadar bulusmadik dini nikah olana kadar hiç el ele bile tutusmadik tanistiktan 6 ay sonra nikah yaptık hem resmi hem dini ondan sonra biraz yakinlastik düğünde nikahtan 1 ay sonra oldu yani biz tam bir sevgililik gezme toza da yapamadık dini açıdan oyüzden evlendikten sonra hersey yaşandı zaten daha 4 buçuk aydır evliyiz 2 buçuk aylikda hamileyim biraz anlamaya çalışıyorum ama yapcakda bişey yok bide dediğin gibi o soğuma bendede var şuanda:(

Hadi yaa oyüzden miio_O biz martta evlendikten o ay korunduk sandık ama hamile kaldım tutunamadi düştü o ara zaten gene cok yakınlaşma dik sonra 2 üstüne hamile kaldım mayısta işte Mayısa kadar iyiydi onun için :) yani aklıma benimde bir tek bu geliyor artık ama eşimde çok istiyodu çocuk hatta beni o ikna etti ben zaman sonra istiyodum öyle oldu ama şimdi durum farklilasti hem yakinlasamamak hemde hamile olduğum için birazda ben uzaklaştım Afedersin öpmek bile istemiyorum neden bilmiyorum onada soyleyemiyorum çok fena üzülür bazen kızıyor opturmuyorum diye artık bebekleri kiskancak diye korkuyorum yaa hele doğunca düşünemiyorum ben yorgun olcam onunla hiç ilgilenemicem öf oof demem o ki biraz birbirimize doyup çocuk işini düşünseymisiz diye düşünmeden edemiyorum inşallah düzelir :KK43:(

bence kesinlikle ondan canim. Daha cicim aylarindayken hamis olmussun sen;))
Bebek ister illaki ama bunu isterken senden ayri kalacagini dusunememistir ki...
ve sana sunu soyliyim bebeklerin hareketlerini hissettigi zaman tekmelerini falan elini karnina koyunca hissettigi zaman o asiri istek baskilanacaktir.. merak etme o yuzde ;)

Benim esim de ne dese begenirsin... dr bize 3-6 arasi birlikte olabilirsiniz ama bence olmazsaniz da daha iyi olur dedi.. bunu duyan esim demisti ki ben bebeklerimden utaniom...;)) ya gorurlerss diyo icerden :)

Kızlar benim esim de cok korkar ama doktor bize tehlikeli olmayan pozisyonlarda serbest dedi hep ama biz korktuk özellikle eşim. 3 bucuk aydan sonra bende istedigim icin 2 kere denesek de insanin korkudan hevesi bile kaciyor bi daha denemeyi düşünmeyiz heralde.

bence kesinlikle ondan canim. Daha cicim aylarindayken hamis olmussun sen:KK66:)
Bebek ister illaki ama bunu isterken senden ayri kalacagini dusunememistir ki...
ve sana sunu soyliyim bebeklerin hareketlerini hissettigi zaman tekmelerini falan elini karnina koyunca hissettigi zaman o asiri istek baskilanacaktir.. merak etme o yuzde :KK66:

Benim esim de ne dese begenirsin... dr bize 3-6 arasi birlikte olabilirsiniz ama bence olmazsaniz da daha iyi olur dedi.. bunu duyan esim demisti ki ben bebeklerimden utaniom...:KK66:) ya gorurlerss diyo icerden :)

Ayy çok komiksiniz yaa ne güzel :DD inşallah öyle olur canm okadar çok istiyodu ki nisanliyken bana ikiz fındık yedirmisti ben bilmiyodum fındık diye yemistim yedikten sonra bunu yiyenin ikizi oluyo demişti ve iki kere yedirmisti bana çok istiyor çocuk hemde başından beri ikiz istiyodu Allah onun isteğini verdi resmen :) ama zorlugunuda banada onada var bunu bilmiyordu demekki:) neyse inşallah dediğin gibi olur tek kavgamiz inanki bu yüzden oluyor ben çok sert cikisiyorum oyüzden inşallah geçer

• izmirinsani izmirinsani Canım saçma sapan şeylere bizler uzulebiliyoruz iki tarafta hassas sana bağırması yanlış yapmamalı ama eşler de ağır yük altında en azından şöyle düşün bizler içimizden hissediyoruz onlar dış ardan ne anlatirsak biliyo benim eşim şunu demişti şaşırtıcıg gelmişti bebekler dogana kadar içim rahat etmeyecek ben yaşamıyorum onların varlığını sen biliyorsun hissediyorsun demişti tedirgin fazlasıyla 2 ay bitmiyor sağlıkla dogsaydi kızlar diye söyleniyor. benim ki de işinden dolayı dün 2gibi çıkmış amca kızı yanında çalışıyor onu bırakırken amca demiş sahur yapalım telefon da arabada kalmış 2yi 10geçeden saat 3e kadar ulaşamadım kafayı yedim kırk tilki dolandı beynimde dedim sancim tutsa sana ulasamayacagiz heralde senin öyle bir lüksün yok su yaptığına bak normal biri bekliyor sanki seni evde dedim geldi sarıldı düşünmedim özür dilerim dedi...affetmeyip ne yapacağız arada benimde bosayasim bile geliyor ama yapacak birşey yok..daha birde bu işin lohusa kafası var kızlar :KK47:Eki Görüntüle 1584578
Aynen canm onların streside bi ayrı tabi benmkide gece çalışıyor sürekli gece arayinca bi panikle aciyo birseymi oldu diye hep yüreği ağzında geziyo bensiz biyere gitmez benide bırakmıyor tek başıma

bence kesinlikle ondan canim. Daha cicim aylarindayken hamis olmussun sen:KK66:)
ve sana sunu soyliyim bebeklerin hareketlerini hissettigi zaman tekmelerini falan elini karnina koyunca hissettigi zaman o asiri istek baskilanacaktir.. merak etme o yuzde :KK66:

Benim esim de ne dese begenirsin... dr bize 3-6 arasi birlikte olabilirsiniz ama bence olmazsaniz da daha iyi olur dedi.. bunu duyan esim demisti ki ben bebeklerimden utaniom...:KK66:) ya gorurlerss diyo icerden :)

Ayy hem güldüm hemde eşim gibi düşünen biri daha varmış dedim

Tabi ben çok çok dikkat ediyorum hatta eşim de destek oluyor sen bişey yapma sakin egilme etme diyor sürekli hatta hiç iş yapmayan adam evi supuruyor banyoyu temizliyor hiç GİK bile demeden ama bu konuda yok mantığı aklı yok gibi hem yeni evliyiz hemde biz benim katı kurallarim vardı baş başa hiç denecek kadar bulusmadik dini nikah olana kadar hiç el ele bile tutusmadik tanistiktan 6 ay sonra nikah yaptık hem resmi hem dini ondan sonra biraz yakinlastik düğünde nikahtan 1 ay sonra oldu yani biz tam bir sevgililik gezme toza da yapamadık dini açıdan oyüzden evlendikten sonra hersey yaşandı zaten daha 4 buçuk aydır evliyiz 2 buçuk aylikda hamileyim biraz anlamaya çalışıyorum ama yapcakda bişey yok bide dediğin gibi o soğuma bendede var şuanda:KK43:
Yani canm senin işin zor çünkü bnmkide ilk iki sene Dustan cikiodum bornozla bile görse bi daha dus aldiriyodu gece gündüz nefes aldirmiodu iki sene istemedik çocuk sonrada ogrendikki olmicak dort sene öyle geçti şimdi isteyince diyorum dört sene doya doya yaptın onları hatırla ama bazen kiyamiom zararsız bi şekilde kirmiorum onu ama sizin için zor neden bu kdr acele ettiki çocuk için

Yani canm senin işin zor çünkü bnmkide ilk iki sene Dustan cikiodum bornozla bile görse bi daha dus aldiriyodu gece gündüz nefes aldirmiodu iki sene istemedik çocuk sonrada ogrendikki olmicak dort sene öyle geçti şimdi isteyince diyorum dört sene doya doya yaptın onları hatırla ama bazen kiyamiom zararsız bi şekilde kirmiorum onu ama sizin için zor neden bu kdr acele ettiki çocuk için

Allahım şükür benimki gibi de varmış acaba sadece benimkimi böyle diyorum hep aynı aynı banyodan çıkmış olayım biyerim açılmış olsun gecelik giydirmiyor düşün oda engel olmak istiyor kendine oyuzden öyle açık giyme bari oran felan açık olunca diyor ona bile dikkat ediyorum ama dayanamıyorum neyapim diyor hamilikten önce hergün banyo yapmaktan useniyodum artık öyle bir maratondan sonra ağır geldi eşime bu 1 ay. Çocuk işi şöyle oldu ilk ay korunduk sandık yanlış zamanda korunup bırakmışiz hemen o ay hamile kaldım ama tutunamadi düştü erkenden beklenmedik bir hamilelikti ama insan belurtileri yasayinca alisturiyor kendini ve cok üzüldük 1 ay korunduk 2. Adetten sonra bıraktık istedik oldu ben pişman değilim Allaha çok şükür istiyorumda hala esimde istiyor tek sorun bu konu okadar

Seninki demi oyle :KK70:
Bunu duyduguma sevindim aslinda.

Aynen canim yaa ilk zamanlar öyle bi düşüncesi yoktu ama ultrasonda hareket ettiklerini gördükçe ayip olacak cocuklara diyordu. :KK70::KK70:Doktora giderken onu goturmiycektim nerdeyse. Çünkü bu sefer ben istedim ama o bu düşüncelere kapılıp cekiniyordu

Biz de soylemediktup bebek oldugunu valla ailelere. Esim:-) istemedi soylemeyelim dedi. Ben de hak verdim erkekler bu durumu ke dilerinde eksiklik bir kusir gibi gorebiliyorlar cunku.
Tabi bizimkiler tup bebek oldugunu bilmediklerinden gayet rahatlardi ilk basta. Ama sonra 18. Hafatya kadar suren bulantilarim, hicbir sey yiyememem ve yedigim azcik seyi de cikarmam, defalarca acile kalkisim babami dizginledi. Yoksa bana ha bire kalk yuru uatip durma vs deyip duruyordu deli ediyordu beni...
Bizde sadece aileler biliyo, disardan kimseye söyleme dik, eşimin sülalesi çok dedikoducu, bire bin katmayi çok sever,
Sorunda resimde olduğu için eşimin rencide olmamasi acisindan millete birşey demedik, kizimda tüp tu ikizlerde. allahtan eşimin sulelede ikiz durumu varda üstümüze pek gelmediler

Seninki yine gelmis ozur dilemis. Bizimkinde o da yok. Sarilmaya calismak falan ozur dilemek bizimkinin lugatinfa Kucaklarina almadan baba olduklarini anlayamayacaklar sanirim.
Bu bayram ustu nluyo bizim gruba, gecen gün benimki beni aglatti.. esimdede özür dileme, alttan alma gibi huylari hic yok. 10 yildir evliyiz, özür dilediğini görmedim daha

Yok vermiyorum hatta yani evde normal pijama gecelik giyerdim oram buram aciliyodu sırf hani onada işkence olmasın diye normal alt üst pijama giyiyorum tabi o istedi böyle giyinmemi yoksa dayanamıyorum diyo öyle görünce bende hatta kötü giyinmeye çalışıyorum hep pijamaliyim diyorum bak doğum olsun hersey bitsin gitsin acısını cikartiriz bak ben nasıl duruyorum diyorum evet bende anlamıyorum nasıl duruyosun diyor bide ya hay Allahım çok iyi bir insan çok anlayışlı her istedigimi yapıyor yardım ediyor herseye ufak ağrım olsa hemen hastaneye götürür eder ama tek bur şey bu konuda hiç anlayışlı değil buda evleneli çok olmadı hemen hamile kaldım oyüzden de olabilir mi acaba hamile olmadan öncede abartiyodu bazen reddediyordum bu konuda kavga ediyoruz sadece olmasa doktora felan goturcem gerçi şu 1 haftadır iyiyiz ama bakalım uzun sürmez :KK43:(
12. HHafta dan sonra haftaDa 1 ile baslayabilirsin. Hafta 1 sonrada haftada 2 deneyebilirsin. OÖnceleri gelen kanamalar yerleşme kanamasi olabilir,, rahim işlem sirasinda kasildigindandir,, bende de isteksizlik halen devam ediyor, opunce modem bulaniyo ama işlem öncesi dişlerimizi fircaliyoruz ona caktirmadan yinede fazla opmemeye calisiyom. Baktin hic istemyon, işlem sirasinda 'canim yani yo, ya kanama yine gelirse' felan de beyaz yalanlar soyle, zaten kendisi sana zarar vermek istemiycektir.

Benimkide cekiniyo, cocuklarinin onunde olmaz,
uyuduklari zaman diyo

Bugün Dr kkontrolum vardi, ogluslarla bayramlasip geldim:-) sizlerinde bayramini kutluyolar teyzoslari
Bugün Dr kkontrolum vardi, ogluslarla bayramlasip geldim:-) sizlerinde bayramini kutluyolar teyzoslari

MasaAllahh. Gozun aydin cnm. Bayram oncesi gormek iyi oluyor degilmi. Bende sali gunu gordum kuzularimi... nasil insanin enerjisi artiyor onlari gorunce... 11 agustosta seker yuklemem ve cesitli tahliller olacakmis. Ne tahlili acaba. Kan idrar falanmi verilior. Siz yaptirdinizmi

Back