- 31 Mart 2015
- 12
- 20
- 3
- 36
Canım geçmiş olsun ya çok üzüldüm ama çok şükür bişey olmamış daha dikkatli ol. Allah esirgesin canımKizlar herkese merhabalar Ben bugün kötü bir olay yaşadım ellerimin ve tek dizimin üzerine olacak sekildi cok aptalca ve yavasca düştüm hemen en yakin acile gittim ultrason bakildi hersey normaldi ama aglama krizlerine girdim cok korktum. Dua edin benim icin nolur
Bendede var o baski hissi canm birde agrim var biraz bugun bir kac yere gittik gerci arabayla ama yinede yorulmusum
biz cok buyuduk 26 hafta oldu:)
Kizlar herkese merhabalar Ben bugün kötü bir olay yaşadım ellerimin ve tek dizimin üzerine olacak sekildi cok aptalca ve yavasca düştüm hemen en yakin acile gittim ultrason bakildi hersey normaldi ama aglama krizlerine girdim cok korktum. Dua edin benim icin nolur
Aynen canm Allah'a emanetiz kasılmam yok şükür ama bazen zor yürüyom agrim oluyo alt tarafta birde karnım bayag catlamaya basladi catlamamasi mumkun olmaz heralde iki bebek sonucta seninkilerin hareketleri nasil?Allah'a emanetiz canım kasılmaların var mı hiç
Gecmis olsun bisey olmaz canm Allah korumusKizlar herkese merhabalar Ben bugün kötü bir olay yaşadım ellerimin ve tek dizimin üzerine olacak sekildi cok aptalca ve yavasca düştüm hemen en yakin acile gittim ultrason bakildi hersey normaldi ama aglama krizlerine girdim cok korktum. Dua edin benim icin nolur
Kizlar herkese merhabalar Ben bugün kötü bir olay yaşadım ellerimin ve tek dizimin üzerine olacak sekildi cok aptalca ve yavasca düştüm hemen en yakin acile gittim ultrason bakildi hersey normaldi ama aglama krizlerine girdim cok korktum. Dua edin benim icin nolur
Aynen canm Allah'a emanetiz kasılmam yok şükür ama bazen zor yürüyom agrim oluyo alt tarafta birde karnım bayag catlamaya basladi catlamamasi mumkun olmaz heralde iki bebek sonucta seninkilerin hareketleri nasil?
Benim gün içinde kasılmam oluyo sanki karnım geriliyo bi anda sonra gevşiyo korkuyorum bende Salı doktorumla konuşucam.
Bende daha Allah'a şükür çatlak yok birşey de kullanmıyorım ama bundan sonra ne olur hiç bilmiyorum
Ayrı ayrı hareket hissetmiyorum canım ama kıpır kıpırlar hele baZen çoşuyorlar canım bile acıyo sıpalardan
Benim gün içinde kasılmam oluyo sanki karnım geriliyo bi anda sonra gevşiyo korkuyorum bende Salı doktorumla konuşucam.
Bende daha Allah'a şükür çatlak yok birşey de kullanmıyorım ama bundan sonra ne olur hiç bilmiyorum
Ayrı ayrı hareket hissetmiyorum canım ama kıpır kıpırlar hele baZen çoşuyorlar canım bile acıyo sıpalardan
Canım geçmiş olsun ya çok üzüldüm ama çok şükür bişey olmamış daha dikkatli ol. Allah esirgesin canım
Canım geçmiş olsun ya çok üzüldüm ama çok şükür bişey olmamış daha dikkatli ol. Allah esirgesin canım
canim inşallah büyük bi sorun yasatmaz bu olay bizeGecmis olsun bisey olmaz canm Allah korumus
Allaha Şükür bişey olmamış ağlama canm bak bişey olmamış ağlarsan bebişler de etkilenir Allah korumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?