• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kizlar herkese merhabalar Ben bugün kötü bir olay yaşadım ellerimin ve tek dizimin üzerine olacak sekildi cok aptalca ve yavasca düştüm hemen en yakin acile gittim ultrason bakildi hersey normaldi ama aglama krizlerine girdim cok korktum. Dua edin benim icin nolur

Kizlar herkese merhabalar Ben bugün kötü bir olay yaşadım ellerimin ve tek dizimin üzerine olacak sekildi cok aptalca ve yavasca düştüm hemen en yakin acile gittim ultrason bakildi hersey normaldi ama aglama krizlerine girdim cok korktum. Dua edin benim icin nolur
Canım geçmiş olsun ya çok üzüldüm ama çok şükür bişey olmamış daha dikkatli ol. Allah esirgesin canım

Birşey olmaz Allah'ın izniyle canım melekler koruyo onları geçmiş olsun

Allah'a emanetiz canım kasılmaların var mı hiç
Aynen canm Allah'a emanetiz kasılmam yok şükür ama bazen zor yürüyom agrim oluyo alt tarafta birde karnım bayag catlamaya basladi catlamamasi mumkun olmaz heralde iki bebek sonucta seninkilerin hareketleri nasil?

Gecmis olsun bisey olmaz canm Allah korumus

Allaha Şükür bişey olmamış ağlama canm bak bişey olmamış ağlarsan bebişler de etkilenir Allah korumuş

Aynen canm Allah'a emanetiz kasılmam yok şükür ama bazen zor yürüyom agrim oluyo alt tarafta birde karnım bayag catlamaya basladi catlamamasi mumkun olmaz heralde iki bebek sonucta seninkilerin hareketleri nasil?

Benim gün içinde kasılmam oluyo sanki karnım geriliyo bi anda sonra gevşiyo korkuyorum bende Salı doktorumla konuşucam.
Bende daha Allah'a şükür çatlak yok birşey de kullanmıyorım ama bundan sonra ne olur hiç bilmiyorum
Ayrı ayrı hareket hissetmiyorum canım ama kıpır kıpırlar hele baZen çoşuyorlar canım bile acıyo sıpalardan

Benim gün içinde kasılmam oluyo sanki karnım geriliyo bi anda sonra gevşiyo korkuyorum bende Salı doktorumla konuşucam.
Bende daha Allah'a şükür çatlak yok birşey de kullanmıyorım ama bundan sonra ne olur hiç bilmiyorum
Ayrı ayrı hareket hissetmiyorum canım ama kıpır kıpırlar hele baZen çoşuyorlar canım bile acıyo sıpalardan

Gerilme bendede oluyor ozellikle yemek yedikten sonra hele suan zor nefes aliyorum ben ayri ayri hissediyorum biri altta sol tarafa dogru biride uste sag tarafa dogru

bende tam size yaziyordum bugun tekmelerini hissetmiyorum korkmaya basladim die bi cikolata attim agzima korktugumu anladilar galiba tekmeledi ikiside sukur:)insan nasilda korkuyormus hemen ilk defa oldu banada

Allaha Şükür bişey olmamış ağlama canm bak bişey olmamış ağlarsan bebişler de etkilenir Allah korumuş

Sagol canim desteginiz icin icimi rahatlattiniz. Aman kizlar siz de dikkatli olun nazardan falan sakinin. Ben inanmazdim ama dün ziyarete gittiğim evdeki kadin icin hep onun nazari deger diyorlardı. Artik gercekten korkuyorum siz de dikkatli olun aman. Ben buralarda ikiz olduğunu bile soylemedim korkuyorum iyice

kizlar benim sari renkde akintim biymiyo hic bide idrarim rengide acik sari degil ama idrar yolu intihabi olsa agri olur agrim falan da yok

Back