• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

kizlar benim sari renkde akintim biymiyo hic bide idrarim rengide acik sari degil ama idrar yolu intihabi olsa agri olur agrim falan da yok
Benimde ayni senin gibi daha yeni idrar tahlili yapildi cok az bi bakteri görüldü bol su iciyorum zaten ama o sari akintı devam

Kizlar herkese merhabalar Ben bugün kötü bir olay yaşadım ellerimin ve tek dizimin üzerine olacak sekildi cok aptalca ve yavasca düştüm hemen en yakin acile gittim ultrason bakildi hersey normaldi ama aglama krizlerine girdim cok korktum. Dua edin benim icin nolur[
Sagol canim desteginiz icin icimi rahatlattiniz. Aman kizlar siz de dikkatli olun nazardan falan sakinin. Ben inanmazdim ama dün ziyarete gittiğim evdeki kadin icin hep onun nazari deger diyorlardı. Artik gercekten korkuyorum siz de dikkatli olun aman. Ben buralarda ikiz olduğunu bile soylemedim korkuyorum iyice
Merhaba arkadaşım düşmene üzüldüm gecmis olsun.Doktorum bana 30. Haftadan sonra dikkat et demisti karnimiz cok buyudugu icin öne doğru düşenler cok oluyormuş ozellikle banyoda demisti.Yerinden cok yavas kalk belini hep geriye atmaya calis demisti.Herkes cok dikkat etmeli bu düşme hetkesin başına gelebilir.Vucut dengesi cok bozuluyor duserken yavas düşülüyor ama denge kaybindan ve vücut agirligindan toparlanmak cok zor.Bebeklerin ve sen iyisiniz onemli olan bu tekrar gecmis olsun.

Merhaba arkadaşım düşmene üzüldüm gecmis olsun.Doktorum bana 30. Haftadan sonra dikkat et demisti karnimiz cok buyudugu icin öne doğru düşenler cok oluyormuş ozellikle banyoda demisti.Yerinden cok yavas kalk belini hep geriye atmaya calis demisti.Herkes cok dikkat etmeli bu düşme hetkesin başına gelebilir.Vucut dengesi cok bozuluyor duserken yavas düşülüyor ama denge kaybindan ve vücut agirligindan toparlanmak cok zor.Bebeklerin ve sen iyisiniz onemli olan bu tekrar gecmis olsun.

Arkadasim teşekkür ederim yazdiklarin icin evet ben bu kötü durumu yaşadım ama herkesin dikkatli olmasi icin paylaştım inşallah kimsenin başına böyle bişey gelmez

kizlar benim sari renkde akintim biymiyo hic bide idrarim rengide acik sari degil ama idrar yolu intihabi olsa agri olur agrim falan da yok
Benim de akinti var idrar rengi De koyu idrar tahlili yaptirdim enfeksiyon için hafif enfeksiyon çıktı doktor ilaç vermedi şu iç dedi..

Arkadaşlar size bir sorum olacak Normalde tek bebeklerde sol tarafa yatıp uyumayı önerirler ya ikizlerde doktorlariniz size bu konuda öneride bulundu mu merak ettim. Ayrica benim aylarimda olup da bebislerini hisseden varmi ilk hisler nasil oluyor Ben cok merak ediyorum

Arkadaşlar size bir sorum olacak Normalde tek bebeklerde sol tarafa yatıp uyumayı önerirler ya ikizlerde doktorlariniz size bu konuda öneride bulundu mu merak ettim. Ayrica benim aylarimda olup da bebislerini hisseden varmi ilk hisler nasil oluyor Ben cok merak ediyorum
Bende az az hissediyorum bitanesi pit pit atiyomus gibi digeride balık dönüyormus gibi ama öyle sürekli deil günde bi kez iki kez faln

Sanirim sadece İstanbulda var aslında Karadenizin en gelişmiş yeri olarak nasıl samsunda yok çok şaşırdım gerçekten . Neyse ben kendime dikkat edeyim gerisi Allaha kaldı inşallah bişey olmaz dun yemek yapinca bile kasiklarim agridi hemen ya evi toplim dedim yapamadim agridan korktum yattim hemen su içiyorum da beslenmeden çok su önemli neden?
Samsunda tayfun alper alper var sorunlu gebeliklere bakan bi doktor perinatolog tup bebek de yapior

Bende az az hissediyorum bitanesi pit pit atiyomus gibi digeride balık dönüyormus gibi ama öyle sürekli deil günde bi kez iki kez faln

Canim ilk ne zaman hissettin benim ilk hamileligim ve biraz da kilom var o yüzden mi hissedemiyorum acaba. Arkadaşlar siz ne kadar kilo aldiniz hamilelik boyunca. Ben iki tedavide 4 bucuk kilo almistim. Simdi de 2 kilo aldim biseyler ters mi gidiyor acaba

Canim ilk ne zaman hissettin benim ilk hamileligim ve biraz da kilom var o yüzden mi hissedemiyorum acaba. Arkadaşlar siz ne kadar kilo aldiniz hamilelik boyunca. Ben iki tedavide 4 bucuk kilo almistim. Simdi de 2 kilo aldim biseyler ters mi gidiyor acaba
Yok canim ne ters gidicek. Sorun etme. Ben 19. haftamda karnimda kelebek cirpmasi gibi hissrtmistim. 23. haftayi bulur esininde hissetmesi. Bende senin gibi kilo aldim eski tedavilerimde. 6. aydan sonra asiri kilo almaya baslarsin zaten. Önemli olan senin degil, bebeklerin kilo almasi.

Bu haftalardq hissetmeye baslarsin...solayatiyorukm genelde

Evet benim doktorum sol tarafina yat dedi kesinlikle sırt ustu yatma dedi.19 haftalarda icim de balik varmis suya batip cikiyormus donuyormus gibi hissediyordum.

Arkadaşlar çok aktif giremiyorum ama takip ediyorum sizleri.belim çok ağrıyor .internette hamilelik bel kemeri gördüm genellikle çoğul gebeliklerde öneriliyormus. Deneyen var mı acaba .
Birde iç çamaşırım genelde ıslak ama çok terliyorum ondan olduğunu düşünüyorum sizdede oluyor mu.gunde en az 4 kez iç çamaşırı değiştiriyorum

Arkadaşlar çok aktif giremiyorum ama takip ediyorum sizleri.belim çok ağrıyor .internette hamilelik bel kemeri gördüm genellikle çoğul gebeliklerde öneriliyormus. Deneyen var mı acaba .
Birde iç çamaşırım genelde ıslak ama çok terliyorum ondan olduğunu düşünüyorum sizdede oluyor mu.gunde en az 4 kez iç çamaşırı değiştiriyorum
Benimde öyle cok islanio Hergun degistiriyorum. Hamilelik kemerini dr sorucam. Onerirse bende istiyorum

Aynen bnde kiloluyum suan 80kiloyum mesela senin haftanda hissettim bende sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinleyebilirsin için raht eder

Ben eve ultrason cihazı almaya karar vermiştim çok şükür hissediyorum ya artık korkum kalmadı benim doktor sırt üstü yatmaktan hiçbir şey olmaz anne nasıl mutlu bebekler de o derece mutlu diyor

Back