2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Yok yerleşme kanaması değildi önceden biliyorum 4. Haftada felan olmustu normal zamanda ama bu kanama 6. Haftadan sonra felan ilişkiden sonra geldi zaten doktor yasakladı ama bizimkine yasak işlemiyo yaa hiç opesim gelmiyo hatta azonce dışarı çıkarken öpmek istedi sürekli kaçırdım kızdı çıktı evden yapma bak böyle diyo ama elimde degilki

Kızlar herkese hayırlı bayramlar şimdiden. Bize bayram yok bu bayram. Yattığım için evden dışarı cikamiyoruz. Bu whatsup grubuna nasıl katılıyoruz. Bende katılmak istiyorum.
Beyazkure cnm sen var miydin o grupta

Aynen bende evdeyim hep hicbiryere gitmiyorum whatsapp grubuna bende katilmak isterim öyle bişey olduğunu bilmiyordum güzelmiş:)

İyi bayramlar canm olsun bu bayram yatarsin bi dahaki bayram cocuklarinla gezersin insallah

2015 de ikiz annesi olacaklarin yani bizim grubumuzun bir watsap grubu yok kizlar. Beyazkure da baska gruptan hamile arkadaslarla watsaptan gorusuyordu sanirim. Yani yanlis bilmiyorsam eger. Bana cep telf.larinizi ozelden atarsaniz eklerim. Grubu yapariz isterseniz :)

Ozelden msj atanlari ekledim. Diger arkidislerinde mesajini bekluorumm :)

Grubu kurmussun hayirli olsun :)
Sonra beni cikardigin gibi onlarida cikarma :) gerci benle feysden arkadastin..

Benim anlimda felaket sivilceler tup b.b tedavisine basladigimdan beri eksik olmadi..hala var..bunun icin cilt dr.na gittim tup b.b. tedaviden dedi bi merhem verdiydi ama gecmedi bende biraktim..

Benim anlimda felaket sivilceler tup b.b tedavisine basladigimdan beri eksik olmadi..hala var..bunun icin cilt dr.na gittim tup b.b. tedaviden dedi bi merhem verdiydi ama gecmedi bende biraktim..
Bendede var cnm ki kaldiki normalde cikmazdi ama simdi alnimda var

Gidecegin bu hastaneyi nasil buldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…