• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Bizde sadece aileler biliyo, disardan kimseye söyleme dik, eşimin sülalesi çok dedikoducu, bire bin katmayi çok sever,
Sorunda resimde olduğu için eşimin rencide olmamasi acisindan millete birşey demedik, kizimda tüp tu ikizlerde. allahtan eşimin sulelede ikiz durumu varda üstümüze pek gelmediler

Bu bayram ustu nluyo bizim gruba, gecen gün benimki beni aglatti.. esimdede özür dileme, alttan alma gibi huylari hic yok. 10 yildir evliyiz, özür dilediğini görmedim daha

12. HHafta dan sonra haftaDa 1 ile baslayabilirsin. Hafta 1 sonrada haftada 2 deneyebilirsin. OÖnceleri gelen kanamalar yerleşme kanamasi olabilir,, rahim işlem sirasinda kasildigindandir,, bende de isteksizlik halen devam ediyor, opunce modem bulaniyo ama işlem öncesi dişlerimizi fircaliyoruz ona caktirmadan yinede fazla opmemeye calisiyom. Baktin hic istemyon, işlem sirasinda 'canim yani yo, ya kanama yine gelirse' felan de beyaz yalanlar soyle, zaten kendisi sana zarar vermek istemiycektir.

Benimkide cekiniyo, cocuklarinin onunde olmaz,
uyuduklari zaman diyo

Yok yerleşme kanaması değildi önceden biliyorum 4. Haftada felan olmustu normal zamanda ama bu kanama 6. Haftadan sonra felan ilişkiden sonra geldi zaten doktor yasakladı ama bizimkine yasak işlemiyo yaa hiç opesim gelmiyo hatta azonce dışarı çıkarken öpmek istedi sürekli kaçırdım kızdı çıktı evden yapma bak böyle diyo ama elimde degilki :(

Kızlar herkese hayırlı bayramlar şimdiden. Bize bayram yok bu bayram. Yattığım için evden dışarı cikamiyoruz. Bu whatsup grubuna nasıl katılıyoruz. Bende katılmak istiyorum.
Beyazkure Beyazkure cnm sen var miydin o grupta

Kızlar herkese hayırlı bayramlar şimdiden. Bize bayram yok bu bayram. Yattığım için evden dışarı cikamiyoruz. Bu whatsup grubuna nasıl katılıyoruz. Bende katılmak istiyorum.

Aynen bende evdeyim hep hicbiryere gitmiyorum whatsapp grubuna bende katilmak isterim öyle bişey olduğunu bilmiyordum güzelmiş:)

İyi bayramlar canm olsun bu bayram yatarsin bi dahaki bayram cocuklarinla gezersin insallah

2015 de ikiz annesi olacaklarin yani bizim grubumuzun bir watsap grubu yok kizlar. Beyazkure Beyazkure da baska gruptan hamile arkadaslarla watsaptan gorusuyordu sanirim. Yani yanlis bilmiyorsam eger. Bana cep telf.larinizi ozelden atarsaniz eklerim. Grubu yapariz isterseniz :)

Ozelden msj atanlari ekledim. Diger arkidislerinde mesajini bekluorumm :)

2015 de ikiz annesi olacaklarin yani bizim grubumuzun bir watsap grubu yok kizlar. Beyazkure Beyazkure da baska gruptan hamile arkadaslarla watsaptan gorusuyordu sanirim. Yani yanlis bilmiyorsam eger. Bana cep telf.larinizi ozelden atarsaniz eklerim. Grubu yapariz isterseniz :)
Grubu kurmussun hayirli olsun :)
Sonra beni cikardigin gibi onlarida cikarma :) gerci benle feysden arkadastin..

Ay o bende de var azıcık da olsa gidiyor :KK66: ben günlükp ed kullanamiyorum :KK43: bana tahriş yapıyor pisik oluyorum sicaklardan..tüm ikizkız annelerimize soruyorum canım sende dahil benim cildim de gebelik öncesi hiç sivilce olmazdı hatta ergen dönemde bile olmadı cildim çok bozuldu kızarıklık lar ve minik minik sivilceler var şimdi sirtim bacaklar istisnasız denk geldiği yerden ufak ufak sivilce çıkıyor benim gibi olan var mi :KK43:
Benim anlimda felaket sivilceler tup b.b tedavisine basladigimdan beri eksik olmadi..hala var..bunun icin cilt dr.na gittim tup b.b. tedaviden dedi bi merhem verdiydi ama gecmedi bende biraktim..

Benim anlimda felaket sivilceler tup b.b tedavisine basladigimdan beri eksik olmadi..hala var..bunun icin cilt dr.na gittim tup b.b. tedaviden dedi bi merhem verdiydi ama gecmedi bende biraktim..
Bendede var cnm ki kaldiki normalde cikmazdi ama simdi alnimda var

0

Ben memnunum kendi dr.dan ama bi tane dr var onu cok methediyorlar ona gitcem sanirim. Ilk muayenesi cars olcak. Asil degistirme nedenim gidecegim dr cok iyiymis vede hastanenin kosullari super. Yeni dogan yogun bakim merkezi var. Beni en cok ilgilendiren de bu. Biliorsunuz ikizler erken gelebiliorlar. Bu durumda bebekleri alip baska hastaneye gotur,elerini istemem. Yni mesela Ben dogurcam ytcam hastanede, bebekler baska hastanenin yogun bakimina gidecek... iste yuzden dr.mu degistircem.
Gidecegin bu hastaneyi nasil buldun?

Back