2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Olur bana özelden msj at. Fb adresini ben bi bakiyim. Annem turkiyede belki alip getirebilir

ayy benim babamdan bi tane daha varmış demek.
Hiç sorma tup bebek diye soylemedik bile Ohss olduğumda sisken görmüştü benide olmuyosa olmuyo sen ne hale geldin farkında misin diyordu bırakın artk uğraşmayın diyodu ıstanbul a gidip gelioduk süreklide deli ediyordu beni sendede varmış demekki şimdide ikiz diye çok korkuyo

Biz de soylemediktup bebek oldugunu valla ailelere. Esim istemedi soylemeyelim dedi. Ben de hak verdim erkekler bu durumu ke dilerinde eksiklik bir kusir gibi gorebiliyorlar cunku.
Tabi bizimkiler tup bebek oldugunu bilmediklerinden gayet rahatlardi ilk basta. Ama sonra 18. Hafatya kadar suren bulantilarim, hicbir sey yiyememem ve yedigim azcik seyi de cikarmam, defalarca acile kalkisim babami dizginledi. Yoksa bana ha bire kalk yuru uatip durma vs deyip duruyordu deli ediyordu beni...

İkiz doğum yapmış bir komşumuz var ona sorayım diyorume ger vermediyse ıstanbul da ankara da varmış o hastane kiralayarak veriyor diyorlar ama burda yok sordum mecbur alacağım heralde bulamazsak eşten dosttan.. çok uzun süreli kullanılacağını sanmıyorum ilk 3-4ay sanki çalışıyor olursam belki gerekli olur.ikisi bir aciksada biberon olabildiğine vermemek niyetim çünkü eşimin yeğeni doğum yaptı bebek emiyordu biberon la su vermeye başladı 2.ayda bebek şimdi memeyi pek nazlı alıyor..bu arada benden size bir tavsiye uygulamak isterseniz size kalmış ilk 6 ay anne sutu diyorlar ya hikaye benim dedem doktordu rahmetli eğer su vermezseniz safra kesesi açılmaz sarılık içeri kusar derdi lütfen bebeklerin sarılık olmaması için su vermeye başlayın doğar doğmaz..iki tanıdıktan tecrübelendim biraz da biri verdi problem olmadı.biri vermedi bebek bir hafta ışıkt a yatti sarılik yüzünden..Anne sütünden alır diyor ya doktor lar peki diyet yaparken ya da su içilmesi gerekli durumda çay kahve içecek suyun yerini asla tutmaz diyor ama..cicegi sütle besleyelim o zaman bana saçma geliyor..suyun yerini asla birşey tutmaz diyorum tabi yine sizler bilirsiniz benim ki öneri...

Bugun esime cok kirildim kizlar. Aksam aglatti beni... bebisleri uzmemek.icin aglamak istemedim ama cok kirildim gercekten...
sizlerle de paylasayim da ben mi buyutuyorum yoksa hakli miyim bana fkirlerinizle yardimci olun...
Benim esim kamuda calisiyor.Agustosun 1-15 arasi yillik izne cikacak. Butun 15 gunu evde gecirmek istemiyorum Tatile cikalim dedi. Gunu birlik gidelim bir yerlere nasilsa izmirrdeyiz heryer tatil yeri falan dedim masraf olmasin dedim ama dr.um guneslenmek falan yok denize gir cik yat dinen deyince esim gunu birlik tatil olmaz diyerek her yaz gittigimiz bir otel var demistim daha oncede sizlere bodrumda salmakis otel orayi ayarlamis bana surpriz olsun diye. Rezervasyon yaptirmis ama ben uzak bodruma kadar gidemem bu yaz yakina bir yere ve birkac gunlugune gidelim dedim. O da orayi iptal etti. Kusadasinda guzel bir otel ayarladik 4 gunlugune. Buraya kadar eyvallah guzel.
madem tatile gitcez gel bu aksam bebeklerin eksik kalanlarini alalim dedim. O da bana bagirmasinmi ben herseyi zaten sana gore yapiyorum, berbere gidecektim neden benim planimi degistiriyorsun sen, neden hep senin istedigin olsun istiyorsun diye... ya dedim illa gidelim demedimki dedim. Bu bana kizdi cikti gitii sonra aradan 1 saat sonra geldi ben namaz kiliyordum caldi kapiyi acamadim. Girdi iceri namazimin bitmesini ayakta bekledi. O anda bana bir aglama gelsin... nasil agliyorum namaz kilarken ama... bakti noldu dedi. Yok bisey dedim. Gel disari cikalim alisveris yapalim bebeklerin eksiklerini alalim dedi. Kapanmistir magaza dedim. O zaman dolasalim gel de dedi. Gelemicem belim agriyor dedim ama cok agladim sinirlerim bosaldi yok yere bana bagirmasi cok zoruma gitti...
ben tatil bile istemiyorum normalde ama sirf o istiyor diye kirmamak adina gidelim dedim. Bebekler icin alisverise gidelim dedim diye kotumu oldum.planini ertelemisim berbere gitmek cok mu acele sanki... agladigim icin kendime de kizdim ama oyle bagirip cikip gitmesi kapiyi carparak beni cok uzdu. Simdi odamdayim o da icerde konusmuyoruz. Ama cok uzgunum. Benmi abartiyorum bilemiyorum...

Bende vericem yeni olduğu zamanlarda annem kardesiminkine emdikten sonra Hemn dudaklarını islatacak kadar çay kasiginin ucuyla veriyorduk bnde vericem suyun ne gibi bir zarari olabilir ki

Canm bizde hassasiz onlarda stresli bizimde öyle gecen gün annemler oturmaya geldi dedim eşime Babamda gelicek yatak yorgan ben topliyim sen kaldır dedim oyyyyy nerden dedim bu halinle evmi toplican babanda kimmiş bn yapicam diom sana yapmicammi diyom bir işten haberin yok başladım ağlamaya taragimi faln fırlattı kırdı çekti gitti yarım saat sonra geldi konuşmadı akşama kadar sabahta gelmiş sarılıp öpüyor ne diyim ne yapiyim ki hayat iste bu zamanlarda gecicek bunlarda ne varki sende kötü birşey dememissin ki kavga edilecek mevzularmi sanki ama gelde anlat iste

Al iste biride o. Gercekten ne yaptiklarinin farkinda degiller mi yoksa farkindalar da nilerek mi incitmeye calisiorlar...
gece geldi odaya yatti. ustumu ortmeye calisio pikeyi,sabaha kadar sarilmaya calisio falan bi seyler...dondum sirtimi... normalde mizâcen guler yuzluyumdur simddi asık gormeye sinir oluyo. Konusmuom

• izmirinsani Canım saçma sapan şeylere bizler uzulebiliyoruz iki tarafta hassas sana bağırması yanlış yapmamalı ama eşler de ağır yük altında en azından şöyle düşün bizler içimizden hissediyoruz onlar dış ardan ne anlatirsak biliyo benim eşim şunu demişti şaşırtıcıg gelmişti bebekler dogana kadar içim rahat etmeyecek ben yaşamıyorum onların varlığını sen biliyorsun hissediyorsun demişti tedirgin fazlasıyla 2 ay bitmiyor sağlıkla dogsaydi kızlar diye söyleniyor. benim ki de işinden dolayı dün 2gibi çıkmış amca kızı yanında çalışıyor onu bırakırken amca demiş sahur yapalım telefon da arabada kalmış 2yi 10geçeden saat 3e kadar ulaşamadım kafayı yedim kırk tilki dolandı beynimde dedim sancim tutsa sana ulasamayacagiz heralde senin öyle bir lüksün yok su yaptığına bak normal biri bekliyor sanki seni evde dedim geldi sarıldı düşünmedim özür dilerim dedi...affetmeyip ne yapacağız arada benimde bosayasim bile geliyor ama yapacak birşey yok..daha birde bu işin lohusa kafası var kızlar

Seninki yine gelmis ozur dilemis. Bizimkinde o da yok. Sarilmaya calismak falan ozur dilemek bizimkinin lugatinfa Kucaklarina almadan baba olduklarini anlayamayacaklar sanirim.

Gunaydinn canlarim
Gunaydin canim :))

Kizlar evet onlar da büyük stres altinda o yüzden de bazen en gereksiz anlarda anlamsiz patlamalari oluyor. Eşimin her zaman söylediği söz şudur kadınlar bir doğurur biz 9 diyor. Iki tarafa da bisey olmadan şu süreç saglikla gecse diye dua ediyor.

Benimkide başka kafada onu 2. Plana attigimi sanıyor yaa telefonun ana ekrandada kilit ekranindada ikimizin resmi vardı gecende sadece kilit ekranını değiştirdim bebislerle ilgili burda bi arkadasin profilinde gördüm mucize bir bedende 3 kalp atisidir diye biara bi baktı telefona o ne ne yazıyo orda dedi oku dedim okudu bişey demedi dunaksam demesin mi sana bisey söylemedim ama sen beni artık dusunmuyomusun 2. Planami atıyorsun dedi o yazıyı görünce bişey demefim ama sana diyo bide ay saçmalama kocacım gerçekten öylemi düşünüyosun dedim sen başkasın bebekler başka ikimizin bebekleri dedim sonra güldü yok yok dedi sarıldı ama bizimde başka yönde kavgamiz çok oldu yakınlaşma tehlikeli biliyor genede kendini Tutamıyor yakınlaşmaya çalışıyor du bende bagariyordum hep ve kavga çıkıyordu ama zararsız şekilde olcak diyor bide dedim git ilaç kullan bişey yap beni rahat bırak zararsız şekilde bile istemiyorum dedim kızlar yardım edin şimdi öyle değil ama genede çok istekli bir kocam var 6 7 ay nasıl durcak bilmiyorum (

Biz bastan beri perhizdeyiz cnm. Aman dikakt et. Hatta bence hic taviz verme.

Biz bastan beri perhizdeyiz cnm. Aman dikakt et. Hatta bence hic taviz verme.

Yok vermiyorum hatta yani evde normal pijama gecelik giyerdim oram buram aciliyodu sırf hani onada işkence olmasın diye normal alt üst pijama giyiyorum tabi o istedi böyle giyinmemi yoksa dayanamıyorum diyo öyle görünce bende hatta kötü giyinmeye çalışıyorum hep pijamaliyim diyorum bak doğum olsun hersey bitsin gitsin acısını cikartiriz bak ben nasıl duruyorum diyorum evet bende anlamıyorum nasıl duruyosun diyor bide ya hay Allahım çok iyi bir insan çok anlayışlı her istedigimi yapıyor yardım ediyor herseye ufak ağrım olsa hemen hastaneye götürür eder ama tek bur şey bu konuda hiç anlayışlı değil buda evleneli çok olmadı hemen hamile kaldım oyüzden de olabilir mi acaba hamile olmadan öncede abartiyodu bazen reddediyordum bu konuda kavga ediyoruz sadece olmasa doktora felan goturcem gerçi şu 1 haftadır iyiyiz ama bakalım uzun sürmez (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…