İkiz doğum yapmış bir komşumuz var ona sorayım diyorume ger vermediyse ıstanbul da ankara da varmış o hastane kiralayarak veriyor diyorlar ama burda yok sordum
mecbur alacağım heralde bulamazsak eşten dosttan.. çok uzun süreli kullanılacağını sanmıyorum ilk 3-4ay sanki çalışıyor olursam belki gerekli olur.ikisi bir aciksada biberon olabildiğine vermemek niyetim çünkü eşimin yeğeni doğum yaptı bebek emiyordu biberon la su vermeye başladı 2.ayda bebek şimdi memeyi pek nazlı alıyor..bu arada benden size bir tavsiye uygulamak isterseniz size kalmış ilk 6 ay anne sutu diyorlar ya hikaye benim dedem doktordu rahmetli eğer su vermezseniz safra kesesi açılmaz sarılık içeri kusar derdi lütfen bebeklerin sarılık olmaması için su vermeye başlayın doğar doğmaz..iki tanıdıktan tecrübelendim biraz da biri verdi problem olmadı.biri vermedi bebek bir hafta ışıkt a yatti sarılik yüzünden..Anne sütünden alır diyor ya doktor lar peki diyet yaparken ya da su içilmesi gerekli durumda çay kahve içecek suyun yerini asla tutmaz diyor ama..cicegi sütle besleyelim o zaman bana saçma geliyor..suyun yerini asla birşey tutmaz diyorum tabi yine sizler bilirsiniz benim ki öneri...