- 10 Nisan 2015
- 284
- 288
- 18
- 35
Evet canım aynı şekilde. Ben de çamaşırımı ütümü bulaşıgı falan yapıyorum ama temizlik yapmıyrm eşim izin vermiyo benim.de işime geliyoCanm bnm bende yiyemiodum senin haftalarında genellikle meyve ağırlıklı vede dışarıda faln veya annemde kaliodum akara makara yiyodum eve gelince tek başıma ona bakiodm buna bakiodum canm istemiodu sonra kardesimide yanıma çağırdım soyle yapalim şundan yapalım derken başladım ama senin haftanda normal şimdi sen kendini halsiz bitkinde hissedersin ama bnm haftalara gel bn anca kendime geldim evimin işini yemeğimi çamaşırımi hepsini yapmaya başladım ve daha yeni 1kilo aldım bu zamana kadr hep verdiydim bebekleriminde gelişimi kilosu yerinde allaha çok şükür hicc dert etme içini ferah tutt
Bi de şu yemek işimi halledersem bişey kalmıyo.
Canım bende mide yanması falan olmuyo da bulantı ve kusma mahvetti. ßimdi bulantı yok yine yiyemiyorum fazla. Hamile degilken bundan çok yiyodum. Ya hiç biséy istemez mi insanın canı. Yok valla hiç istek yokAynı sorun bendede var ama kusma yok yemek yiyorum yedigime bin pişman oluyorum ne yesem midem cayır cayır yanıyor kolayda geçmiyor artık yemek yemekten korkar oldum geceleri bazen uyayamiyorum mide ağrısı ve yanmasindan bikere kuşum sadece ondada afedersin ben gidip lavaboya kustum yoksa ölecek gibiydim rahatladım sonra yani midem hicbiseyi kabul etmiyor et yiyeyim dedim oda maafetti daha yemicem baklagil denicem bakalım