kızlar merhaba, bende ikiz anne adayıyım. sata göre 9+3 teyim. aklımda deli sorular var. ve çoğunuz bu sorularıma cevap verebilirsiniz diye düşünüyorum. öncelikle Allah tamamına erdirsin hepimizi. sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalım. sorularım ikili test yaptırdınız mı? yoksa usg.de yapılan ense ölçümü yeterli oldu mu? yada harmony test filan mı yaptırdınız? diğer sorum rahim boyunu ne zaman ölçtürmek gerekli? şuan zaten dinleniyorum. çok fazla ağır iş yapmıyorum veya gezmiyorum. dolayısıyla düşünecek kafamı bulandıracak çok şey çıkıyor karşıma. deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
teşekkür ederimİkili test ikizlerde doğru çıkmıyor diye doktorum istemedi ama onun yerine 13 haftalıkken detaylıya girdim. 20. haftada tekrar girdim. Harmony testi bu aşamada önerdiler ama onu da biz yaptırmak istemedik. Hem çok pahalı hem de iki defa detaylı ultrasona girdim bir sorun görünmedi. Rahim boyunu her muayenede ölçtürüyorum ben. Ne olur ne olmaz diye rica ediyorum hep doktorlardan. Bol bol dinlen, bol bol uyu ki zaten vucudun sen istemesen de uykuya meyillenecek bol bol. Allah sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin bebeklerine.
Cok normal. Benimde öyle. Cok akiyor. Doktorum normal dedi. Dakar sari yesil arasi yada yanma hissi varsa idrarkültürü ver. Idare yolu enfeksiyonu olabilir eger böyle birsey varsada bol bol su ic. Ben hamile kaldigimdan beri idrarimda düsük oranda lökosit var. Artis olursa enfeksiyon riskidir. Doktorum bana 3 lt suyu tuketmemi sart koydu. Vücut bu bakteriyi suya atiyor cunku. Anlayacaginiz su hayati önem tasiyor bizler icin. Her ne sebepten olursa olsun suyu ihmal etmeyelim kizlar. Toplumsal mesajimida verdim yineee :)Benim hergun gelio akintim canim. O beyaz (kreme yakin)akinti her gun geliyo. Su gibi akinti da geliyo. Hatta bu sabah baya bi gelmis korktum. Baktim camasirimin ortasinda su gibi akinti baya korktum. Dr.mu arayip sorcam bakalim
Cok normal. Benimde öyle. Cok akiyor. Doktorum normal dedi. Dakar sari yesil arasi yada yanma hissi varsa idrarkültürü ver. Idare yolu enfeksiyonu olabilir eger böyle birsey varsada bol bol su ic. Ben hamile kaldigimdan beri idrarimda düsük oranda lökosit var. Artis olursa enfeksiyon riskidir. Doktorum bana 3 lt suyu tuketmemi sart koydu. Vücut bu bakteriyi suya atiyor cunku. Anlayacaginiz su hayati önem tasiyor bizler icin. Her ne sebepten olursa olsun suyu ihmal etmeyelim kizlar. Toplumsal mesajimida verdim yineee :)
11.yada 12.haftada ense kalinligi ve ikili test var benimkilerde bi sorun cikmamis ti sonra sanırım 16.haftada 3 lu test var onu yapmadi doktorum 2 li test iyi çıktığı için. ..sonra 20.haftada ayrıntılı ultrason..ayrıntılı ultrason dan 1 hafta sonra felan tetanos asisi var..24.haftada geçen hafta ben şeker yuklemesi yaptirdim mm. .Bu hafta da tetanosun 2.dozu var...boylee her ay bi se var yani
kizlar park yatak mi karyola mi karar veremiyorum bir turlu
Ben cinsiyetleri 11+5 te öğrendim bu arada az kalmış seninde tabi doktorun ultrasonuyla da alakali
kizlar park yatak mi karyola mi karar veremiyorum bir turlu
Ayni durumdayim ben bir de sabah aksam kullaniyorum dusun halimiEvet canm aynen bnmde öyleydi günde bi tane vermişti bana 11.haftayı doldurana kadr eşimin zoruyla kullandım artık parmagimla cikartiyordum avuç avuç bi gün çağırdım tuvalete eşimi gösterdim bir avuç çıkardım içerden dedim yetti artk istemiyorum allaha çok şükür ben bugüne dek bir damla kan görmedim buradaki drlar da pek bırak yada devam et demediler bitanesi 12de birakirsin dedi bıraktım ben ama sen bana bakma dr una danış
bizde daha yeni başladık düşünmeye... istiyoruz ki dinimize uygun olsun... Allaha çok dua ettik evlat için...kizlar isim ne dusunuyosunuz ben bi turlu bulamiyorum:)
kızlar merhaba, bende ikiz anne adayıyım. sata göre 9+3 teyim. aklımda deli sorular var. ve çoğunuz bu sorularıma cevap verebilirsiniz diye düşünüyorum. öncelikle Allah tamamına erdirsin hepimizi. sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalım. sorularım ikili test yaptırdınız mı? yoksa usg.de yapılan ense ölçümü yeterli oldu mu? yada harmony test filan mı yaptırdınız? diğer sorum rahim boyunu ne zaman ölçtürmek gerekli? şuan zaten dinleniyorum. çok fazla ağır iş yapmıyorum veya gezmiyorum. dolayısıyla düşünecek kafamı bulandıracak çok şey çıkıyor karşıma. deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
bizde daha yeni başladık düşünmeye... istiyoruz ki dinimize uygun olsun... Allaha çok dua ettik evlat için...
teşekkür ederimbana tüp bebek doktorum harmony önerdi. normal doktorumla çok detaylı konuşamadım ama ikili test yapıyoruz dedi. tabi bu bana para tuzağı gibi geldi. bende sağlıklı sonuç vermediğini çok okudum. ama tabi bebeklerim için en doğrusunu yapmak istediğim için kafam karışıyor. bayramdan sonra randevum. bende hatırlatayım ölçsün doktorum, çok zor elde ettim bebeklerimi. bu yüzden çok temkinli çok endişeliyim.detaylı usg her yerde yaptırabiliyormuyuz. yoksa özel bir bölümü varmı? canım dinleniyorum ama çok sıkıcı... amin inşallah canım. başka önerin olursa sevinirim.
bende park yatak alayim o zaman dun bakmaya gittik karyolaya 2 yada3 yasina kadar yatiliyo zaten dedi satan kisi en azjnsan park yayagini toplarsjniz dedi
Bende su icemeyenlerdenim, ilk cocugumdada icemefigim için hamilelikte ve bugüne dek böbrek sorunlari yasadim, drum günde 3 lt icmemi söyledi 3 olmuyo ama zarla zorla 2felan iiçi yorumGunaydinn dün gece karnım çok şişkin gergin ve sertti elimi koydum onları dinledim ve bi ara baya baya hisseettim kipirtisini birde birşey sorucam ben çok su içermiyorum ya acaba bebislerin suyu az cikarmi ki
Biliyorum zararli ama en rahat dört üstü yatiyorum, sola hicyatamiyom agrim oluyo, sağ tarafta rahat uyuyorum.. yan yatinca bebislerden biri eziliyomus gibi geliyor, benim bebisler büyüyüp karnima yayilmaya başlasalar da halen altli-üstlü ler. Karnim öne doğru ama memislerle ayni boydaLimonataya bayiliorum amaa mideme dokunuyor limon cnm. Yoksa iccem valla.
Kizlar devamli sol yaniniza yatabiliyormusunuz? Ben sagima da yatioum sirt ustude. Ozellikle tv izlerkene falannn
Canim benim esinin etrafinda kizlar fazla diye boyle dusunuyosun bence, esin senin tanidigin sevdigin, guvendigin kisi.. bosuna kendini uzme, kocan yine senin hamislikten onceki kocan,Ya benim eşim bayan giyim mağazası müdürü hem bayan müşterileriyle hemde bayan elemanlarla sürekli muhatap halinde.cadde mağazası olduğundangece 11gibi kapatıyor patronu da kızları bırakması için diğer sube deki adamla paylaşım yaptırıp iki arabaya benzin parası koyarak elemanları dağıtıyor lar.normalde 40dkda geliyor du dün 45dk sonra aradım nerdesin diye surdayim dedi geç kaldın dedim surdayim dedi görüşürüz dedi kapattı arabada değilde sanki başka yerdeydi ortam sessiz di ve yanında biri var gibi konuştu sonra tekrar arayıp hevesli hevesli sanki suç bastırır gibi aşkım hadi seni gezdireyim dolasalim mi bitanem diye tel açtı ve sesi gerçekten arabada geliyor du kuruntu mu yptim dedim iki konuşmayıd a tekrar dinledim çünküü benim telefon arama kaydı yapıyor.gelince dedim ki nerdeydin arabada gelmiyordu sesin dedimsadece inanın suç örter gibi üste çıkmaya çalışır gibi bana kırk tane laf söyledi sacmaliyorsunbeni yakistirdigin kişiler e şeylere bak bana guvenmiyoguvenmiyorsun vs vs vs konuşma yat uyu dedi azarladı bi güzel iste anlam veremiyorum bu haline ben mi takiyorum anlamadım birde dün yanına gittim isyerine uğrayıp ayakkabı bakmaya çıktım geldiigimde eleman kız yanında kasadaydi ben gidince sonra konuşalım bunları yeşim dedi kıza neydi ki dedim izin gününü konuştukt a onu diyorum dedi geçiştirdi gibi geldi ben mi manyaga bağladım bilmiyorum kızlar
Canim.benim kuzenim doktor kendi hamile o da yaptirdi canan karatayin safsatasi onlar..sen doktorun ne derse onu yap..karataya bu yüzden dava bile açıldı. .ben şeker yuklemesi nde hiç sorun yasamadim normal şerbet bildiğinBenim kontrolum bu ayın sonunda ozaman 12 haftalik oluyorlar demekki çok iş var bu kontrolum de buarada ya şeker yüklemesi yaptırmayın diyorlar tvde aslı varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?