- 16 Ekim 2014
- 809
- 375
- 48
- 33
Ic canim ic. Su hayat demek. Kiyma yavrularina.
Hem ne kadar su icerken vucut nemini korur bu da karninin catlamasini geciktirir, ya da engeller. Bol bol ic. Bebeklere fresh kalsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ic canim ic. Su hayat demek. Kiyma yavrularina.
Hem ne kadar su icerken vucut nemini korur bu da karninin catlamasini geciktirir, ya da engeller. Bol bol ic. Bebeklere fresh kalsin
Bu arada ben hapsurunca altima kaciriyorum. Yalniz suan cok eglenceli geliyor. Bazen misafirlikte fln altima kaciriyorum, arkadaslarima söyleyince cok gülüyorlar bana. Günlük pedlerimi hic yanimdan ayirmiyorum
Benim başlarda sivilcelerim artmıştı ama şimdi cildim çok guzell esti sivilce neredeyse hiç yok bi de cildim beyazladiiAy o bende de var azıcık da olsa gidiyor ben günlükp ed kullanamiyorum bana tahriş yapıyor pisik oluyorum sicaklardan..tüm ikizkız annelerimize soruyorum canım sende dahil benim cildim de gebelik öncesi hiç sivilce olmazdı hatta ergen dönemde bile olmadı cildim çok bozuldu kızarıklık lar ve minik minik sivilceler var şimdi sirtim bacaklar istisnasız denk geldiği yerden ufak ufak sivilce çıkıyor benim gibi olan var mi
Ohhh afiyet olsun bnde hamile kaldığım kiloya geldim tekrardan 79um iki üç kilo verdiydim ama şükür iyi gidiyorKız bebekler anneden güzellik çalar diyorlar ya ondan sordum inanmazsiniz su saatte mısır hasladim onu yiyorum marketten aldım gündüz pek canım çekti
Gunaydinn dün gece karnım çok şişkin gergin ve sertti elimi koydum onları dinledim ve bi ara baya baya hisseettim kipirtisini birde birşey sorucam ben çok su içermiyorum ya acaba bebislerin suyu az cikarmi ki
Yemekten dolayı şişkinlik olmuştu ama geçti şimdi içiyorum valla basucuma koydum usenmiyim diye Pztesi kontroldede sorucam erken dogum riski varmı diye bi baksın bide rapor almam lazım inşallah verir sanada allah kolaylık versin canm insallah sağ salim atlatirsinCnm karninin sert olmasi tehlikeli. Bana karnin seetlesirse hemen gel dedi. Ayrıca şu icmrzsen Kasılmalarin başlar erken dogurursun dedi. En az 4 litre su ic meme rağmen yetmiyor ve Karnım sert. Şimdi hergün 2 litrede serum takılıyorum. Bende çok zor içiyorum. Ama bebeklerim için içmek zorundayim
Gunydin kizlarrr nabeeerrrr
Benimde akintim cok, gunde 3-4 gunluk ped degistirdigim oluyo,, o sivilce sorunu bende de var aynen, sirtimda boynumda hatta karnimda bile cikiyo, oyle bir kactane degil baya baya yani, nereye denk gelirse, hem benimkiler oglus, yuzumde cirkinlesmeye basladi, eski halimden eser yok,d: 41727433 .!.:Ay o bende de var azıcık da olsa gidiyor ben günlükp ed kullanamiyorum bana tahriş yapıyor pisik oluyorum sicaklardan..tüm ikizkız annelerimize soruyorum canım sende dahil benim cildim de gebelik öncesi hiç sivilce olmazdı hatta ergen dönemde bile olmadı cildim çok bozuldu kızarıklık lar ve minik minik sivilceler var şimdi sirtim bacaklar istisnasız denk geldiği yerden ufak ufak sivilce çıkıyor benim gibi olan var mi
Coook sicak yaniyorum,, klimayida acmak istemiyorum, hemenncarpiyo benidionisya 41735499 .!.:Bugün keyifsiz hissediyorum terliyorum hava çok sıcak ondan olsa gerek sanki
Bugün keyifsiz hissediyorum terliyorum hava çok sıcak ondan olsa gerek sanki
Amin cnm insaAllah. O kolunu zorlama artik bi is yapmamaya calis o kolunla. Bikac gun agri yapiyorBugün tetenoz asimin ilkini oldum, çok şükür 20 . Haftayi gösterdi Rabbim.. hayirlisiyla 38leride görürüm inslh, hepimiz görürüz inslh
Simdilik bi siknti yok çok şükür, kociste tetonoz oldu. Caktirmiyo ama iğneden çok korkar, işinde çok yaralaniyo, ona hep diyordum sana bi tetonoz yaptiralim diye, o, hic morali olmuyorduAmin cnm insaAllah. O kolunu zorlama artik bi is yapmamaya calis o kolunla. Bikac gun agri yapiyor
Simdilik bi siknti yok çok şükür, kociste tetonoz oldu. Caktirmiyo ama iğneden çok korkar, işinde çok yaralaniyo, ona hep diyordum sana bi tetonoz yaptiralim diye, o, hic morali olmuyordu
BBugün naptim hemşire benimkini yapti, sonra ben dedim ki esimde olucak, işyerinde devamli metaller ellerini kesiyo, mecbur kaldi olsun hemsire bikac gun agri yapabilir endiselenmeyin, buda asi kartiniz, esinizle birlikte gelip sizde asilarinizi 4 e tamamlayin dedi
Yani ben5 e, esim 4e tamamliycak, daha arabaya bindik basladi cemkirmeye, oooh canima degsn, biz neler yasiyoz gik imiz cikmiyo, beyfendi bi igne oldu.. ohh iyi oldu. Onu sagligi icin hersey, fenami yaa
Ohh iyi yapmissiin canm bnde Pztesi günü hem asi olucam Sabh hemde kontrole gitcem bnm esimde hepatit b aşısı oluyo şimdi bnde varmış tüp yaptirirkene öğrendim bndeSimdilik bi siknti yok çok şükür, kociste tetonoz oldu. Caktirmiyo ama iğneden çok korkar, işinde çok yaralaniyo, ona hep diyordum sana bi tetonoz yaptiralim diye, o, hic morali olmuyordu
BBugün naptim hemşire benimkini yapti, sonra ben dedim ki esimde olucak, işyerinde devamli metaller ellerini kesiyo, mecbur kaldi olsun hemsire bikac gun agri yapabilir endiselenmeyin, buda asi kartiniz, esinizle birlikte gelip sizde asilarinizi 4 e tamamlayin dedi
Yani ben5 e, esim 4e tamamliycak, daha arabaya bindik basladi cemkirmeye, oooh canima degsn, biz neler yasiyoz gik imiz cikmiyo, beyfendi bi igne oldu.. ohh iyi oldu. Onu sagligi icin hersey, fenami yaa