Ben sepet beşik alcam bambulardan. ..yegenim.park yatakta 11 aylık tan sonra yaramadı rahat edemedi çocuk poşet gibi olduğu için. .ben 8 aya kadar felan sepete yatırıp sonra mobilya yatak almayi düşünüyorum oda yapmiycam şimdilik seneye yaza oda yapacamkizlar park yatak mi karyola mi karar veremiyorum bir turlu
Banada soyle benden ara ara geldiği oluyo çünküBenim hergun gelio akintim canim. O beyaz (kreme yakin)akinti her gun geliyo. Su gibi akinti da geliyo. Hatta bu sabah baya bi gelmis korktum. Baktim camasirimin ortasinda su gibi akinti baya korktum. Dr.mu arayip sorcam bakalim
Banada soyle benden ara ara geldiği oluyo çünkü
valla bn senden sonra surahiyi baş ucuma koydum kussamda içiyorum dün bol bol limonata içtim sonra suya devam ettim icicemmm kendimi şartladimCok normal. Benimde öyle. Cok akiyor. Doktorum normal dedi. Dakar sari yesil arasi yada yanma hissi varsa idrarkültürü ver. Idare yolu enfeksiyonu olabilir eger böyle birsey varsada bol bol su ic. Ben hamile kaldigimdan beri idrarimda düsük oranda lökosit var. Artis olursa enfeksiyon riskidir. Doktorum bana 3 lt suyu tuketmemi sart koydu. Vücut bu bakteriyi suya atiyor cunku. Anlayacaginiz su hayati önem tasiyor bizler icin. Her ne sebepten olursa olsun suyu ihmal etmeyelim kizlar. Toplumsal mesajimida verdim yineee :)
Ben sepet beşik alcam bambulardan. ..yegenim.park yatakta 11 aylık tan sonra yaramadı rahat edemedi çocuk poşet gibi olduğu için. .ben 8 aya kadar felan sepete yatırıp sonra mobilya yatak almayi düşünüyorum oda yapmiycam şimdilik seneye yaza oda yapacam
Canim.benim kuzenim doktor kendi hamile o da yaptirdi canan karatayin safsatasi onlar..sen doktorun ne derse onu yap..karataya bu yüzden dava bile açıldı. .ben şeker yuklemesi nde hiç sorun yasamadim normal şerbet bildiğin
Bnde daha öğrenemedim iste Pztesi inşallah ogrenicem tek umudum PztesiAa neguzel benim sorduklarim hep geç öğrenmişler gostermemis sanirim hele bir arkadaşım 5 aylıkken anca gözükmus kız oldugü seninkiler maşallah hızlı çıkmislar ayy keşke benimkilerde gösterse hemennn :))
O zamn ayşe fatma zehra eşinin kızlarının isimlerinide mi koymicaz ne kalio geriye bnde dinimize uygun olsun istiyorum kafam karıştı şimdiİkiz olduklarini öğrendiğimde biri erkek olursa mehmet veya mustafa koyarim demiştim ( peygamber efendimizin adlari) hocaya sordum koymazsan iyi olur dedi, çocuk onlar elbet bagirilip cagiriliyo, peygamber efendimizin aşina hürmet ten koymazsan daha iyi olur dedi..
Bende Adİ konulurken bi kulağına yine mehmet ve mustafa diğerine de seslenecegimiz ismi hoca okusun diye düşündüm,
Yine kuran da gecen isim koymak istiyorum ogluslarima, hem modern olsun, hem anlami güzel olsun, şuan aratirma asamasindayim
AA bide hoca yusuf ta koymayin dedi, hz.yusuf çok çile çektiğinden, çocuğa da yansir dedi.. sordugum hoca çok bilgili biri, öyle hürmet gören biridir..
Pztesi söyler bence,Bnde daha öğrenemedim iste Pztesi inşallah ogrenicem tek umudum Pztesi
Onlari koyabilrmsiz. Hatta hatice annemizin adinin ustunde cok durdu. Sadece mehmet( muhammed'in turkcesi) ve mustafa koymassan iyi olur dedi..O zamn ayşe fatma zehra eşinin kızlarının isimlerinide mi koymicaz ne kalio geriye bnde dinimize uygun olsun istiyorum kafam karıştı şimdi
ilk 3 ayda benimde sıcak soğuğa dişerim ağrınca korka korka dişçiye gittiydim.. meğersem dişeti çekilmiş....hassas dişler için dişmacunu kullan dedi... kendiliğinde geçti çok şükür..kızlar bu dişeti çekilmesi her hamilelikte oluyo mu ya ben bu konuda çok müzdaribim biyerde Qenzim Q-10 kullanmanın faydalı olduğunu okumuştum doğruluk payı varmı bide karanfil yağı öneriyolar lütfen yardımcı olun bana
Amin... Allah evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın...ALLAH SAĞLIKLI SIHHATLİ KAVUŞMAYI NASİP ETSİN BEBİŞLERİNİ :) DARISI BANA VE TÜM HAMİLELERE BENDE SENİN GİBİ O DUYGULARI BİRANÖNCE ALLAHIN İZNİYLE YAŞAMAK İSTİYORUM.BİZDE 18.HAFTADAYIZ YOLUN YARISI ŞİMDİLİK ÇOKŞÜKÜR.
Benm eşimin adı mehmet daha hamile kalmadan önce eşim demişti erkek çocuğumuz olursa mehmet efe koymak istiyorum izin verirmisin diyip sözünü almıştı onu koyucaz ama bakalım cinsiyete bağlıPztesi söyler bence,
simdi bayramda soran sorana, cinsiyeti ne, adlarini ne koycaniz, tup mu normalmi offffff
Onlari koyabilrmsiz. Hatta hatice annemizin adinin ustunde cok durdu. Sadece mehmet( muhammed'in turkcesi) ve mustafa koymassan iyi olur dedi..
Simdide ben icime yatan bi isim bulamiyoom ooofff.. ne guzel isim bulmustum.. simdi ogluslara ne koycam
Aminn rabbim evlat isteyen herkesin gönlüne göre nasip etsin insallahAmin... Allah evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın...
benimde 2 hafta önce galiba şişmeye başladı... su az tukettiğinden diyorlar ama su içmeyi sevmiyorum...birde bacaklarının yukarıda tutup dinlendirmek gerekiyormuş...Kizlar benim ayaklarimla el parmaklarim sisio sizin de oluyomu oyle
ooo...senin daha yeni mi oldu.. kaç aydır midemin etrafı ağrıyo...özellikle yemek yiyince... o bölgede cildime dokunamıyorum bile... sanırım kaburgamız baskıdan sancılıyor. dr.a söyledim diafragma baskı oluyo dedi..Kızlar ya çok sancim var Karnimda ama assagida deil yukarıda midemde gaz sancısı gibi yanlarima dagilio yemek yiyince böyle oldum ya normalmidir
Bnmde ayaklarim yaniyo cokk yaz kış corapsiz durmazdim terliksiz evde gezmezdim şimdi basacak soğuk yer ariyom valla alyansim olmuyo ayakkabilarimda sıkıyor az az ellerim ayaklarım şişkin bnmde daha erken deilmibeni
benimde 2 hafta önce galiba şişmeye başladı... su az tukettiğinden diyorlar ama su içmeyi sevmiyorum...birde bacaklarının yukarıda tutup dinlendirmek gerekiyormuş...
Ic canim ic. Su hayat demek. Kiyma yavrularina.valla bn senden sonra surahiyi baş ucuma koydum kussamda içiyorum dün bol bol limonata içtim sonra suya devam ettim icicemmm kendimi şartladim
Bu arada ben hapsurunca altima kaciriyorum. Yalniz suan cok eglenceli geliyor. Bazen misafirlikte fln altima kaciriyorum, arkadaslarima söyleyince cok gülüyorlar bana. Günlük pedlerimi hic yanimdan ayirmiyorumKızlar akıntı a bende de var endişelenmeyin doktor dedi ki altına iseyip bacaklarından akar ya öyle hissedersin dedi limonata tavsiye etmisti şekersiz içmeyin ama mideniz eksir su icemeyenlere duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?