2015 de ikiz annesi olacaklar!!

kizlar park yatak mi karyola mi karar veremiyorum bir turlu
Ben sepet beşik alcam bambulardan. ..yegenim.park yatakta 11 aylık tan sonra yaramadı rahat edemedi çocuk poşet gibi olduğu için. .ben 8 aya kadar felan sepete yatırıp sonra mobilya yatak almayi düşünüyorum oda yapmiycam şimdilik seneye yaza oda yapacam

Benim hergun gelio akintim canim. O beyaz (kreme yakin)akinti her gun geliyo. Su gibi akinti da geliyo. Hatta bu sabah baya bi gelmis korktum. Baktim camasirimin ortasinda su gibi akinti baya korktum. Dr.mu arayip sorcam bakalim
Banada soyle benden ara ara geldiği oluyo çünkü

valla bn senden sonra surahiyi baş ucuma koydum kussamda içiyorum dün bol bol limonata içtim sonra suya devam ettim icicemmm kendimi şartladim

Bende seneye yapmayi dusunuyorum odalarini cnm. Zaten cok kucukler ayiramam yanimdan yavrularimi...

Canim.benim kuzenim doktor kendi hamile o da yaptirdi canan karatayin safsatasi onlar..sen doktorun ne derse onu yap..karataya bu yüzden dava bile açıldı. .ben şeker yuklemesi nde hiç sorun yasamadim normal şerbet bildiğin

Anladım tabi doktor ne derse uyacagiz ama böyle sürekli şeker yüklemesi yaptirmayin yaptirmayin diye bagarinca nerden çıktı bu acaba bi etkisi varmı gerçekten diye dusunuyo insan ama okadaar insan yaptırıyor tehlikeli olsa doktorlar bilerek bunu yapmazlar heralde neden böyle birşey çıkar onuda anlamam o zamanlar bir gelsinde inşallah şu 3 hafta bir geçmiyor

Bnde daha öğrenemedim iste Pztesi inşallah ogrenicem tek umudum Pztesi

O zamn ayşe fatma zehra eşinin kızlarının isimlerinide mi koymicaz ne kalio geriye bnde dinimize uygun olsun istiyorum kafam karıştı şimdi

Bnde daha öğrenemedim iste Pztesi inşallah ogrenicem tek umudum Pztesi
Pztesi söyler bence,
simdi bayramda soran sorana, cinsiyeti ne, adlarini ne koycaniz, tup mu normalmi offffff

O zamn ayşe fatma zehra eşinin kızlarının isimlerinide mi koymicaz ne kalio geriye bnde dinimize uygun olsun istiyorum kafam karıştı şimdi
Onlari koyabilrmsiz. Hatta hatice annemizin adinin ustunde cok durdu. Sadece mehmet( muhammed'in turkcesi) ve mustafa koymassan iyi olur dedi..
Simdide ben icime yatan bi isim bulamiyoom ooofff.. ne guzel isim bulmustum.. simdi ogluslara ne koycam

ilk 3 ayda benimde sıcak soğuğa dişerim ağrınca korka korka dişçiye gittiydim.. meğersem dişeti çekilmiş....hassas dişler için dişmacunu kullan dedi... kendiliğinde geçti çok şükür..

Amin... Allah evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın...

Benm eşimin adı mehmet daha hamile kalmadan önce eşim demişti erkek çocuğumuz olursa mehmet efe koymak istiyorum izin verirmisin diyip sözünü almıştı onu koyucaz ama bakalım cinsiyete bağlı

beni
Kizlar benim ayaklarimla el parmaklarim sisio sizin de oluyomu oyle
benimde 2 hafta önce galiba şişmeye başladı... su az tukettiğinden diyorlar ama su içmeyi sevmiyorum...birde bacaklarının yukarıda tutup dinlendirmek gerekiyormuş...

Kızlar akıntı a bende de var endişelenmeyin doktor dedi ki altına iseyip bacaklarından akar ya öyle hissedersin dedi limonata tavsiye etmisti şekersiz içmeyin ama mideniz eksir su icemeyenlere duyurulur

Kızlar ya çok sancim var Karnimda ama assagida deil yukarıda midemde gaz sancısı gibi yanlarima dagilio yemek yiyince böyle oldum ya normalmidir
ooo...senin daha yeni mi oldu.. kaç aydır midemin etrafı ağrıyo...özellikle yemek yiyince... o bölgede cildime dokunamıyorum bile... sanırım kaburgamız baskıdan sancılıyor. dr.a söyledim diafragma baskı oluyo dedi..

Kızlar merhaba bende ikiz anne adayıyım kısmetse iki kızım olacak. Çok problemli geçiyo hamilelik 12. Haftada kanamam oldu rahim ağzım 2.48 e düştü ikizlerde serklaja karşı doktorum istirahatle 4,5 Lara uzadı şimdide 3.88 Allah'a şükür.ama şimdide gebelik koleZtası ile uğraşıyorum değerlerim yükselmiş ilaç başladık. Inş oda düzelir

Size sormak istediğim bugün iki defa sol göğsümün altı semsert oldu sivrildi sanırım kasılma yaşadım. Sol kasığımada ara giriyo ara ara sizlerde de oluyor mu pazartesi doktor kontrolüm var erkenemi alsam

beni

benimde 2 hafta önce galiba şişmeye başladı... su az tukettiğinden diyorlar ama su içmeyi sevmiyorum...birde bacaklarının yukarıda tutup dinlendirmek gerekiyormuş...
Bnmde ayaklarim yaniyo cokk yaz kış corapsiz durmazdim terliksiz evde gezmezdim şimdi basacak soğuk yer ariyom valla alyansim olmuyo ayakkabilarimda sıkıyor az az ellerim ayaklarım şişkin bnmde daha erken deilmi

valla bn senden sonra surahiyi baş ucuma koydum kussamda içiyorum dün bol bol limonata içtim sonra suya devam ettim icicemmm kendimi şartladim
Ic canim ic. Su hayat demek. Kiyma yavrularina.
Hem ne kadar su icerken vucut nemini korur bu da karninin catlamasini geciktirir, ya da engeller. Bol bol ic. Bebeklere fresh kalsin

Kızlar akıntı a bende de var endişelenmeyin doktor dedi ki altına iseyip bacaklarından akar ya öyle hissedersin dedi limonata tavsiye etmisti şekersiz içmeyin ama mideniz eksir su icemeyenlere duyurulur
Bu arada ben hapsurunca altima kaciriyorum. Yalniz suan cok eglenceli geliyor. Bazen misafirlikte fln altima kaciriyorum, arkadaslarima söyleyince cok gülüyorlar bana. Günlük pedlerimi hic yanimdan ayirmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…