Biraz yapiyo ama dayanilmayacak gibi değil bi de ben asidan sonra duş almistim bi arkadasa hemşire duş alma demiş. .belki benim ondan ağrım olmuştur onu sor hemsireyeBende Pztesi ilk defa olucam ağrı faln yapıyor mu yaa
Arkdaslar merhba ıkız oğlan beklıyorum 30 hafta olduk sukur.bı sıkıntım var ısım konusu ve yorumlar yorumlar
bende bunu hıc ıstemıyorum esımle secelım ıstıyorum ama ona mudahle edılıo farkındayım tartısma yasamakta ıstemıyorum bırı Aras dıerı ıcın fıkır verırmısınız
Gunaydin cnmGünaydınnn
Aynen valla ben çınar ve Çağan diye baştan beri eşimle düşünüyoruz herkes bişe soyluyo..kayinbabamin adı konulmus daha önce ona rağmen kaynanam bize tekrar koyun dedi allahtan eşim yanasmadi...bi de isim beğenmeyenler varr kendi çocuğunun ismi çok saçma olup bizim sectiklerimize küsür bulanlar var ben hiç takmiyorum internetten isim.yasyiklarini bile aldimmmBenim de en sinir olduğum şey insanların isim yorumları, sanki fikir sormuşsun gibi yok o isim güzel değil, yok ben onu beğenmiyorum bence bunu koyun yorumları. O yüzden hiç kimse ile paylaşmak istemiyorum isimleri belirlediğimizde. Ama eşim aday isimleri bile annesiyle paylaşmış, onlara bile bunu koymayın ay şunu koyun diye müdahale gelmiş :S Şimdi inadına o isimlerden birini koyasım var.
Sana fikir olur mu bilmem, gönlüne göre koy ismini ama ben oğlan olsaydı biri Ömer koymayı düşünüyordum.
Aynen ya heryerde aynı vallahi bana ne isim koyucan diyolar daha cinsiyeti belli deil düşünüyorum diyorum ben birşey demeden onlar sıralamaya baslio nefretlik geldi isim konusundan herkes koysun kendi çocuğuna yaa offfBenim de en sinir olduğum şey insanların isim yorumları, sanki fikir sormuşsun gibi yok o isim güzel değil, yok ben onu beğenmiyorum bence bunu koyun yorumları. O yüzden hiç kimse ile paylaşmak istemiyorum isimleri belirlediğimizde. Ama eşim aday isimleri bile annesiyle paylaşmış, onlara bile bunu koymayın ay şunu koyun diye müdahale gelmiş :S Şimdi inadına o isimlerden birini koyasım var.
Sana fikir olur mu bilmem, gönlüne göre koy ismini ama ben oğlan olsaydı biri Ömer koymayı düşünüyordum.
Arkdaslar merhba ıkız oğlan beklıyorum 30 hafta olduk sukur.bı sıkıntım var ısım konusu ve yorumlar yorumlar
bende bunu hıc ıstemıyorum esımle secelım ıstıyorum ama ona mudahle edılıo farkındayım tartısma yasamakta ıstemıyorum bırı Aras dıerı ıcın fıkır verırmısınız
Günaydınnn
12.haftaya kadr kullandım benmerhaba kızlar
aranızda crinone jel kullanan var mı varsa ne kadar zaman kullandınız ya da kullanacaksınız
Benim de en sinir olduğum şey insanların isim yorumları, sanki fikir sormuşsun gibi yok o isim güzel değil, yok ben onu beğenmiyorum bence bunu koyun yorumları. O yüzden hiç kimse ile paylaşmak istemiyorum isimleri belirlediğimizde. Ama eşim aday isimleri bile annesiyle paylaşmış, onlara bile bunu koymayın ay şunu koyun diye müdahale gelmiş :S Şimdi inadına o isimlerden birini koyasım var.
Bende Pztesi ilk defa olucam ağrı faln yapıyor mu yaa
12.haftaya kadr kullandım ben
Evet canm aynen bnmde öyleydi günde bi tane vermişti bana 11.haftayı doldurana kadr eşimin zoruyla kullandım artık parmagimla cikartiyordum avuç avuç bi gün çağırdım tuvalete eşimi gösterdim bir avuç çıkardım içerden dedim yetti artk istemiyorum allaha çok şükür ben bugüne dek bir damla kan görmedim buradaki drlar da pek bırak yada devam et demediler bitanesi 12de birakirsin dedi bıraktım ben ama sen bana bakma dr una danışgünde kaç defa kullanıyordun , ben daha 8. haftadayım ve artık zorlanıyorum kullanmayaçünkü çok birikiyor siyah siyah geliyor hafif ağrılarım bile onun birikmesinden gibi geliyor
İki günde bir faln beyaz bi akinti geliyo bazende su şeklinde renksiz kokusuz bi akinti geliyo dr a gidince sorucam su gibi olanıKizlar akintiniz cok geliyormu?
Benim hergun gelio akintim canim. O beyaz (kreme yakin)akinti her gun geliyo. Su gibi akinti da geliyo. Hatta bu sabah baya bi gelmis korktum. Baktim camasirimin ortasinda su gibi akinti baya korktum. Dr.mu arayip sorcam bakalimİki günde bir faln beyaz bi akinti geliyo bazende su şeklinde renksiz kokusuz bi akinti geliyo dr a gidince sorucam su gibi olanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?