2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Bence kuruntu yapuosun cnm..
esini taniorsundur illaki yapip yapmayacaginibilirsin.is yerindekizl kizlarda hamile oldugununbilmiolarmi zaten

Biliyorlar ya ne bilim patronun işleri her bayram olan bir olay aslında ben mi çok büyüttüm bilmiyorum
Canm bayram üstü yogundur işleri doğru sana öyle gelmiş olabilir ızmir doğru söylüyor eşini en iyi sen tanirsin bilirsin yapip yapmicagini içini ferah tut bnce

Biliyorlar ya ne bilim patronun işleri her bayram olan bir olay aslında ben mi çok büyüttüm bilmiyorum

bence kendini de eşini de ve en önemlisi de bebeklerini boşa üzme. bak dedim ya sana benim bir arkadaşım da sen gibiydi. şimdi diyor boşuna stresle sinirle geçirdim gebelğimi dedi.

Maşallah barelallah. Kizlarin cok guzel olacak.brabnim hepimizin evlatlarina saglik sihhat versin. Sizlere de zamaninda ve kolay dogumlar nasip etsin.

Ikizlerde ayrıntılı ultrason oluyo 20.haftada perinatologa gidiyosun canimm doktor gönderiyo
Doktordan doktora degisiyor. Hamileligimin basinda perinatologa gidebilirsin ilerleyen zamanlarda demisti. Ama hamileligim suresinde bir sıkıntı gormeyince gondermedi. Hatta sordum ben. Gerek yok dedi. Gelisimleri herseyi normal dedi. Aksi bi durum olsa gonderirdim dedi. Ben gitmedim mesela.

Gunaydinn dün gece karnım çok şişkin gergin ve sertti elimi koydum onları dinledim ve bi ara baya baya hisseettim kipirtisini birde birşey sorucam ben çok su içermiyorum ya acaba bebislerin suyu az cikarmi ki
Nasil icmezsin canim benim. Su hayati önem tasiyor bebekler icin. Amniyotik sivinin tazelenmesi icin su sart. 3 lt. icmeni tavsiye ediyorum canim.6 aylikken az su ictigi icin bebegini kaybeden birini taniyorum. Dikkat et.

Bilmem ki bizde de aksi durum yoktu ama gonderdi

Limonataya bayiliorum amaa mideme dokunuyor limon cnm. Yoksa iccem valla.

Kizlar devamli sol yaniniza yatabiliyormusunuz? Ben sagima da yatioum sirt ustude. Ozellikle tv izlerkene falannn
Canim ben hep sola yatiyorum. Doktorin sola yatmami söylemisti. Bir tanidigimda sola yatmak sünnettir demisti. Zorda olsa kendimi sola yatmaya alistirdim. Simdi sagimda yatamiyorum. Sirt üstü yatinca nefes alamiyorum sanki.:)

Beyazkure nasilsin canim benim? Durumun iyidir insallah. Seninle dogum tarihimiz ayni sanirim. Bisey sorucam bebeklerinin yer degistirdigini hissediyor musun. Bugun kizlarim yer degistirdi. Birde göbegimin altinda agri cekiyorum, sende de var mi? Yada bu haftalarda böyle olan var mi?
dionisya bende senin gibi takintiliyim. Bence bosuna evham yapiyoruz. Bence eslerimizin sadakatinden süphelenmemiz yersiz. Öyle kolay baba olmuyorlar,,bide elin kadinina bakacaklarini hic sanmiyorum.
Catlaklarimla yüzlesmekten korkuyorum kizlar

Nasil icmezsin canim benim. Su hayati önem tasiyor bebekler icin. Amniyotik sivinin tazelenmesi icin su sart. 3 lt. icmeni tavsiye ediyorum canim.6 aylikken az su ictigi icin bebegini kaybeden birini taniyorum. Dikkat et.
Ayyy korkutma beni yaaa bulandiriyo napiyim ki kağıt bardakla içiyorum valla bugün dusta yine kustum ama zorlicam artık o kdr önemli diyosun yani

Hayirli geceler kizlar...bayagidir yoktum..gecen haftasonu kpss ye girdim...cook yoruldum sinav yaklastikca biraz siki hazirlanayim diye ayaklarim fena sismid oturmaktan...sinava gittigimdede merdiveni zor ciktim.. neyse gecti gitti hayirlisi bakalim..
Yorgunluk fena sekilde artik bendede...birak is yapmayi duz yurumekten bile yoruluyorum..

Maşallah canım bende haftaya gideceğim bakalım ne diyecek doktor ikinci aşı da var haftaya tetenoz aşısı doktora salı ya da çarşamba günü çok özledim kizlarimi
Tetenozu saglik ocagindaki aile hekimim yaptiralim dedi fakat kendi dr.um gerek yok dediydi...

Canim iyiyim sagoll bebekler yer degistirmedi benim değişse hissederim çünkü her hareketlerini hissediyorum..benim de ağrılarım var bel sırt ve karın da ama doktor gerçek sanciyi söyle tarif etti belden girip kasik lara doğru uyuşma şeklinde adet sancisi gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…