- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 42
Herkese merhaba arkadaslar. Beni de ikiz bebeklerime hamileyim. Sizlere bir sorum olacak. Normalde istanbulda yaşıyorum. Ama 20 ve 21.haftalar civarinda misafir olarak balikesir ve izmirde olacagim. Oralarda ayrintili ultrason yaptirabilmem icin onerebileceginiz perinatolog varmi yada perinatologun calistigi bir hastane ismi verebilir misiniz
İkizler kız ve öne doğru büyüyor karnım çok yanlara gitmedi.
Devamlı sol değil sağ tarafıma da yatıyorum ama genelde sola yatmaya çalışıyorum özellikle yemekten sonra daha iyi oluyomus bebek için. .sırt üstü yatmanin zararlı olduğunu okumustum kordon dolanmasina sebep oluyomus canım. .
Kixlar karniniz catladimi benim altları catlamis hep göremiyorum aynayla bakınca gorunuyo 13 kilo aldim
Benim 24+3 te bir gecede catladiben de henüz yok canım. ama sen 25 haftalıksın. ben 23 e girdim. bakalım 25 olunca bende de çıkmaya başlayacakmı. bio oil kullanıyorum ama. yoksa çok kaşınıyor...
Benim 24+3 te bir gecede catladi
ben izmirdeyim canım. burda özel egepol hastanesinin perinotologuna veya özel çınarlı hastanesinin perinotologuna gidebilirsin. ama izmirde olacağın tarihleri belirleyerek bu iki hastaneden birisini arayarak randevu alabilirsin. randevusuz almazlar diye düşünüyorum canım.
benim de öyle canım. karnım öne doğru gidiyor. kimisinin yanlara doğru byüyormuş da ondan sordum.
Cok sagol canim Allah razi olsun senden. Kendi hastanem olunca rahattı böyle zor oluyormus emanet gibi. Soyledigin yerleri arastiracagim canim
rica ederim. ne demek. sağlıklı güzel haberlerini alırsın inşallah. benim dündü ayrıntılım çok şükür hi bir sıkıntımız çıkmadı. Rabbim evlatlarımızı korusun...
Kixlar karniniz catladimi benim altları catlamis hep göremiyorum aynayla bakınca gorunuyo 13 kilo aldim
Masallah canim. Darisi basima inşallah canim. Ikili test icin yapilan ultrason sonucu gayet iyiydi. Simdi de bunu merak ediyorum. Dogana kadar hep böyle merak devam edecek demek ki :)) sen nerde yaptirdin hangisini tavsiye edersin
İki üç yerde vardı vajinanın üst kisminda solda çok fazla oldu bir gecede fito diye bir krem var ondan yazdı doktor ne derecefaydası olur bilmem mustela yi çok öneriyor eczacı ama bilmiyorum çok pahalı geldi bana..kızlar eşimden hiç şüphe etmezdim ama hamile kaldım kalalı manyak gibi kocamın hafiyesi oldum sizde de var mi
İki üç yerde vardı vajinanın üst kisminda solda çok fazla oldu bir gecede fito diye bir krem var ondan yazdı doktor ne derecefaydası olur bilmem mustela yi çok öneriyor eczacı ama bilmiyorum çok pahalı geldi bana..kızlar eşimden hiç şüphe etmezdim ama hamile kaldım kalalı manyak gibi kocamın hafiyesi oldum sizde de var mi
Ben sırt üstü hiç yatamiorum ya bi sağa bi sola büyüdükçe napicam bilmiomLimonataya bayiliorum amaa mideme dokunuyor limon cnm. Yoksa iccem valla.
Kizlar devamli sol yaniniza yatabiliyormusunuz? Ben sagima da yatioum sirt ustude. Ozellikle tv izlerkene falannn
Benim bi arkadasim da oyleydi. 2 ay oldu
dogurdu kendi de rahatladi kocasi da. :) Evham yapilio cnm sanirim. Sen neyinden rahatsiz oldun.
dionisya güldürdün beni :) Benim hiç umrumda olmuyor :) beraber işe gelip gidiyoruz akşam da hep evde diye belki de ama hamileliklerimde kendi canımın derdine düştüğümden aklıma kocamı takip etmek hiç gelmiyor :)
İnşallah kuruntudur canm bizim tüp bebekten dolayı eşler hassas oluyo aslında ama bayanların icindede bulununca haklısın kuskulanmakta insallah birşey yoktur canmYa benim eşim bayan giyim mağazası müdürü hem bayan müşterileriyle hemde bayan elemanlarla sürekli muhatap halinde.cadde mağazası olduğundangece 11gibi kapatıyor patronu da kızları bırakması için diğer sube deki adamla paylaşım yaptırıp iki arabaya benzin parası koyarak elemanları dağıtıyor lar.normalde 40dkda geliyor du dün 45dk sonra aradım nerdesin diye surdayim dedi geç kaldın dedim surdayim dedi görüşürüz dedi kapattı arabada değilde sanki başka yerdeydi ortam sessiz di ve yanında biri var gibi konuştu sonra tekrar arayıp hevesli hevesli sanki suç bastırır gibi aşkım hadi seni gezdireyim dolasalim mi bitanem diye tel açtı ve sesi gerçekten arabada geliyor du kuruntu mu yptim dedim iki konuşmayıd a tekrar dinledim çünküü benim telefon arama kaydı yapıyor.gelince dedim ki nerdeydin arabada gelmiyordu sesin dedimsadece inanın suç örter gibi üste çıkmaya çalışır gibi bana kırk tane laf söyledi sacmaliyorsunbeni yakistirdigin kişiler e şeylere bak bana guvenmiyoguvenmiyorsun vs vs vs konuşma yat uyu dedi azarladı bi güzel iste anlam veremiyorum bu haline ben mi takiyorum anlamadım birde dün yanına gittim isyerine uğrayıp ayakkabı bakmaya çıktım geldiigimde eleman kız yanında kasadaydi ben gidince sonra konuşalım bunları yeşim dedi kıza neydi ki dedim izin gününü konuştukt a onu diyorum dedi geçiştirdi gibi geldi ben mi manyaga bağladım bilmiyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?