2015 de ikiz annesi olacaklar!!

ben izmirdeyim canım. burda özel egepol hastanesinin perinotologuna veya özel çınarlı hastanesinin perinotologuna gidebilirsin. ama izmirde olacağın tarihleri belirleyerek bu iki hastaneden birisini arayarak randevu alabilirsin. randevusuz almazlar diye düşünüyorum canım.

İkizler kız ve öne doğru büyüyor karnım çok yanlara gitmedi.

benim de öyle canım. karnım öne doğru gidiyor. kimisinin yanlara doğru byüyormuş da ondan sordum.

evet canım aynen öyleymiş ben de öyle duydum. ama bazen bi bakıorum sırt üstü yatmışım. hemen kendime geliyorum :)
insan hamiş olduğunu unutur mu ya... :)

Kixlar karniniz catladimi benim altları catlamis hep göremiyorum aynayla bakınca gorunuyo 13 kilo aldim

ben de henüz yok canım. ama sen 25 haftalıksın. ben 23 e girdim. bakalım 25 olunca bende de çıkmaya başlayacakmı. bio oil kullanıyorum ama. yoksa çok kaşınıyor...

Benim 24+3 te bir gecede catladi

evvet işte cnm. bakalım benm de o zaman çıkcak mı. yalnız bişi dicem benim bi arkadaşımın oğlu oldu. hiç çatlağı yoktu. doğumdan sonra çatlamış. nasıl olabilir anlamadım. ama dr.lar doğumdan sonrada bir süre daha sürmelisin dermiş.

Cok sagol canim Allah razi olsun senden. Kendi hastanem olunca rahattı böyle zor oluyormus emanet gibi. Soyledigin yerleri arastiracagim canim

Cok sagol canim Allah razi olsun senden. Kendi hastanem olunca rahattı böyle zor oluyormus emanet gibi. Soyledigin yerleri arastiracagim canim

rica ederim. ne demek. sağlıklı güzel haberlerini alırsın inşallah. benim dündü ayrıntılım çok şükür hi bir sıkıntımız çıkmadı. Rabbim evlatlarımızı korusun...

selamlar kızlar bısey sormak ıstıyordum bende ozellıkle de ayrıntılı ultrason yaptıran ıkız annelerıne. ben bu ay ayrıntılı ultrASON ıcın randevu aldım tıp fakultesınden fakat emın olamadım. ayrıntılı ultrasonu normal hastane doktorları mı yapıyo ıkız hamılelıkler ıcın yoksa prof.a mı gıtmelıyım? daha once yaptıran varsa cevaplayabılırse sevınırım teşekkurler..

rica ederim. ne demek. sağlıklı güzel haberlerini alırsın inşallah. benim dündü ayrıntılım çok şükür hi bir sıkıntımız çıkmadı. Rabbim evlatlarımızı korusun...

Masallah canim. Darisi basima inşallah canim. Ikili test icin yapilan ultrason sonucu gayet iyiydi. Simdi de bunu merak ediyorum. Dogana kadar hep böyle merak devam edecek demek ki :)) sen nerde yaptirdin hangisini tavsiye edersin

Kixlar karniniz catladimi benim altları catlamis hep göremiyorum aynayla bakınca gorunuyo 13 kilo aldim

İki üç yerde vardı vajinanın üst kisminda solda çok fazla oldu bir gecede fito diye bir krem var ondan yazdı doktor ne derecefaydası olur bilmem mustela yi çok öneriyor eczacı ama bilmiyorum çok pahalı geldi bana..kızlar eşimden hiç şüphe etmezdim ama hamile kaldım kalalı manyak gibi kocamın hafiyesi oldum sizde de var mi

Masallah canim. Darisi basima inşallah canim. Ikili test icin yapilan ultrason sonucu gayet iyiydi. Simdi de bunu merak ediyorum. Dogana kadar hep böyle merak devam edecek demek ki :)) sen nerde yaptirdin hangisini tavsiye edersin

InsaAllah cnm amin..o merak hic bitmiyor. Ah saglikla bi dogsalar
ben ozel cinarlida yaptirdum cnm. Cok ilgililer memnunum ben cok. Sen de memnun kalirsin umarim. Ama simdiden konusip randevu alman lazim cnm

Benim bi arkadasim da oyleydi. 2 ay oldu
dogurdu kendi de rahatladi kocasi da. :) Evham yapilio cnm sanirim. Sen neyinden rahatsiz oldun.

Ben ilk hamileliğimde türkiye haritası kıvamında çatladığım için bunda çatlak falan görünmüyor. İlk hamileliğimden göbek deliğimin 3-4 parmak üstüne kadar çatlamışım. Hem de ne kremler sürmeme rağmen ama kilo da alamıyorum bu sefer o canımı sıkıyor. 4.5 kilo aldım şimdilik.

dionisya güldürdün beni :) Benim hiç umrumda olmuyor :) beraber işe gelip gidiyoruz akşam da hep evde diye belki de ama hamileliklerimde kendi canımın derdine düştüğümden aklıma kocamı takip etmek hiç gelmiyor :)

Benim bi arkadasim da oyleydi. 2 ay oldu
dogurdu kendi de rahatladi kocasi da. :) Evham yapilio cnm sanirim. Sen neyinden rahatsiz oldun.

Ya benim eşim bayan giyim mağazası müdürü hem bayan müşterileriyle hemde bayan elemanlarla sürekli muhatap halinde.cadde mağazası olduğundangece 11gibi kapatıyor patronu da kızları bırakması için diğer sube deki adamla paylaşım yaptırıp iki arabaya benzin parası koyarak elemanları dağıtıyor lar.normalde 40dkda geliyor du dün 45dk sonra aradım nerdesin diye surdayim dedi geç kaldın dedim surdayim dedi görüşürüz dedi kapattı arabada değilde sanki başka yerdeydi ortam sessiz di ve yanında biri var gibi konuştu sonra tekrar arayıp hevesli hevesli sanki suç bastırır gibi aşkım hadi seni gezdireyim dolasalim mi bitanem diye tel açtı ve sesi gerçekten arabada geliyor du kuruntu mu yptim dedim iki konuşmayıd a tekrar dinledim çünküü benim telefon arama kaydı yapıyor.gelince dedim ki nerdeydin arabada gelmiyordu sesin dedimsadece inanın suç örter gibi üste çıkmaya çalışır gibi bana kırk tane laf söyledi sacmaliyorsunbeni yakistirdigin kişiler e şeylere bak bana guvenmiyoguvenmiyorsun vs vs vs konuşma yat uyu dedi azarladı bi güzel iste anlam veremiyorum bu haline ben mi takiyorum anlamadım birde dün yanına gittim isyerine uğrayıp ayakkabı bakmaya çıktım geldiigimde eleman kız yanında kasadaydi ben gidince sonra konuşalım bunları yeşim dedi kıza neydi ki dedim izin gününü konuştukt a onu diyorum dedi geçiştirdi gibi geldi ben mi manyaga bağladım bilmiyorum kızlar

İnşallah kuruntudur canm bizim tüp bebekten dolayı eşler hassas oluyo aslında ama bayanların icindede bulununca haklısın kuskulanmakta insallah birşey yoktur canm

Bu arada cinsel ilişki yasak değil çok sık olmamakla beraber doktor müsade etti eşimin de öyle korkusu falanda yok..benimle de konuşmuyor bugün tavırliyiz birbirimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…